Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2009 18:21    #13151     Sufler - Porady do gry - Logopack
Poszukaj, na FM Zone. Chociaż z FM 09 też będą działały do FM 10. A tak ogólnie, to tutaj o takie rzeczy pytaj.
Łukaszek szybszy. ;d

bartol122 Partyzant

Otóż mam problem ... Gram Sunderlundem w FM'a 2010. Nie mają oszałamiącego składu, więc postanowiłem przetransferować kilku zawodników. Większość ściągnąłem normalnym sposobem, ale Artura Boruca kupiłem za 'darmo'. Później jednak, przekonałem się, że był to błąd. Zaproponowałem Celticowi 40 mln funtów po rozegraniu 50 meczów w lidze. Artur okazał się być wymiataczem i chyba najmocniejszym zawodnikiem na tej pozycji, którego mógł bym mieć. Według mnie zalicza się do czołówki wszystkich bramkarzy w grze, ale to inna sprawa. No i właśnie skończyłem sezon. Borucowi zostało 13 meczów w lidze, lecz ja koniecznie chciałbym go u siebie zatrzymać. No i tu zaczyna się problem. Nie znajdę nikogo takiej klasy w moim zasięgu. No i tu proszę was o radę. Czy znacie jakiś sposób, żebym mógł go zatrzymać. Nie musi to być do końca 'legalny' sposób. To jak go sprowadziłem nie było zagraniem zgodnym z realnymi zasadami gry, więc tu też mogę zepsuć sobie przyjemność realnej rozgrywki.

Spróbowałem odsprzedać go do innego klubu po czym odkupić, ale strzelił focha i nie dał się ruszyć ...

Proszę o pomoc.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

07.12.2009 14:05    #13153     Sufler - Porady do gry - Rejestracja gry
[quote=parachutes]dzięki, to teraz kolejne pytania skoro tu jesteście :)

1. jeśli chcę grać bez płyty, to muszę odinstalować grę i zainstalować ją z netem i przez steam? (steam najpierw trzeba ściągnąć?). Czy jest jakiś prostszy sposób na grę bez płyty (oprócz no-cd cracka)
2. grając w FM zainstalowanego przez steam muszę mieć ciągle neta? (gram na laptopie i jestem dosyć mobilny)
[/quote]

ad1 - dokładnie tak - czyli jeszcze raz install. jeśli o chodzi o klienta steam to pobierze ci się on podczas instalacji gry. to jest jedyny LEGALNY sposób na grę bez płyty - o jakichkolwiek crackach tu się nie mówi:)
ad2 - na pewno net jest ci potrzebny do odpalenia gry - sam mam laptopa i internet od jednego z "komórkowych" dostawców, który ma skłonności do rozłączania się - na razie nie zaobserwowałem żadnych problemów związanych z tym faktem
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

to już było http://www.cmrev(...)kan.html i niestety nikt niczego jeszcze w tej kwestii nie wymyślił:/
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

parachutes Młody aktywista

07.12.2009 13:45    #13155     Sufler - Porady do gry - Rejestracja gry
Wyjdę na totalnego zielonego, mimo że gram w FM'a od lat, ale co tam :)
Kupiłem wczoraj FM 10, zainstalowałem ją bez neta i nigdzie nie widzę opcji zarejestrowania jej. Mam ten serial z instrukcji, ale na żadnym etapie instalacji nie był mi potrzebny. W instrukcji nie ma pół słowa o rejestracji gry. Co robić? Z góry dzięki za szybką odpowiedź. Gra działa bez problemów.

EDIT: dodam, że pytam, bo przeczytałem na pudełku, że wymagana jest rejestracja przez telefon lub przez STEAM - a nic z tego nie zrobiłem.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.12.2009 19:57    #13156     Sufler - Porady do gry - Logopack - Reprezentacje
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

hipek14 Partyzant

06.12.2009 16:51    #13157     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Witam i prosze o pomoc.
Gram sobiue w fm 10 na laptopie i nagle komputer sie wylacza bo bateria sie wyczerpala nastepnie wlaczam i uruchamiam fm10 i wyskakuj mi blad ze save jest uszkodzony i nie da sie go wczytac.
Mozna go jakos naprawic??
Bardzo mi zalezy poniewaz mialem 2012 rok KSZO i cwiercwinal LM.
Prosze o szybkla odpowiedz

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
A można prosić byś przeczytał post #1109 i na przyszłość ZANIM o coś tu poprosisz to żebyś posprawdzał co najmniej kilkadziesiąt (najlepiej około 100) poprzednich postów i sprawdził czy w którymś z nich nie ma przypadkiem tego co potrzebujesz.
Gdybyś tak zrobił, to natknął byś się zapewne na kitsy polskich drużyn w poście #1000 oraz #1063
Tamte linki nie wygasły i można z nich jeszcze pobrać te kitsy.
Ciągłe zakładanie podobnych postów w których prosicie o to, co już tu jest-zaśmieca sufler.
Dlatego proszę na przyszłość przed złożeniem prośby o jakąś grafikę-sprawdzić czy ona już tu przypadkiem nie została przez kogoś wrzucona.

Jacob-CFC Partyzant

06.12.2009 12:55    #13159     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Rozwiązałem już problem, nie wiedząc czemu przy innym skinie nie mogę zobaczyć opcji związanej z rozwiązanie umowy w zakładce kluby filialne.
A czy do takiego klubu mogę wypożyczyć piłkarzy tylko w okienku transferowym? Bo znów nie mogę do tego dojść :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=j4son.]Witam, mam problem z ' CM Revolution Mega Logopack'iem '.
Mianowicie czy byłby ktoś tak miły i przerobił ten dodatek tak, aby poprawnie działał pod 'efema' w wersji 2010?
Chodzi mi o to, że herby takich klubów jak np. Burnley, Wolves czy Birmingham nie są wyświetlane. Słyszałem, że trzeba znaleźć te herby, dodatkowo zrobić congifa, ale niestety nie znam się na tym i zwracam się o pomoc do Was.
Mam nadzieję, że ta aaktualizacja' tego dodatku nie będzie problemem dla kogoś, kto się tym interesuje.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.[/quote]
Wrzucam ci TU paczkę logosów pod FM2010 zawierającą loga z Angielskiej Premiership oraz Championschip. W zestawie są oczywiście zawarte loga których szukasz czyli: Burnley, Wolves i Birmingham.

Po wypakowaniu skopiuj foldery w odpowiednie miejsce i w ustawieniach gry wyłącz buforowanie skórek.
Loga nie są mojego autorstwa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.