Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=A. De Raph]Ktoś wrzuca manifesty kopiując je z Worda, a IE ma problemy z interpretacją "śmieci", które się wstawiają. Możesz tylko apelowac, aby przestali to robic, lub oglądać to w innej przeglądarce.[/quote]

Jakby komuś też tak się działo, to rzeczywiście jest to wina IE - na innej przeglądarce jest ok.
…(…)…

carlosss89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.12.2009 19:58    #13122     Sufler - Porady do gry - Nie dostaje obywatelstwa?!
Bo mam maly problem liczylem ze dostane je wlasnie gdzies tak po miesiacu;p a tu mi sie okienko zamyka a mam w skladzie 4/3 obcokrajowcow i jest problem ;p

Gilbert Młody aktywista

16.12.2009 14:20    #13123     Sufler - Porady do gry - Początek gry
Jest jeden problem - te gwiazdki to sobie można między bajki włożyć.

Miałem bodajże 1,5 gwiazki wydajności po wybraniu lig oraz 0,5 gwiazdki
wydajności trybu 3D - "problem" w tym, że wszystko działa mi bez jakikochkolwiek
problemów, szybko i płynnie.
Także darujcie sobie te gwiazdki.
…(…)…

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ktoś wrzuca manifesty kopiując je z Worda, a IE ma problemy z interpretacją "śmieci", które się wstawiają. Możesz tylko apelowac, aby przestali to robic, lub oglądać to w innej przeglądarce.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Gilbert Młody aktywista

Witam ponownie

Mam problem z odczytaniem niektórych manifestów - po prostu nie wyświetlają mi się - są jakby ucięte tuż pod tytułem a pod spodem nie wyświetla mi się żaden tekst.

Ktoś wie jaki może być tego powód? Taką sytuację mam na dwóch różnych komputerach z dwoma różnymi systemami (Windows XP z IE7 i Vista z IE8).
…(…)…

Peledona Młody aktywista

Dzięki wielkie, teraz nie powinno być w problemów. W razie wypadku, zgłoszę się tutaj :).

Gilbert Młody aktywista

A mi się zaczęły problemy po zainstalowaniu łatki 10.1.1. - wcześniej wszystko było ok. Wiesza mi się w trakcie meczu FM (ale tylko FM, komp działa normalnie). Póki co zdarzyło mi się to dwa razy, co ciekawe w obydwu przypadkach w końcówkach meczu i w momencie kiedy mój zawodnik jest łapany na spalonym.
…(…)…

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

głowy za to nie dam, ale na tym forum http://www.neose(...)roblems/

jest porada - akurat do cm 00/01, że zainstalowanie tego programu http://www.micro(...)d6da2971 pozwala na grę - nie wiem, nie sprawdzę, bo nie mam CMa na stanie

imho - wystarczy samo odpalenie programu, w tym wypadku CMa w trybie zgodnośći.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Peledona Młody aktywista

Mam zagwozdkę i bardzo prosiłbym o odpowiedź. Otóż, planuję kupić jedną ze starszych wersji Champioship Managera (najpewniej 99/00), nie jestem jednak pewien czy nie będzie problemów z grą na nowszych systemach (np. XP, Vista, 7). Najlepszym sposobem byłoby sprawdzenie, jeśli ktoś wciąż posiada ową wersję, jak zachowuje się na wymienionych przeze mnie systemach. Bardzo liczę na Waszą pomoc! :)

Zola Partyzant

14.12.2009 18:38    #13130     Sufler - Porady do gry - Array acces out of bounds!
Witam. Mam mały problem w rozpoczęciem gry a mianowicie:
Podczas ładowania nowej gry [po wybraniu lig] wyskakuje błąd Array acces out of bounds!. Zauważyłem też, że jak wybiorę np. tylko Anglię gra się załaduje. Możliwe, że jakaś liga jest popsuta? Da się sprawdzić jaka? Może ktoś spotkał się z takim problemem? Reinstal próbowałem.Proszę o pomoc. Pozdrawiam Zola

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution