Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mat94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2016 13:14    #1311     Sufler - Edytor - transfery u18 z brazylii
właśnie czytałem coś podobnego i zastanawiam się czy dodanie wyjątku że Brazylia będzie traktowana jako kraj EU nie rozwiąże tego problemu...

Yrkomm16 Partyzant

Draft to w sumie też fajny tryb, i dopóki nie rozwiążecie problemu lepiej nie starajcie się na siłę grać normalnego trybu, bo później mogą jakieś crashe wystąpić w normalnej rozgrywce solo. Może niedługo ktoś Ci pomoże, ja nie jestem ekspertem od tego typu problemów z siecią.

A jeszcze zapytam: osoba hostująca posiada router?

Yrkomm16 Partyzant

Przykro mi, niestety nie mam pomysłu, jak Ci pomóc. Może ktoś inny wie, co w tej sytuacji należy zrobić. Życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu.

Yrkomm16 Partyzant

Hmmm... Jeśli obaj macie zaktualizowaną wersję gry to nie powinno być teoretycznie problemów. A jakieś błędy czy coś się wyświetla po jakimś czasie, czy cały czas gra się "zamraża" i nie reaguje? Sprawdźcie, czy macie wyłączonego firewalla.

KEFGAB Partyzant

Witam, chciałem zapytać co może być przyczyną tego, że nie potrafię ze znajomym rozpocząć gry sieciowej. (FM 2016)

Tworzymy serwer, po czym druga osoba chce dołączyć, ale po załadowaniu, gra się zacina i nie można nawet wybrać drużyny...

buczek93 Młody aktywista

Witajcie.
Na szybko. Prowadzę klub, mam fajnych juniorków, którzy grają moją taktyką, regularnie mają dobre wyniki w Youth Competitions etc. Jest jednak pewien problem. Mój manager U19 uparcie wystawia na bramce obrońce (pomimo posiadania 3 GK). Atrybut wiedzy taktycznej = 11 (przy kierowaniu zespołem = 16) jest za to odpowiedzialny? Przykro się patrzy na marnowanie ziomeczków, a nie mam ochoty bawić się w ustawianie składu jednego cały czas. Czy jeśli typa zmienię, to ustawienie zmieni się na zdrowsze? Od czego to w ogóle w FM13 zależy?

RaaveK Partyzant

11.06.2016 13:02    #1317     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Jak dla mnie to dobra dyspozycja Rumunii w ataku była spowodowana też słabą obroną Francji. W moim odczuciu jedynie Koscielny zagrał dobry mecz, reszta kiepsko. Jak dla mnie najsłabszy zawodnik trójkolorowych - Evra. Nie wiem, czy to przez wiek, czy wydolność już nie ta, ale jego stroną sunęło bardzo dużo ataków i większość była skutecznych. Nie ma co zwalać na Payeta, który grał na stronie z Evra, bo zawodnik WHU uczestniczył też w grze w obronie. Payet - MOTM, gdyby nie on Francuzi nie mieliby co liczyć na wygraną wczoraj,drugi najjaśniejszy punkt to Kante, świetny w obronie, ale to znamy z Premier League. Giroud - dla mnie nie był faworytem do grania na szpicy, ale wczoraj spisał się dobrze. Trochę dziwne jego zachowania po zdobyciu bramek, najpierw nie chciał się cieszyć z Pogbą po strzeleniu bramki i poleciał do ławki rezerwowych, a potem powala Payeta na murawe, dla mnie dziwne zachowanie. Najładniejsza akcja ? Wydaje mi się, że to te rozklepanie przez Francuzów i strzał Pogby z 15m prosto w bramkarza niestety, ale akcja była świetna.
Przed startem turnieju Francja i Belgia były dla mnie faworytami. Po dzisiejszym spotkaniu widzę, że Francuzi mogą mieć ogromne problemy, przede wszystkim w obronie, bo pomoc i atak wygląda świetnie.

Yrkomm16 Partyzant

10.06.2016 15:18    #1318     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Tak się nie angażowali, że Grosik skręcił nogę. Wiem, że to był tylko sparing, ale Litwie to jedną bramkę wypadałoby wpakować, skoro wyżej notowanej Finlandii zaaplikowaliśmy ich 5. Wiem, że to nie te części sezonu, ale mimo wszystko lepiej by to wyglądało, choć nie ukrywam, że takie coś może się obrócić w dobrą stronę dla Naszych, bo trochę lodowatej wody wyleje im się na głowy.

Chorwaci mają podobną sytację jak Polska? Też nie grali na mundialu i nie zebrali doświadczenia? Też mają takie problemy z urazami? Też mają problemy z outsiderami? No właśnie.

Masz rację, Ukraińcy mogą zostać pokonani przez bratobójczą walkę o wpływy. Słowacja i Czechy choć nie grają finezyjnej piłki to... no właśnie, Grecja z 2004 roku się kłania i ich finałowy bój z technicznie o kilka klas lepiej wyszkoloną Portugalią.

Ja też chciałbym wierzyć, że Polacy dadzą radę wyjść z grupy i udowodnić niedowiarkom takim jak ja, że można. I oby tak było, ale przy ewentualnej porażce nie będę absolutnie zdziwiony, bo tak naprawdę to już mecz z Irlandią jest potyczką paradoksalnie o wszystko.

kowalik2594 Partyzant

Gram sobie Legią właśnie rozpoczynam drugi sezon, a jako iż mam 10 mln euro na transfery to chciałbym solidnie wzmocnić zespół przed eliminacjami ligi mistrzów. Więc upatrzyłem sobie Bendtnera bo gnije biedaczek w rezerwach Wolfsburga poza tym jest wart trochę ponad 3 mln euro i zarabia niewiele. Składam zatem ofertę którą Wolfsburg akceptuje, z samym zawodnikiem również udaje się dogadać. Po kilku dniach przychodzi prośba o potwierdzenie transferu, który potwierdzam. I tu właśnie zaczyna się cały problem bo po chwili wyskakuje mi, że zarząd anulował transfer ponieważ ich zdaniem ta oferta jest nierealistyczna czy coś w tym stylu. Moglibyście mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje skoro moje obecne fundusze pozwalają mi zarówno na sam wykup zawodnika jak i pensje dla niego?

wola57 Partyzant

08.06.2016 21:25    #1320     Sufler - Problemy techniczne - błąd przy uruchomieniu
Witam. Przy uruchomieniu fm 2016 wywala te oto dwa błędy... http://prntscr.com/bdztsa
Może ktoś już miał ten problem i wie jak go rozwiązać. Bardzo proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.