Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ryba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2009 20:42    #13081     Sufler - Porady do gry - Problem z rozbudową stadionu.
Prowadzę niewielki klub Harlow Town, awansowałem już do Conference South i jestem na dobrej drodze aby wznieść się wyżej. Mój problem polega na tym, że nie mogę rozbudować stadionu. Oczywiście nie ja tylko zarząd klubu :)

Na początku twierdzono, że nie jest to potrzebne gdyż obecny jest wystarczający. Teraz jednak dostałem informacje, że rada gminy nigdy nie wyda pozwolenia ze względu na brak miejsca. Tak więc czy sytuacja to może się zmienić ? Nigdy nie prowadziłem klubu który miał takie problemy...

Co dalej Panowie?

Galileusz Partyzant

22.12.2009 18:05    #13082     Sufler - Porady do gry - Huge czy retain?
ale z Huge i Bombonierą przy takich parametrach jak podałem na początku śmiga bez problemu, tylko gra się długo ładuje, a szczególnie cele menadzerskie, przetwarzanie wyników jest ok i sama rozgrywka też, chciałem tylko znać opinię innych graczy

glimi1 Partyzant

22.12.2009 16:47    #13083     Sufler - Porady do gry - Patch 10.2 a FMRTE 3.136
Mam pewien problem z FMRTE gdy próbuje go użyć i daje kontynuuj w grze to wywala mi crash dumpa :( wiecie co mam zrobić? mam wersje STEAM

Ryba Partyzant

Ja też mam takie "zawiechy" co kolega realista... i napewno nie jest to problem z kompem, dysponuje taką mocą piekielną: Phenom 9550, 2 GB RAM.
Gram na 2D. Zawsze się zacina jak prowadzę. Pozdrawiam i czekam na rozwiązaniem problemu.

sionko0511 Partyzant

22.12.2009 15:45    #13085     Sufler - Porady do gry - Zgloszenie skladu do rozgrywek
Witam. Mam spory problem. Gram Arsenalem w FM10, wszystko ładnie mi szło aż do momentu kiedy mam zgłosić skład do LM. Wybrałem piłkarzy, spełniają oni wszystkie wymagania, które są wymagane w LM ale nie wyskakuje mi przycisk "zatwierdź"! A gdy naciskam "Kontynuuj" to wyskakuje mi że nie mam zgłoszonego składu i nie mogę dalej przejść dopóki nie zgłoszę składu...
Oto screen z tego okna : http://www.bankfotek.pl/view/480327

Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam

johndoe92 Partyzant

22.12.2009 15:15    #13086     Sufler - Porady do gry - man utd fm 10
[quote=burinek]Wiesz co, nie rozumiem dlaczego chcesz grać Man Utd. No ale to nie mój problem. jak chcesz grac man utd to najlepiej sprzedawać dobrych za duże pieniądze a kupować lepszych za mniejsze. Np Berbatowa a kup sobie jakiegoś młodego szybkiego zawodnika z przyzwoitym wykończeniem a na pewno na tym interesie nie stracisz.

Pozdro[/quote]

Nie rozumiem was szczerze mówiąc. Sprzedając ludzi takich jak Berbatov: po pierwsze tracisz jednego z najlepszych snajperów w grze i po drugie za 20 klocków nie kupisz nawet jednego gracza tej klasy a united nie jest klubem który wymaga rozszerzenia kadry i ma dużo kasy na transfery więc można kupić jakąś gwiazdę lub kilku młodych, zdolnych itd. więc nie rozumiem waszego problemu

Obry Partyzant

Witam kupilem kilka dni temu ulubionego menadzera zainstalowalem latke 2.0 i pobralem edytor fmrte3.0 136 ale mi sie nie odpala, oczywiscie mam wlaczonego fm i odznaczone kompresowanie gry w opcjach. Zastanawia mnie jednak jedna zecz ponieawaz mam wersje windowsa xp profesional 64edition czy to moze byc wina systemu?

szczepek Młody aktywista

1 sprawa : posty sie edytuje :P
2 sprawa : podobno od patcha 10.2.0 jest cos pozmieniane w edytorze i dlatego... ale nie jestem pewny xD bo np jak od nowego patcha bedziesz probowal rozpoczac nowa gre np na dodatku z liga Lotewska to Ci sie nie zaladuje bo jest podobny problem... ja nie potrafie tego rozgryzc bo wole sie nie bawic w edytorze wole jak robia to specjalisci z CMRev :) pozdrawiam :)

EDIT: Powinny sie zmienic na mniejsze, bo skoro ten patch to zmienia no to musi zmienic ceny na nizsze :)

patryk11 Przodownik pracy

21.12.2009 19:05    #13089     Sufler - Porady do gry - Poważny błąd instalacji.
Już jest. Na imageshack. A z obrazkami faktycznie jest problem. Ładuje się z 5-6 minut, a obrazka nie załaduje.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2009 19:02    #13090     Sufler - Porady do gry - Poważny błąd instalacji.
Problem z tymi obrazkami...w poprzednim temacie na suflerze tez chlopak nie mogl wstawic obrazka/zalacznika.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.