Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Magnus1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cześć.
Nie mogłem znaleźć odpowiedzi nigdzie, więc zakładam temat.
Stworzyłem sobie na bazie Czechosłowacji kraj Śląsk i podpiąłem do niego kluby, miasta, stadiony, stworzyłem dwie ligi, puchar i superpuchar. Oczywiście punkty EURO na 0, kluby muszą sobie dopiero zapracować. :) Przy czym, gdy odpaliłem już grę, to postanowiłem na początku sprawdzić, czy wszystko ok. Ku mojemu zdziwieniu, jak zobaczyłem zasady najwyższej ligi, to awans do fazy grupowej Pucharu Mistrzów dostawały 32 (bodajże) najlepsze drużyny, kolejne 32 do którejś tam fazy eliminacyjnej itd. itd. To samo przy dawnym Pucharze UEFA. Problemem poza tym, że nie chciałbym aby nagle w LM grały same zespoły ze Śląska, jest też to, że w kraju jest 16 drużyn zaledwie, z czego w najwyższej lidze 8.
Nie symulowałem gry, żeby sprawdzić jak to się potoczy w rzeczywistości.
O co chodzi? Jak to zmienić w edytorze? Edytor mam oficjalny, FM jest w wersji 11.3.0.
Pozdro i dzięki za pomoc!

Crasher001 Partyzant

Mam problem, ponieważ nie gram najbogatszym klubem, ale staram się dobrze dbać o finanse. Mam normalnie 40 tyś budżetu transferowego oraz 11,5 tyś płacowego. Do tej pory wszystko wyglądało ok. Ograniczenie dochodów z transferów od początku wynosiło 20%. Mimo to normalnie działałem na rynku transferowym. Zbliża się koniec sezonu, chciałem zatem ściągnąć zawodników, którym kończą się kontrakty. Ale nie mogę dać żadnej normalnej tygodniówki. O co chodzi? Mam np. max. płace za kluczowego zawodnika 75 euro, w innym przypadku 450. Zazwyczaj płaciłem 1-4 tyś. i to śmiesznie wygląda, bo przykładowo mam min. płace 1,2k a max. 75 do zaoferowania dla konkretnej osoby. Liczę na jakąś pomoc, ponieważ nie mogę nawet przedłużyć kontraktów z obecnymi zawodnikami.

Yrkomm16 Partyzant

Spróbuj wyczyścić cache gry (opcja wyczyść bufor) i przywrócić domyślną lokalizację gry. Ja obecnie szukam w internecie rozwiązania tego problemu, a na ten czas może powyższe działania coś pomogą ;)

EDYTA: Ludziom po reinstallu działa. Spróbuj odinstalować i pobrać całą grę od nowa.

przybyl21 Partyzant

Witam. Po formacie nie mogę wczytać żadnego save ani nie mogę zapisać nowej gry. Robiłem reinstall, sprawdzałem spójność plików, zmieniałem lokalizację zapisu i nic :(

Yrkomm16 Partyzant

Podobno takie "kwiatki" występują na pirackich wersjach gry. Mam kolegę, który miał podobny problem, a okazało się, że ma nielegalną kopię. Jeśli gierkę masz zakupioną legalnie, to sam nie wiem, co jest nie tak. Według mnie to cały silnik transferowy powinni zburzyć i zrobić coś z tym, bo niektóre transfery budzą dosłownie śmiech :)

Vidal Partyzant

Hej, Mam podobny problem... Tyle, że w fm16
Kupiłem nowego laptopa m.in. żeby też gra chodziła płynnie, gdy mam wybranych kilka lig. Gra się uruchamia, jednak niestety po chwili się wiesza i nie ma to znaczenia, czy wczytam grę, będę chciał wybrać ligi, czy też wejdę w ustawienia, albo po prostu nie będę nic robił. Po prostu się wiesza i jedyne wyjście to restart laptopa. Uruchamiałem już w trybie zgodności, również w w trybie administratora. Zawsze to samo. Windows 10, moja pierwsza przygoda z tym systemem i już tęsknie za win7. Coś poradzicie? Gra oryginalna.

wlatcy12 Partyzant

18.06.2016 02:57    #1307     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Cześć, nie jestem w stanie zmienić w edytorze organizatora mistrzostw świata/europy, jest na to jakiś inny sposób?
Pozdrawiam i z góry dzięki za odp.
Ruda Tylko ŁKS!

tamirr123 Partyzant

Witam , mam problem z ikonami dotyczącymi przydatności roli i funkcji . Jest to jednak dziwny problem , ponieważ one nie wyświetlają się np. w lidze angielskiej czy hiszpańskiej jeżeli obejmę tam zespół. Zaś jeśli chodzi o reprezentację czy polską ligę , wszystko się wyświetla . Dla przykładu pokaże zrzut ekranu , jest to problem głupi ponieważ dzięki tym ikonkom łatwiej i przyjemniej układa się taktykę i role dla piłkarzy .

golobiasty Partyzant

14.06.2016 15:17    #1309     Sufler - Porady do gry - usuwanie piłkarzy z bazy danych
Cześć wszystkim słuchajcie mam pewien problem a mianowicie kończę pierwszy sezon (bo chcialem grać od nowa swoją Zawiszą w 5 lidze aby było trochę realniej :-P kazdy chyba wie co sie kreci u nas w bydgoszczy ) no i po powołaniach na euro piłkarzy przez nawalke zniknęło mi kilku piłkarzy? ma ktoś jakiś pomysł czemu ta się stało ?
PS. zauważalnym ze nie tylko naszych pousuwało np juve nie ma 95% swoich piłkarzy

Yrkomm16 Partyzant

14.06.2016 13:20    #1310     Sufler - Edytor - transfery u18 z brazylii
Albo zmienić maksymalny wiek juniora w Brazylii na np. 16, ale uprzedzam, że może to spowodować problemy ze statusami i kontraktami w Brazylii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution