Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2009 01:09    #12991     Sufler - Porady do gry - Błąd aktywacji.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tej aktywacji, a właściwie dezaktywacji. Jutro będę miał kontakt z jednym z komputerów, gdzie jeszcze mam FMa zainstalowanego. I mam pytanie, czy wystarczy, jak odinstaluję tam FMa, to wtedy ten kod aktywuje się na jedno użycie?
A i zapraszam też tutaj, bo także liczę na Waszą pomoc.

parachutes Młody aktywista

Ze względu na szalenie wysoką ilość odpowiedzi i porad postanowiłem jeszcze raz, tym razem ze screenami przedstawić mój problem. Dziękuję wszystkim, którzy próbowali mi pomóc :)

Po pierwsze, gram FM 2010 patch 10.2. Grywalne: Ekstraklasa, Unibet 1 Liga.
Problem: loga (herby) small się nie wyświetlają w grze, patrz: screen
Tak wyglądają moje ustawienia, patrz: screen
Pliki z herbami są w Moich Dokumentach, plik xml również tam siedzi, patrz: screen
Jak widać plik config.xml zawiera wszystkie loga, np. Pogoni Szczecin, patrz: screen

Pytam więc, czemu niektóre herby się nie ładują?

Bardzo proszę o pomoc lub wskazówki. Przepraszam za podbicie tematu.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Guezmir Młody aktywista

30.12.2009 23:41    #12993     Sufler - Porady do gry - Face Santiago
takie sprawy załatwisz tu:

http://www.cmrev(...)?page=62

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Tobi Partyzant

Wolne możesz dać im tylko wtedy, gdy mają problemy osobiste, są przemęczeni lub nie zaaklimatyzowali się w nowym otoczeniu. Możesz również dać im odpoczynek od treningu na max 1 tydzień ;)

kanonier14 Partyzant

Mam pytanie, jak można zmienić zachowanie naszych piłkarzy w meczach ze słabszymi zespołami. To znaczy zaobserwowałem, iż moi podopieczni z Arsenalu grają "na pół gwizdka" w meczach np. z Burnley. Zauważył to także mój asystent. Kolejne pytanie, to gdzie daje się moim podopieczym wolne i wreszcie, jak mogę zwołać radę dla członków zarządu?

patryk11 Przodownik pracy

30.12.2009 21:21    #12996     Sufler - Porady do gry - Błąd aktywacji.
Miałem problemy z kompem i musiałem na nowo instalować FMa. Wpisuję kod i okazuje się, że był on używany zbyt wiele razy. Sęk w tym, że oprócz mojego kompa instalowałem go tylko na dwóch innych. Na jednym z kompów nie ma Internetu, więc próbowałem telefonicznie. Było wszystko ok, ale gra nie chciała działać, więc powtarzałem to kilkakrotnie. Używałem deaktywatora kodów, ale nic nie daje.
Pomocy panowie, bo FM mi nie działa. ;/

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

30.12.2009 20:24    #12997     Sufler - Porady do gry - Większa Rozdziałka w grze?
Jeśli będziesz miał problem, to podeślij mi ten plik donosem i napisz jaki rozmiar czcionki.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Eyeshield Partyzant

Witam, mam problem z "Logo blogu" ustawiam JPEG w rozmiarach 120x120 lecz ono nadal sie nie wyswietla w czym problem?

Nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze :X

MaTX Partyzant

30.12.2009 17:51    #12999     Sufler - Porady do gry - Podwójne obywatelstwo.
Mam problem, mam zawodnika w swojej drużynie który gra już 3 sezony dostał Polskie obywatelstwo i mimo to nie jest uprawniony do gry w reprezentacji, wie może ktoś o co chodzi. Aha i nic nie pisze typu, że chce grac dla drużyny X czy Y.

spurny Partyzant

30.12.2009 12:14    #13000     Sufler - Porady do gry - Nowy negatywny rekord
Witam!
Prowadzę Arsenal 6 sezon i od początku kariery nigdy nie było tego problemu.Otóż dość często ( co tydzień) ustanawiam nowy negatywny rekord względem frekwencji.Czy da się coś z tym zrobić? Jak to zmienić? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.Dodaje jeszcze przykładowy obrazek.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.