Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

crisadus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy ma ktoś może skina Black-in 2? Żeby chodził bez problemu z rozdzielczością 1600x900. Aby nie było takich błędów jak tutaj: http://fotoz(...)b19b.jpg
Chodzi oczywiście o FM 2008.
GO GO THE GUNNERS

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
31.12.2009 16:16    #12982     Sufler - Porady do gry - Problem ze Skinem
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Kaniosz Partyzant

Mów że jesteś z nich rozczarowany... Inni mówią, że lepiej stale podnosić ich na duchu, ale to sprawdza się tylko w rzadkich przypadkach.Żadnego odpoczynku.Musisz dać im do zrozumienia że ciąglę, ciągle jesteś nimi rozczarowany.Jeśli będzie poprawa w takich meczach to mów że stać ich na więcej.A tak po za tym to jakim klubem byś nie grał, zawsz przychodzi w sezonie okres gdzie zespół ma problemy z łatwymi przeciwnikami
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

crisadus Partyzant

31.12.2009 15:14    #12984     Sufler - Porady do gry - Problem ze Skinem
Problem w tym, że chciałbym zostać przy obecnym skinie.
GO GO THE GUNNERS

crisadus Partyzant

31.12.2009 15:11    #12985     Sufler - Porady do gry - Problem ze Skinem
Po zmianie roździelczości gry na 1600x900, mam pewien problem ze skinem. Oto screen: http://fotoz(...)b19b.jpg
Jak mam się uporać z tym problemem, nie zmieniając roździelczości gry? Nie mogę nic zrobić... Ani wyłączyć grę, włączyć nową czy wyjść do menu.

Edit: Jeszcze jedno, taki sam problem występuję ze standardową skórką.
GO GO THE GUNNERS

patryk11 Przodownik pracy

Wystarczy nacisnąć PPM i "sprawdź pisownię". Po problemie.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

31.12.2009 12:49    #12987     Sufler - Porady do gry - prowadzenie reprezentacji
Z Polską nie powinno być problemu, bo aby być tam trenerem, to wystarczy rep. krajowa.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

31.12.2009 12:08    #12988     Sufler - Porady do gry - Mecze w TV
[quote=Kajti]Dodam, ze każdy z nas ma odznaczone przenoszenie meczów do TV.[/quote] nie wiem co ta opcja daje w "multi", ale w "singlu" powoduje tylko tyle, że LM gra tylko w środy.

a poza tym - parę postów niżej jest taki sam temat o tutaj
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

patryk11 Przodownik pracy

31.12.2009 10:34    #12989     Sufler - Porady do gry - Błąd aktywacji.
Najgorsze jest to, że dziś będę mógł dezaktywować, z tym, że na kompie nie ma neta... A z tymi kluczami, to naprawdę spory kłopot. Kupuję grę i mam z nią problemy, a piraci ściągną z neta i sobie śmigają... ;/
Może jeszcze jakieś sugestie?

parachutes Młody aktywista

31.12.2009 01:53    #12990     Sufler - Porady do gry - Błąd aktywacji.
Czyli na dwóch innych plus na swoim dwa razy - wychodzą cztery instalacje, tak? Wydaje mi się, że limit wynosił 3. Jak w tamtych komputerach jest net i dezaktywujesz FM to chyba powinien Ci zacząć działać.

W ogóle irytujące to jest, nie? U mnie w ogóle gra nie pytała o klucz aktywacyjny, ale raczej Ci swojego nie podeślę - bo znając życie wtedy mnie zapyta. Zapłaciłeś za coś, a teraz się musisz męczyć. Jeszcze, żeby to dokładnie opisali w instrukcji. Gdzie tam, nie ma nawet słowa o rejestracji gry, o dezaktywacji tym bardziej nic, z tego co pamiętam. Musiałem sobie pomarudzić przed snem :) jak Ci nikt nie pomoże, poszukaj sobie sam-wiesz-czego, to rozwiąże Twój problem (w końcu masz oryginalną grę). Chociaż lepiej najpierw skontaktować się z pomocą techniczną SI lub napisać posta na oficjalnym forum gry.. Najlepiej poczekaj do rana, pewnie ktoś Ci pomoże. Dasz radę bez FM'a? :D
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.