Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Black Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2010 21:18    #12971     Sufler - Porady do gry - Problem z edycją PLU
Jak w temacie. Ściągnąłem PLU, przyjrzałem się temu dodatkowi i zapragnąłem mieć tą III ligę w grze, choć i tak mam zamiar zagrać od II (Pelikan). Jednak prócz drugiego zespołu jako filii nie spodobał mi się Puchar Polski. Ot, nagrody. Chciałem sobie ustawić, że na praktycznie każdym szczeblu dostajemy nagrodę za uczestnictwo. Choćby takie 200zł na szczelbu eliminacji. Dla takich małych zespołów byłoby to przydatne. I ustawiłem te nagrody i przy ładowaniu gry wyskoczył mi taki błąd. Standardowe WTF, bo nie edytowałem ani lig, ani ilości drużyn w PP. Tak więc, o co chodzi? Albo raczej, jak zrobić, żeby były te nagrody i działało?
EDIT: Jednak link to ten http://img23(...)lahg.png CMRev zepsuł obrazek? Dziwne...

Crawler123 Partyzant

02.01.2010 16:47    #12972     Sufler - Porady do gry - tryb 3D sie strasznie tnie.
Przepraszam za odkopanie tematu, ale ten problem też mnie męczy.
Mimo wszystko wydaje mi się, że to wina karty graficznej - mam tą samą co Ty.
Szkoda, bo tryb 3D jest dla mnie lepszy od 2D, mimo iż ten drugi ma swój urok.
Co dziwne, w demie wszystko było dobrze.

krolik12345 Partyzant

mi najczęściej zacina się gdy chcę kliknąć na kogoś profil. Często dzieje się to w podpowiedziach asystentów, którzy polecają mi jakiegoś gracza ... kompa mam przeciętnego, ale FM 10 wejdzie. Więc to jest problem jakiegoś błędu gry, czy po prostu ja mam coś skopane?? nie znam sie za bardzo, ale czy jest to mozliwe zeby działo się to przez zły zasilacz?
nie korzystam z 3D, jesli o to chodzi, baze danych wybieram pod mojego kompa, nie przekraczając dozwolonej ilości piłkarzy. jak juz powiedziałem, gra ścina się najczęściej po kliknięciu na profil jakiegoś zawodnika bądź trenera

randy_93 Partyzant

02.01.2010 01:52    #12974     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
Mam wielki problem. Gram właśnie w FM 10 i niemam tabeli ligowych. Ligi w której gram, ani innych. Jest to o tyle dziwe że jak wezme zakłądke menadżer to jest tam tabela! Może mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem??

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Dla tych którzy mają problem ze strojami:

Trzeba wgrać patcha 10.2 a później:

1. Pobrać ten plik i wkleić go do Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/Editor Data/

2. Zacząć nową grę (nie działa na już rozpoczęte rozgrywki)

3. Załadować bazę 10.2, a z dodatkowych plików wybrać plik "Fix Kits.dbc"

Screen 1
Screen 2

Lista poprawionych klubów
lucasinho.blox.pl

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=crisadus]Czy ma ktoś może skina Black-in 2? Żeby chodził bez problemu z rozdzielczością 1600x900. Aby nie było takich błędów jak tutaj: http://fotoz(...)b19b.jpg
Chodzi oczywiście o FM 2008.[/quote]
Z tego, co wiem tę skórkę najlepiej używać w rozdzielczości 1024x768 i może dlatego występują takie błędy.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

parachutes Młody aktywista

[quote=przemkoo]O ile się nie mylę sprawdź gdzieś tutaj[/quote]
Nie pomogłeś :( pisałem w tamtym temacie dwa razy, ale nikt nie odpisał.
Tutaj chyba też nikt nie pomoże. Poszukam więc rozwiązania na innych forach związanych z FM 2010. Szkoda, trochę się zawiodłem. Tym bardziej, że więcej osób ma ten problem.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

przemkoo Ekspert

01.01.2010 12:41    #12978     Sufler - Porady do gry - FMEditor do FM 2010
Przecież edytor jest dołączony do każdej oryginalnej wersji FM. Zobacz w Football Manager/tools/editor. Tu jest odpowiedni temat do takich pytań: http://www.cmrev(...)cje.html

Kaniosz Partyzant

31.12.2009 18:45    #12979     Sufler - Porady do gry - Trening
No to masz chyba problem z głowy. ... do zamknięcia ?
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

przemkoo Ekspert

O ile się nie mylę sprawdź gdzieś tutaj

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.