Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PingwinWZL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2010 16:00    #12961     Sufler - Porady do gry - FM przestał dzialac
mam maly problem...sciagnalem patcha 02 a gram przez steam i fm przestal dzialac wyskakuje ze nie ma cd w nosniku gdzie wczesniej zaktualizowalem gre i nadal nie dziala a nie posiadam plyty! Z patchem o1 nie bylo zadnego problemu gra normalnie dzialala po zakualizowaniu

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
04.01.2010 14:29    #12962     Sufler - Porady do gry - Scout Najnowszy Kiedy ?
Na przyszłość: http://www.cmrev(...)cje.html
lucasinho.blox.pl

Krunio87 Partyzant

04.01.2010 11:06    #12963     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
Miałem ten sam problem. Dopiero po zainstalowaniu najnowszego patcha wyświetlały się tabele

Lucasinho Ekspert

03.01.2010 20:15    #12964     Sufler - Porady do gry - Kiedy Genie albo Mini??
lucasinho.blox.pl

Desperation88 Partyzant

Panowie co powiecie na to?

Gram sobie w najnowszego FM'a jak gdyby nigdy nic. Meczyk na szczycie przeciwko L'poolowi. Tryb 3D - i w końcówce zwiecha samej gry. Deszcz pada, panowie biegają w miejscu, nic nie da się kliknąć, ani nawet wejść do taktyki.

Otwieram menadżer zadań a tam zżera fm nagle 1 giga pamięci i 65% zasobów procesora, a ja z grą nic nie mogę zrobić - cały system działa normalnie, bo właśnie do was piszę.

Mam najnowszą Toshibę A500-13C i nie miałem żadnych problemów z FM'em ani żadną inną grą. Wersja gry. 10.2

darnokos Partyzant

Witam,
Moj pierwszy temat i post zarazem :) Od paru edycji fma do wyszukiwania pilkarzy uzywalem genie scouta od kiedy wgralem latke 10.2 mam problem bo zaden scout nie dziala z ta wersja. Probowalem uzywac do wyszukiwania pilkarzy fmrte ale chociaz jest CA i PA to niestety nie ma opcji dostepnej w genie scoucie czyli "podejrzenia" roznicy miedzy CA i PA w przyszlosci albo nazwijmy to maksymalnym CA, mam nadzieje ze w miare wyjasnilem o co chodzi :) Chyba ze jest jakas mozliwosc w fmrte aby to podejrzec jesli tak to bylbym wdzieczny za wskazowki.

Ale jesli nie da sie tego sprawdzic w fmrte to znacie jakas metode na wyszukiwanie TYLKO newgenow w samej grze i to najlepiej tylko tych najbardziej przyszlosciowych ? Z gory dzieki za pomoc :)

HIROKEZ Partyzant

Witam zakladam ten temat gdyz nic nie znalazlem o moim problemie, a mianowicie sprawa wyglada tak ze mam kilkunastu zawodnikow na liscie zyczen i w przypadku ofert z innych klubow dot tych wlasnie zawodnikow nie jestem o nich imformowany! i konczy sie to tym ze zawodnik przechodzi do innego klubu a ja oczywiscie dowiaduje sie o tym pol roku pozniej... przeciez nie da kontrolowac sie 20 - 30 pilkarzy caly czas... czy mozna to jakos zmienic w subskrypcjach czy gdzies? z gory dziekuje za zainteresowanie tematem...

Frenzibizi Partyzant

03.01.2010 02:35    #12968     Sufler - Porady do gry - Motywacja drużyny
Witam. Mam mały problem gram w FM08 juzchyba 2015 rok zawsze wszystko było dobrze, ostatnio zaczołem grać na skórce Re-Turnstyle i wszystko było wporządku.
Mam koniec sezonu przed meczem chę wybrać motywacje i nie ma opcji "Dla kibiców" po prostu znikła. Kiedy wysuwa się lista jeje tam nie ma . Może ktoś pomóc??

Lucasinho Ekspert

02.01.2010 23:03    #12969     Sufler - Porady do gry - Mod - Cena za zawo
lucasinho.blox.pl

Grzelo Partyzant

02.01.2010 21:32    #12970     Sufler - Porady do gry - Problem z edycją PLU
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution