Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2010 11:04    #12951     Sufler - Porady do gry - Gra na pół gwizdka.
Po wygranym nisko meczu ze słabymi mówi im, że powinni zagrać lepiej, nie okazuj zrozumienia w przerwie, gdy remisujesz z silnym przeciwnikiem, tylko mów, żeby się bardziej starali etc.

Ale przede wszystkim ustaw przed wyborem składu w podglądzie taktyki dodatkowo widoczny atrybut - waleczność. I spróbuj przez kilka meczów dobrać najwaleczniejszych piłkarzy. Może tu jest problem? Nie wiem czy z atrybutem determinacja nie jest podobnie, ale chyba większość walecznych ma wysoko ustawioną determinację.

Ja w swojej karierze przez 2 sezony kisiłem się Łęczną w I lidze, a w trzecim - po awansie - zacząłem remisować z najlepszymi i ogrywać słabszych. Wydaje mi się, że wymiana zawodników na bardziej walecznych miała w tym jakiś udział. Teraz jestem 4 w Ekstraklasie, minęło pół sezonu.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

haszysz Partyzant

lipa

prowadze sporting i objałem ghane. mam termin przydzielenia kadry na mundial... w kadrze tylko 2 bramkarzy, gram na duzej bazie patch 10.0.2 rzecz jasna

w wyszukiwaniu filtrem klubowym , jest 3 bramkarz, ale powolac go nie moge, gdyz nie chce grac w kadrze, interakcje zrobiłem z nim, przekonuje go do powrotu , no ale jest problem... trzeba konynuowac... a nie moge bez udzielenia koniecznek odpowiedzi,,,,

co robic...

zrezygnowac z ghany >

Goldberg1987 Partyzant

05.01.2010 00:19    #12953     Sufler - Porady do gry - Gra na pół gwizdka.
Witam
Mam dwa problemy i chciałbym abyście mi pomogli je rozwiązać:
1. Co zrobić aby zawodnicy nie grali na pół gwizdka ze słabszymi rywalami???
2. Co zrobić żeby zawodnicy nie poddawali się przed rozpoczęciem meczu z silnymi rywalami???

Z góry dzięki za pomoc.

NaNi17 Partyzant

04.01.2010 23:26    #12954     Sufler - Porady do gry - słabe wyniki
Ludzie pomozcie :/

Zrobilem samodzielnie dwie taktyki dla Manchesteru United.

Wygrana z Bury 8-0 z Antwerp 5-0 w meczach towarzystkich.

Potem mecz o tarcze wspolnoty wygrywam z Chelsea 1-0

Liga 3-0... 3-1... 3-0... i tutaj zaczynaja sie problemy

Everton 1-1 Arsenal 1-2 Dynamo Kijow 1-1 Swansea!!!!?? 1-0...

w czym tkwi problem !?

gralem 2 taktykami. przewaznie 4-4-2 i troche 4-1-2-2-1

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

04.01.2010 22:56    #12955     Sufler - Porady do gry - "Problem z tłem"
Witam,

Mam taki problem, otóż, gdy próbuje grać w FM'a 2010(innych nie włączałem), to zanika kursor myszki. Nie wiem, co robić, wszystko dzieje sie już podczas intra. Miał ktoś juz taki problem lub może ktoś wie jak go poprostu rozwiazać.

Dzieki

czyli parametry dobre, Rem-8 pisał niedawno w temacie o błędzie gry:
[quote]SI Games uruchomiło nowy adres mailowy do nadsyłania zgłoszeń o błędach - - gdzie w treści powinno się powiadomić (po angielsku) o błędzie oraz wysłać swoje specyfikacje komputera (np. programem dxdiag). Ze zgłoszeń widać, że to właśnie nie specyfikacja komputera, a sam kod jest problemem, ponieważ nadsyłane zgłoszenia różnią się od siebie diametralnie. Prawodopodobnie z tego powodu będzie stworzony osoby hotfix poprawiający ów błąd, jeśli tylko programiści znajdą jego przyczynę.[/quote]

Może skorzystaj z tej rady i wyślij opis na podany adres? Z drugiej strony Twoja karta graficzna nie jest zbyt dobra.

PS. nie wiedziałem, że są komputery z 1,5GB RAM.

pumek Partyzant

Panowie, pomóżcie. Mam taki oto problem. Mam takie dziwne cienie po krawędziach koszulek w grze. Chciałbym je zlikwidować.Dlatego poszukuję defaultowej koszulki do stylu SS'08 wraz z plikiem "effect.png" do FM08. Czyli chodzi mi chyba o plik o nazwie "default kits Ss'08". Szukałem go na Rapidshare, ale nie mogę go ściągnąć, o nie mam konta premium. Bardzo proszę o pomoc i udostępnienie tych plików, choćby przez jakiś link, ale inny niż rapidshare. Z góry dziękuje.

Dotyczy komentowania w suflerze i nie tylko:

Napisałem posta. Dosyć długiego, z funkcją quote, url. Włączyłem edycję, poprawiłem coś w nim i zatwierdziłem "OK". Czytam tę wiadomość, bo coś się nie zgadza. Okazało się, że skrypt edytujący post (nie wiem jak to nazwać) uciął moją wypowiedź. Drugi raz spróbowałem - to samo. Działo się to już wcześniej z postami, przy długich, z funkcją quote - nie da się ich edytować czasem, bo coś wycina końcówkę, najczęściej w środku funkcji cytowania.

04.01.2010 17:21    #12959     Sufler - Porady do gry - FM przestał dzialac
[quote=PingwinWZL]mam maly problem...sciagnalem patcha 02 a gram przez steam i fm przestal dzialac wyskakuje ze nie ma cd w nosniku gdzie wczesniej zaktualizowalem gre i nadal nie dziala a nie posiadam plyty! Z patchem o1 nie bylo zadnego problemu gra normalnie dzialala po zakualizowaniu[/quote]
nie dość, że we wszystkich tematach, to jeszcze nie po polsku :)

jaramaniak Przodownik pracy

04.01.2010 16:48    #12960     Sufler - Porady do gry - Długie wczytywanie gry
Kolego bioly:
1. grafiki do FM mam 2 gb na dysku.
2. gra chodziła poprawnie, zawsze miałem odznaczone odświeżanie.
3. gdybym nawet miał to źle, to jak mogę to zmienić, skoro gra się tak jakby wyłącza, mam ją w procesach menadżera zadań, lecz na pasku jej nie ma, nie mogę w ogóle do niej wejść.

To nawet nie problem że gra wolno się ładuję bo ładuje się szybko, aczkolwiek jak wspominałem wyrzuca mnie na pulpit, i nie daje oznak życia.
De profundis clamavi ad te, Domine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.