Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a no i ta ghana na mundialu miałem tylko jednego bramkarza, po omijaniu problemu urlopem

słowacja mecz ćwiercfinałowy grała ze mną... u siebie

rzecz jasna. ja nie wiem jak taka tandete mozna zrobic

haszysz Partyzant

ale jaka baza danych, odstawcie twarde albo zmieńcie dealera...

skąd niby moge wiedziec na jaka kadre sie zdecyduje zaczynajac gre ?

owszem ,
najczęściej jest możliwość objęcia WKS , lub innej afrykańskiej repry ale to loteria raz będzie kamerun raz nigeria

z tym -- db -- w folderze dobry patent, ciekawe czy jak wtrakcie gry to zrobię , to zadziała

na uaktualnieniu patcha każdym,wcześniejsza gra chodzi bez problemy, przynajmniej tak jest w statusie wersji

a właśnie a propo bazy danych...

jak ktoś poważnie myśli o czarnucha i ich prowadzeniu, to niech lepiej jakiś murzyński patch dodatkowy zainstaluje

ja już prowadzę brazylie

lipa totalna, gram mistrzostwa swiata 2010 , a cwierćfinał zamiast rpa odbywa sie w bratysławie na tehetym polu czy jakos tak, żenada

Guezmir Młody aktywista

[quote=Marcin22]Z WKS żadnych problemów nie ma. Objąłem ich przed mundialem, miałem bardzo szeroką listę piłkarzy do wyboru, bramkarzy było z 15 ;). A tak BTW to 4 miejsce zająłem :].
[/quote]

Tworząc bazę zaznaczyłeś dodatkowo grajków z obywatelstwem WKS?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

NaNi17 Partyzant

05.01.2010 19:31    #12944     Sufler - Porady do gry - Problem z gra przez internet
napisalem po polsku ;)

Gramy w Football Managera 2010 przez internet i sa pewnie niedogodnosci. Np.
Ja gram MU on gra Liverpoolem.
On sprzedal zawodnika do Napoli
Ja wchodze w jego sklad zawodnik jest wciaz w Liverpoolu
Jesli sprawdzam jego profil nie jest napisane ze prowadzi on Liverpool tylko Rafa Benitez... tak samo u mnie. jak on sprawdzal.

Np. jeszcze wchodze w Liverpool daje zakladke terminarz i widze spotkania Liverpoolu z tymi druzynami. On natomiast wchodzac w swoj zespol i klikajac na zakladke terminarz ma inny terminarz Liverpoolu niz ja patrzac na jego terminarz.

teraz rozumiesz ?

oo jeszcze przyklad ze on wyslal oferte za Rooneya ktora nawet do mnie nie doszla... w czym tkwi problem ?

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Z WKS żadnych problemów nie ma. Objąłem ich przed mundialem, miałem bardzo szeroką listę piłkarzy do wyboru, bramkarzy było z 15 ;). A tak BTW to 4 miejsce zająłem :].

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Po ostatnim MegaPacku Kitsów klubowych oraz Kitsów reprezentacji mam dla was kolejną paczkę grafik, którą wyszperałem w internecie i wrzuciłem tu dla was na hosta.
Zawiera ona loga klubów europejskich oraz loga do rozgrywek ligowych tychże krajów a także do europejskich pucharów.
Paczka zawiera loga w rozmiarach normal oraz small
Loga prezentują się tak

Opis zawartości:

Loga Pucharów europejskich:
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Super Cup
Royal League
Intertoto cup

Loga klubów oraz rozgrywek ligowych:
-Albania
-Anglia
-Armenia
-Austria
-Belgia
-Białoruś
-Bośnia i Hercegowina
-Bułgaria
-Chorwacja
-Cypr
-Czechy
-Dania
-Finlandia
-Francja
-Grecja
-Hiszpania
-Holandia
-Irlandia
-Irlandia Północna
-Islandia
-Izrael
-Kazachstan
-Litwa
-Luksemburg
-Łotwa
-Macedonia
-Malta
-Mołdawia
-Niemcy
-Norwegia
-Polska
-Portugalia
-Rosja
-Rumunia
-Serbia
-Słowacja
-Słowenia
-Szkocja
-Szwajcaria
-Szwecja
-Turcja
-Ukraina
-Walia
-Węgry
-Włochy
-Wyspy Owcze

Paczkę można pobrać z dwóch źródeł:

SendSpace
Europe Logos MegaPack for FM2010

FileFront
Europe Logos MegaPack for FM2010

haszysz Partyzant

urlopem sie udało , przebrnąc , potem jeszcze raz

tylko byl problem ze skladem, andre ayew powolany np. ktory rozegral w mojej kadrze mecz przed mistrzostwami nie był obecny, w ogole w kadrze bylo paru labsów ktorych wyrzucilem wczesniej ,ale tez paru ktorym dalem sznase , moja kadra na mistrzostwa miała tylko 1 bramkarza po tych urlopach. drugi obecny w grze . ktory byl w kadrze i byl kontuzjowany w kadrze na mundial juz sie nie pojawił

ogolnie to lipa z repre niemiec czy japonii , fikcja totalna, z grupy z serbia i fikcyjnymi szwabami oraz arabia wyszedlem na 2 msc...

no ale w tej grze zabawa w selekcjonera to dziadostwo, prawie za kazdym razem mozna objac WKS , wczesniej miałem mozliwosc kamerunu ale nie gral na mudnialu, teraz tez moglem ghane lub wks obie na mundial jechały... po mistrzostwach bez problemu mozna dostac argentyne lub brazylie ,a kiedys w poprzednich managerach bylo marzeniem ) prawie nikogo uznanego nie da sie wziasc do sztabu szkoleniowego takiej ghany, reprezentacjie mlodziezowe tez praktycznie nie istnieja , niby duza baza danych , a ten tryb reprezentacji jest tak niedopracowany ,ze szok , tylko zniechęca, to samo w WKS , wszystkich pilkarzy w grze jest moze ze 40 z takjim obywatelstwem

duzy minus , nie wiele lepiej z ameryki południowej

NaNi17 Partyzant

05.01.2010 16:17    #12948     Sufler - Porady do gry - Problem z gra przez internet
Witam. Zaczne od tego ze nie wiem czy nazwac to problemem ... ?

Dzis gralem przez internet z jednym z gosci tutaj na forum. I napotkalismy rozne problemy... ? :/

1. Nie wyswietlalo nam nazwisk naszych jako menedzerowie druzyn.
2. Transfery sie zgadzaly ale w 50% np. ja sprzedalem Parka Ji Sunga do Interu i zgadzalo sie u niego tez. Jednak jak kupilem Di Marie bylo u niego napisane ze jest w MU, ale w drugim zespole. Kupilem tez trenera u niego bylo napisane ze jest juniorskim trenerem chocbym trener pierwszego skladu.
3. Terminarz.. luknalem w jego terminarz i byly takie mecze : Shafw Utd Bordauex Norwich a on mial Plymouth BORDOEAX Valencie ... :/

W czym twki problem ? :/ czekam na odp dziekuje z gory ;)

parachutes Młody aktywista

Dzięki pomocy qstosha udało się odnaleźć winnego i naprawić problem.
Wszyscy, którym nie działają loga takich klubów jak Burnley, Pogoń Szczecin, Wolves, Birmingham itd., mimo że grafiki tych klubów są zainstalowane poprawnie - zainstalowaliście najprawdopodobniej do swojego FM 10 dodatek CM Revolution Mega Logopack, w którym nie było dodanych plików tych drużyn.

Polecam usunięcie tego pliku lub przeniesienie na inny dysk, zmianę w ustawieniach gry w zakładce "Ogólne" folderu, w którym są przechowywane pliki na jakikolwiek inny nie związany z grą (po czym restartujemy FM'a). Po ponownym uruchomieniu gry znowu wchodzimy w ustawienia, zakładkę "Ogólne" i wybieramy tam folder z grafiką (domyślnie Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010). Znowu wyłączamy grę. Teraz dodatki, które mamy w folderze logos powinny działać poprawnie, bez blokowania przez plik fmf z dodatku CM Revolution Mega Logopack.

Ta zmiana ścieżki ładowania plików była niezbędna, by gra zauważyła, że już nie powinna korzystać z pliku fmf. Tak mi się, na chłopski rozum, wydaje.

Udało się dorwać winnego i naprawić problem.
Dzięki za pomoc dla qstosha!

temat do zamknięcia
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

parachutes Młody aktywista

Oni zrobili hotfixa, rzekomo 10.2 miał naprawiać największe problemy. Pod koniec stycznia ma być kolejny patch ponoć.

Femo, nie wymądrzam się - sam mam słabą kartę graficzną i ciągle gra ma przestoje :)
Jaką wersję directx posiadasz? Bo wyczytałem, że Twoja obsługuje max directx 8, ale wpis na wikipedii był stary.

PS. "wikipedii" czy "wikipedi"?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.