Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2010 20:05    #12911     Sufler - Porady do gry - Kilka problemów, z napastnikami
Osobiście wolę sam znaleźć odpowiednią taktykę, dla moich zawodników. Wtedy ta gra ma faktyczny sens, rozumiem, że irytacja po beznadziejnych wynikach + presja stracenia posady jest duża, ale w tej grze chodzi, aby samemu pokombinować. Ostatnio lepiej mi idzie i bardzo się cieszę z tego powodu, a już zupełnie bezproblemowo w LM, ku mojemu zdumieniu. z Kopenhagą 2:0 i 3:1, z Bordeux 2:0 i 4:1, z CSKA Moskwa 3:1 i 1:1. Obecnie mam 2, 3 taktyki, zdatnych do użytku i sprawdzam która jest lepsza przy jakich zawodnikach i w jakich meczach.

DanielloMUFC Partyzant

11.01.2010 17:55    #12912     Sufler - Porady do gry - Słaba gra u siebie
Witam. Nie znalazłem takiego tematu, więc zakładam nowy.

Gram zespołem Notts County już szósty sezon i od początku mojej kariery borykam się z jednym drażniącym mnie problemem. Moi zawodnicy słabo, a czasami tragicznie grają przed własną publicznością. Gram taktyką 'Complete Dominance 10.2' od tego sezonu (10 meczy + puchar + sparingi). Wcześniej grałem swoją i gra w domu wyglądała tak samo. Dodam że podczas rozmów motywacyjnych korzystam ze wskazówek Bobiego, które znajdują się na tej stronie: http://www.cmrev(...)jne.html
Wspomne jeszcze że zespół ma charakter profesjonalny. Wrzucam kilka przydatnych screenów:
Tabela Barclays Premier League:
http://img46(...)guel.png
Wyniki spotkań:
http://img99(...)club.png
Tabela według formy u siebie:
http://img43(...)gue2.png
Tabela według formy na wyjeździe: (!)
http://img69(...)gue3.png
Skład:
http://img50(...)club.png

Czy to że prowadzę reprezentacje (Turcja) ma jakiś wpływ na wyniki klubu?

Guezmir Młody aktywista

11.01.2010 12:52    #12913     Sufler - Porady do gry - Ludziki zamiast kulek?
no problem panowie ;)

http://sorti(...)ers.html

polecam tą stronę - każdy fan dodatków powinien ją dobrze znać :)
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

hidalgo4 Młody aktywista

11.01.2010 04:39    #12914     Sufler - Porady do gry - Dziwna sytuacja
moim skromnym zdaniem nie zagrasz 2 zespolami" bo jesli pamietacie niejaki Abramowicz mial udzialy w CSKA i Chelsea i juz byl problem z gra w europie a co dopiero ten sam klub.... bedzie gral finalista pucharu....

szfedo Przodownik pracy

10.01.2010 23:30    #12915     Sufler - Porady do gry - Kilka problemów, z napastnikami
[quote=Ya]Stary, 11 miejsce po 23 kolejkach? Arsenalem? Może warto byłoby się zastanowić nad Tobą, nad tym jak ustawiasz zespół, a nie nad tym czy napastnicy strzelają czy nie? ;> Ja w moim pierwszym sezonie w fm 2010 gram Sevilla. Po 24 kolejkach jestem na 1-szym miejscu, mam 1 pkt przewagi nad Barca. Moje wyniki z gigantami: vs Valencia 6-1; vs Barca 1-1; vs Real 2-1; vs Atletico Madryt 2-1. W Lidze Mistrzów jestem niepokonany od 7 spotkań, teraz czeka mnie rewanż na moim stadionie. Z zimnej Moskwy wywiozłem 3 pkt i teraz w rewanżu jestem spokojny o wynik. Wielkich transferów nie robiłem; w lecie: Carlos Carmona i Mario Mandzukic; w zimie: David Beckham z wolnego i Wellinton w miejsce Luisa Fabiano :) [/quote]

Nie każdy jest superhiperultramega taktykiem. Wiele osób (w tym i ja) ma często problemy w tej grze właśnie z powodu mizernie ułożonej taktyki. I np ja sukcesy osiągam dopiero po 3-4 sezonach, gdzie w klubie mam zawodników ociekających zajebistością i to w sumie oni wygrywają mi mecze :P

kanonier14 Partyzant

10.01.2010 20:50    #12916     Sufler - Porady do gry - Kilka problemów, z napastnikami
Bardzo ciekawe rozwiązanie, chociaż ja nie mam zbytniego zaufania do niego, a nie mam absolutnie czasu na ekserymenty ( 11 miejsce w lidze, po 23 kolejkach!). Może ktoś znajdzie mniej ryzykowne rozwiązanie tego problem?

kanonier14 Partyzant

10.01.2010 19:33    #12917     Sufler - Porady do gry - Kilka problemów, z napastnikami
Panowie, ja gram Arsenalem, więc mam napastników wyśmienitych technicznie: van persie, Eduardo, Suarez ( kupiłem go). Nastawiłem Suarezowi odgrywającego i już przynajmniej nie "podawał" piłek głową do bramkarza rywali. Niestety w ostatnim meczu zaoberwowałem ten sam problem co hidalgo4. Mianowice grałem z West Hamem United, pierwsza połowa całkowita moja dominacja, 3 setki, oczywiście 0 wykorzystanych, oprócz tego strzały z dystansu, dośrodkowania, wszystko czego dusza pragnie. WHU miał 1 strzał na moją bramkę, 45 minuta i proszę 0:1. Troche mnie to zirytowało, ale ok jade dalej z kosmetycznymi zmianami w taktyce. Druga połowa, to ku mojemu zaskoczeniu lekka przewaga WHU. Myślę jak to jest możliwe?!? podczas 2 połowy moi gracze mieli kolejne 2 setki, razem z 5 strzałów. WHU 4 strzały, 0 setek, ale mimo tego pakuja mi bramkę na 0:2. Mecz pomimo iż na plus dla mnie w każdym aspekcie gry, dostaję 0:2. Czy ktoś z was spotkał się z podobną sytuacją, może ktoś zna lekarstwo?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
10.01.2010 02:06    #12918     Sufler - Porady do gry - dziwna podpowiedz asystenta
[quote=DarioFM]nie wiedzialem ze sa tu polonisci.moze jestem dyslektykiem i nie wiem jak sie poprawnie pisze a wiec prosze mnie nie dyskryminowwac[/quote]

Nie trzeba być polonistą aby zwracać uwagę na takie rzeczy, a dysleksja z niczego Cię nie tłumaczy - wręcz przeciwnie, jeżeli masz problemy to powinieneś ciężej pracować nad sobą. Co do problemu to raczej bug, ew. zobacz czy takie sytuacje będą się przydarzać w przyszłości. Jeśli nie to jednorazowy wybryk.
lucasinho.blox.pl

kanonier14 Partyzant

09.01.2010 21:38    #12919     Sufler - Porady do gry - Kilka problemów, z napastnikami
Oto tych kilka problemów, o których wspomniałem w tytule:
1. Moi napastnicy nagminnie marnują sytuację sam na sam z bramkarzami drużyn przeciwnych. Da się coś z tym zrobić?
2. Moim napastnicy wygrywają 50% pojedynków główkowych, jeśli już im się uda ta sztuka, to zamiast szukać kolegi z ataku, to podaje głową bezsensownie piłkę, wprost do bramkarza.
3. Gdy napastnik jest w jednej lini z obrońcą i przyjmuje podanie, to albo przy przyjęciu wypuszcza sobie piłkę tak, że przejmuje ją bramkarz lub obrońca, albo po przejęciu futbolówki biegnie tak wolno, że obrońca dogania go i mu ją odbiera.
4. Po ustawieniu rul dla napastników ( środkowy napastnik, klasyczna 10 itd.) mogą zagrać wyśmienity mecz, żeby drugi przy takich samych rolach zepsuć dokumentalnie.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
09.01.2010 20:00    #12920     Sufler - Porady do gry - Atrybuty scouta.
[quote=Jacob-CFC]Ja dodatkowo oprócz cech, które wymieniono wyżej patrze na to, jaka wiedzę ma dany scout. Dlatego mam kilku ich kilku zatrudnionych w klubie, a każdy z nich, posiada inną wiedzę dotyczącą regionów poszukiwań.[/quote]
Przeczytaj sobie mój post #5. Przecież wspomniałem w nim o Wiedzy scouta :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.