Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Archero Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.01.2010 22:54    #12901     Sufler - Porady do gry - Pomoc z retain(ddtgenerator)
Hmm mam problemy z tym teraz jak sie okazuje trzeba sciagnac jakis idiotyczny program ktory niechce za nic dzialac a jako ze jestem glab i nie zapisalem sobie przed formatem byl by ktos tak mily i podeslal mi swoj plik lub ewentualnie zrobi?

DanielloMUFC Partyzant

14.01.2010 22:22    #12902     Sufler - Porady do gry - Wysokie porażki mimo dominacji
Co do zostawiania piłki to poczytaj ten temat:
http://www.cmrev(...)ku_.html
Sprawdź jakie atrybuty wykańczania akcji i opanowania mają napastnicy.
Zresztą moze to byc po prostu słabszy dzień zespołu mi się też czasem zdarza że przeważam przez cały mecz i przegrywam.

loswroblitos Młody aktywista

14.01.2010 08:56    #12903     Sufler - Porady do gry - problem z ustawieniem 4-5-1
Powiem tak olej to. Jak masz dobre wyniki to się nie przejmuj. Przy rywalu 4 5 1 graj skrzydłami z mieszanymi dośrodkowaniami, ( w Arsenalu to nie problem), możesz tez grac wąsko, wtedy zagęścisz środek. każda zmiana taktyki wiąże się z czasem bo nie zawsze gracze od razu załapią ustawienie. Ps. mi asystent podpowiadał ze mam problem z 4 4 2 zmieniłem taktykę to miałem problem z 4 5 1, stąd później zmieniałem tylko ustawienia a nie całą taktykę. Pozdro.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

13.01.2010 22:44    #12904     Sufler - Porady do gry - problem z ustawieniem 4-5-1
Jeśli o chodzi o Twój problem - czy słowa trenera/asystenta mają pokrycie w wynikach osiąganych w meczach przeciwko zespołom grającym 4-5-1? jeśli tak to wynika to z tego, że Ty masz 4 pomocników, a przeciwnik 5. Zmieniaj wtedy taksę na 4-5-1 lub jednego z napastników (szczególnie gdy grasz przeciwko mocnemu rywalowi) ustawiaj jako defensywnego napastnika. Rozwiązaniem może też być cofnięcie jednego z pomocników na DPŚa (dzięki temu będzie mu łatwiej przeszkadzać rozgrywającemu przeciwnika)

E: kurupt, po prostu szybciej klikłem enter:)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

spurny Partyzant

13.01.2010 22:34    #12905     Sufler - Porady do gry - problem z ustawieniem 4-5-1
Witam
Gram Arsenalem klasycznym 4-4-2 z wysuniętą obroną i ścisła dyscypliną taktyczną.
W co okresowym spotkaniem ze sztabem dostałem wiadomość, że drużyna ma problem z zespołami grającymi ustawieniem 4-5-1.Jak to zmienić? W załączeniu dodaje obrazek z taktyką.
Pozdrawiam spurny

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=pele99993]Ponawiam prosbę, o facepack ligi francuskiej, niemieckiej i portugalskiej w stylu cut-out [/quote]
Podobnie jak w poście #1171 sporządziłem zestawienie zespołów jakie obecnie grają w tych ligach o które prosisz a następnie do odpowiednich folderów powrzucałem te face packi z drużyn które miałem w swojej kolekcji. Okazało się że miałem wszystkie :)
Jednakże niektóre są bardziej aktualne (na obecny sezon) inne mniej (np. składy z FM08) Tym niemniej lepiej to niż nic :) Zawsze możesz poszukać TU tych, które będą ci brakowały ;)
Lub TU o nie zapytać.
Plik zawiera face piłkarzy drużyn z ligi:
-Francuskiej,
-Niemieckiej,
-Portugalskiej
i można go pobrać tutaj:
FacePack(cut out):(Ligue 1+Bundesliga+Liga Sagres)

[quote=kurupt]
Fejsy:
Erste Bundesliga[/quote]
Zdaje się że ten link wygasł.

[quote=parachutes]a ja o loga w standardowym stylu dla krajów takich jak:
- Albania
- Anglia (mam tylko kluby z Premiership i Blue Sqare, z sezonu 08/09)
- Armenia
- Bośnia i Hercegowina
- Cypr
- Francja
- Holandia
- Kazachstan
- Luksemburg
- Łotwa
- Macedonia
- Malta
- Mołdawia
- Portugalia (mam tylko 4 ligi div2a, div2v, div2c, div2d)
- Szkocja (brakuje najwyższej ligi)
- Wyspy Owcze

Nigdzie nie mogę znaleźć takich herbów.[/quote]
Proszę bardzo. Masz tu wszystkie loga do FM2010 o które prosisz. Także te...
[quote=kurupt]Nie znalazłem ligi bośniackiej, cypryjskiej, francuskiej, macedońskiej, maltańskiej[/quote]
...do których kurupt nie znalazł linków w necie ale które wrzucił ci ze swojej kolekcji. Mimo to też ci je tam wrzuciłem. Więc masz wszystko łącznie spakowane w jednym pliku. Mniej klikania na linki=więcej czasu na FM'a ;]

kleber Partyzant

13.01.2010 16:30    #12907     Sufler - Porady do gry - problem z wypożyczeniem
Mam taki dziwny problem a mianowicie Gram juz 3 sezon Getafe i mam paru afrykanskich graczy których chciałem wypożyczyć w celu ogrania sie dwóch z nich łatwo wypożyczyłem do Anderlechtu i Bremy a z reszta mam taki problem że za kazdym razem jak juz wypożyczenie zostało zaakceptowane to w ostatniej chwili wyskakuje komunikat że transakcje nie wypaliła z powodu zainteresowania innym graczem i tak juz próbowałem 4 razy i za kazdym razem z innym klubem i teraz nie wiem czy to jest jakiś bładf w grze czy tylko czysty przypadek który bardzo mnie denerwuje.

niemamocnych Partyzant

Fm super mi śmigał lecz przeinstalowałem system, i się zaczęło. Oczywiście seve zgrane ale jak chcę uruchomić grę pojawia się czarny ekran? co zrobić bo nie mam pojęcia

sanki88 Partyzant

No to wszystko jasne według mnie ;)
Wszyscy swoje niepowodzenia zwalają na bugi. A to żadne bugi tylko po prostu albo zepsuta forma przez nieodpowiedni trening, albo gorsza atmosfera w drużynie, co też się odbija na formie, albo brak motywacji (i znowu posłużę się przykładem: Boruc w Glasgow) czy inne problemy osobiste zawodników (tu znowu Boruc ;) ).
Jak pewnie wszyscy wiedzą twórcy FMa chcą aby gra jak najbardziej odwzorowywała rzeczywistość, a nikt nie może pracować na 100% cały czas, musi przyjść kryzys. Bugiem byłaby właśnie sytuacja, żebyś przez 3 sezony wygrywał wszystko jak leci i nie miał żadnych problemów z drużyną.
Taka gra po prostu i dlatego ma tyle fanów, nie jest kolejną formą debilnej rozrywki tylko jest to coś bardziej ambitnego ;)

Ryba Partyzant

Kleyo7 - z całym szacunkiem ale niektórych zachowań FM-owych ''kulek'' nie da się tak ot wytłumaczyć. Dajmy na to sytuacja nr. 3. Odkąd pamiętam to zawsze był problem, podobne akcje dzieją się w obronie gdy moi obrońcy zamiast gonić za piłą idą sobie spacerkiem a przeciwnik spokojnie wali bramę i jak zawsze obrywa klawiatura :)
I tak jak Ty piszesz żeby cofnąć dodatkowego zawodnika. Why? Czemu przez niedopracowanie gry mam zmieniać swoje przemyślenia taktyczne? Przy życie rożnym każdy zawodnik w polu karnym rywala jest na wagę złota!

Ad 4. Włączenie opcji "Szukania gry" powoduje że takowi gracze często pokazują się partnerom w celu otrzymania podania i podążają za akcją.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.