Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
"Szczegóły błędu na stronie sieci Web
Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
Sygnatura czasowa: Sat, 16 Jan 2010 16:02:55 UTC

Wiadomość: 'match(...).1' jest pusty lub nie jest obiektem
Wiersz: 4109
Znak: 2942
Kod: 0
Identyfikator URI: http://www.cmrev.com/"

Taki właśnie błąd wyświetla mi się przy edytowaniu manifestów w IE. Jest to potwornie uciążliwe, tracę np. całe fomratowanie tekstu wraz z grafiką i tak naprawdę wszystko trzeba zaczynać od początku.
Z kolei na Chrome w ogóle nie mogę formatować tekstu.
Z tego co napisał Zachi w swoim najnowszym manifeście też ma podobne problemy - czy ktoś wie co się dzieje?

Pzdr
…(…)…

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Welliton, Paloschi, Morimoto, Cardozo (Aczkolwiek w tym FMie to nawet Aguero, ma problem zapierdzielić w róg bramy i ładuje w jana :P).

A na OSa Kryvtsov (ale, zależy jak się wygeneruje :P u mnie ma odbiór 19, krycie 16, a na innej grze po 14 :c :P), David Luiz, Breno

Daniel_on Partyzant

18.01.2010 21:05    #12873     Sufler - Porady do gry - Zawiesza sie podczas gry
Miałem ten sam problem:
http://www.cmrev(...)ach.html

u mnie pomogło, albo samo przeszło : ]

patryk_augustow Młody aktywista

18.01.2010 19:42    #12874     Sufler - Porady do gry - Zawiesza sie podczas gry
Poczytaj w tym temacie http://www.cmrev(...)___.html

Owszem duża część postów to podbijanie, ale parę rad było.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

kamilabracham Partyzant

18.01.2010 19:27    #12875     Sufler - Porady do gry - Zawiesza sie podczas gry
Cześć mam taki problem gram w fm 2010 na drugiej łatce i zawsze jak zagram ze 3 lub 4 spotkania to fm mi sie zawiesza. Próbowałęm juz wszystrkiego i nic nie pomaga, sformatowałem caly dysk i nic. Mój komputer to Intel core 2 duo p8700, 4 gb ramu i karta geforce 120gtm. Prosze pomóżcie mi bo juz nie wiem co mam robic. Dodam jeszcze że zawsze mi sie zawiesza kiedy pojawi sie informacja ze moj zawodnik był na spalonym.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=parachutes]Szukam (cut-out):
Michał Buchalik (54008421)
Jonathan Ghansah (12034998)
Michał Grobelny (96007401)
Amir Spahic (456330)
Bartosz Widejko (96009984)
Krystian Wójcik (96007405)[/quote]
Proszę bardzo
Zestaw zawiera face: Buchalik, Grobelny, Spahic, Wójcik.
Face nie są mojego autorstwa.

[quote=spurny]Witam
Poszukuję kitsów do ligi angielskiej.Wiem,że są na stronce,lecz po ich zainstalowaniu mam problem z Totenhamem,Arsenalem i Chelsea ( nie pomogło edytowanie config w folderze) oraz poszukuje dobrego loga Liverpoolu, gdyż to które mam wydaje się "dziwne"
Pozdrawiam spurny [/quote]
Jeśli edycja pliku config nie pomogła to zapoznaj się radą Lucasinho: Wyjaśnienie problemu z brakiem niektórych kitsów

Tu z kolei wrzucam Ci Logo FC Liverpool pod FM2010
Loga nie są mojego autorstwa

spurny Partyzant

Witam
Poszukuję kitsów do ligi angielskiej.Wiem,że są na stronce,lecz po ich zainstalowaniu mam problem z Totenhamem,Arsenalem i Chelsea ( nie pomogło edytowanie config w folderze) oraz poszukuje dobrego loga Liverpoolu, gdyż to które mam wydaje się "dziwne"
Pozdrawiam spurny

Squeeze Partyzant

18.01.2010 15:36    #12878     Sufler - Porady do gry - Literka ''W''
Witam, kieruje pytanie bardziej z ciekawosci a nie z jakiegokolwiek problemu :)

Po zakonczeniu kazdego meczu wystepuje przy wyniku literka ''W''
Np.

Wolves 1-1w Manchester United.

Z poczatku myslalem ze 'w' oznacza wygrana, ale zobaczylem ze mimo wygranej ''W'' znajdowalo sie po stronie przeciwnika. Co automatycznie wykluczylo mi mysl ze ''W'' oznacza zespol ktorym ja bylem.

Jesli ktos wie niech powie, jestem ciekaw ;)

gregex Partyzant

mam problem z grafiką. skórki mi się wgrywają, ale koszulki i herby już nie.w czym problem?

Squeeze Partyzant

Witam. Mysle ze tutaj powinienem skierowac ten problem z plikiem ''fake'' ktory dzisiaj sciagnalem no i ... nie podmienia nazw klubowych. Z Chelsea na Chelsea Londyn ani z Man Utd na Manchester United.

Sciagnalem pliki i wlozylem do : C/Program Files/Football Manager/data/db wszedlem w foldery edt i lnc i skopiowalem zawartosc tych sciagnietych plikow i du**.

Dodam jeszcze ze po wklejeniu tych plikow komp nie pytal czy zamienic instniejacy plik na ten wiec zakladam ze nie mialem wg takich plikow w folderze. dodam jeszcze ze po folderze lnc jest jeszcze folder ''all'' wkleilem najpierw tutaj potem tam... nie dziala.

Czekam na odpowiedzi :)

Bo wiem ze wszystkie pliki wklada sie do Moje Dokumenty/Sport Interactive/Football Manager 2010 ale tam w folderze db nie ma takich plikow. Wiec przeszedlem do folderu zawierajacego te pliki gdzie zainstalowalem gre ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.