Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dobry.adam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2010 16:06    #12861     Sufler - Porady do gry - Retain do FM-a 2010

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

19.01.2010 14:55    #12862     Sufler - Porady do gry - Nie otwiera SAVE

techniczny Młody aktywista

qustosh, nie byłoby problemu gdyby kupowani zawodnicy nie byli reprezentantami. ale jak kupuję 20-latka z Białorusi który w kadrze zagrał 10 razy, strzelił 2 gole, gra u mnie w ataku i w 30 meczach strzela 31 goli to trochę dziwne że akurat przestaje być powoływany gdy przechodzi z jakiejś tam białoruskiej wioski do Wisły Kraków. gdyby to był jednostkowy przypadek to również nie poruszałbym tego tematu, ale tak jest z każdym reprezentantem kraju jakiego kupuję. dajmy na to József Kanta (genialny środkowy pomocnik, polecam) ma w osobistych napisane że jest kapitanem reprezentacji Węgier i że jest zadowolony że jest częścią reprezentacji. a jego dorobek w kadrze - 2 mecze. dziwne, a jest kapitanem. oczywiście oba mecze rozegrał zanim go kupiłem. jest gwiazdą ligi, wolne wykonuje lepiej niż Beckham, w sezonie strzela ok. 20 goli (środkowy pomocnik!) i zalicza blisko 30 asyst. nie mówcie mi że takim zawodnikiem pogardziłby selekcjoner Węgier :P
wiem, że FM przy doborze kadry patrzy przed wszystkim na umiejętności, dlatego właśnie się dziwię bo atrybuty tych zawodników są naprawdę na bardzo dobrym poziomie.
wiecie, dla mnie dramat jakiś wielki to nie jest, ale byłaby to dla mnie wewnętrzna satysfakcja że mój zawodnik gra w kadrze. do kadr U-19 i U-21 zawodnicy są powołoywani, owszem, ale do dorosłych już nie.

parachutes Młody aktywista

19.01.2010 14:40    #12864     Sufler - Porady do gry - Masa błędów
[quote2=sirbobek][quote=parachutes]Nie to co napisales nie jest po polsku myslisz duze litery z malymi nie potrafisz stosowac interpunkcji nie masz pojecia o budowie zdanie itd wychodzi z tego belkot w pierwszym poscie ci odpowiedzialem mozesz jeszcze sprawdzic czy to nie jest kwestia tego ze jeden mecz jest w pucharze polski a drugi w lidze :D :D :) :) :D :D

Nie, to co napisałeś nie jest po polsku. Mylisz duże litery z małymi, nie potrafisz stosować interpunkcji, nie masz pojęcia o budowie zdania itd. Wychodzi z tego bełkot. W pierwszym poście Ci odpowiedziałem. Możesz jeszcze sprawdzić, czy to nie jest kwestia tego, że jeden mecz jest w Pucharze Polski, a drugi w lidze.

Widzisz różnice?[/quote]

Poprawiłem!:) Sam zawsze zwracam uwagę na poprawność języka polskiego. Tym razem po prostu się zdenerwowałem i przeleciałem klawiaturę z wielką finezją i małą roztropnością. Tyle tytułem wstępu. Ja w CM/FM gram ok. 5lat(wiem, nie jest to dużo w porównaniu z niektórymi), więc spodziewasz się już pewnie. że sprawdziłem czy to liga czy to puchar. Niestety oba liga. Nie powiem, że nie jest to denerwujące bo jest. Najbardziej mnie poirytowały te kontuzje. bo powypożyczałem graczy, a tu wszyscy zdrowi. Ja Majstra chcę wygrać uczciwie.
I jeszcze takie Post Scriptum Nie pisz mi po angielsku bo później muszę po słownikach grzebać. Możesz po francusku, wtedy nie będzie problemu.

@Tofu spróbuję i zobaczę mam nadzieje, że pomoże.
[/quote2]
No, źle Cię oceniłem chyba, sam też trochę zbyt nerwowo podszedłem do tych pierwszych postów. Miałem rano obronę i teraz mam znacznie lepszy humor :)

Napisałem Ci, tak jak pchela123: "And don't complain with 10.1 patch. Upgrade it."
Czyli spróbuj z nową łatką. Nie trzeba zaczynać nowej gry, ale to pewnie też wiesz skoro grasz nie krócej niż ja :)

Zasugerowałem to rozwiązanie z Pucharem Polski, bo człowiek nie ma pojęcia kto siedzi po drugiej stronie.

Z francuskiego mogę tylko powiedzieć PERMETTEZ! i to z pomocą google translate, więc może być źle.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Gugulek Partyzant

19.01.2010 14:33    #12865     Sufler - Porady do gry - Nie otwiera SAVE
Mam problem... Gdy chcę otworzyć SAVE wyskakuje napis "Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w:....Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010/crash dumps.
Nie mogę odtworzyć save... ; /

Liczę na WASZĄ pomoc Managerowie ;).
Pozdrawiam. ;]

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Problemy pewnie będą mniejsze, ale osobiście podziwiam autora za wybór tego kraju - wybór ambitny, pełen wyzwań :).
W każdym bądź razie - powodzenia :).
…(…)…

techniczny Młody aktywista

a jak twierdzi autor tematu - nie on jest właścicielem stadionu więc nie bardzo jest jak wybudować szkółkę czy polepszyć bazę. ja proponuję porzucić pracę u Salomona i udać się do niedalekiej Australii czy Nowej Zelandii. tam nie będzie chyba takich problemów ;)

sirbobek Partyzant

19.01.2010 12:44    #12868     Sufler - Porady do gry - Masa błędów
[quote=parachutes]Nie to co napisales nie jest po polsku myslisz duze litery z malymi nie potrafisz stosowac interpunkcji nie masz pojecia o budowie zdanie itd wychodzi z tego belkot w pierwszym poscie ci odpowiedzialem mozesz jeszcze sprawdzic czy to nie jest kwestia tego ze jeden mecz jest w pucharze polski a drugi w lidze :D :D :) :) :D :D

Nie, to co napisałeś nie jest po polsku. Mylisz duże litery z małymi, nie potrafisz stosować interpunkcji, nie masz pojęcia o budowie zdania itd. Wychodzi z tego bełkot. W pierwszym poście Ci odpowiedziałem. Możesz jeszcze sprawdzić, czy to nie jest kwestia tego, że jeden mecz jest w Pucharze Polski, a drugi w lidze.

Widzisz różnice?[/quote]

Poprawiłem!:) Sam zawsze zwracam uwagę na poprawność języka polskiego. Tym razem po prostu się zdenerwowałem i przeleciałem klawiaturę z wielką finezją i małą roztropnością. Tyle tytułem wstępu. Ja w CM/FM gram ok. 5lat(wiem, nie jest to dużo w porównaniu z niektórymi), więc spodziewasz się już pewnie. że sprawdziłem czy to liga czy to puchar. Niestety oba liga. Nie powiem, że nie jest to denerwujące bo jest. Najbardziej mnie poirytowały te kontuzje. bo powypożyczałem graczy, a tu wszyscy zdrowi. Ja Majstra chcę wygrać uczciwie.
I jeszcze takie Post Scriptum Nie pisz mi po angielsku bo później muszę po słownikach grzebać. Możesz po francusku, wtedy nie będzie problemu.

@Tofu spróbuję i zobaczę mam nadzieje, że pomoże.

Gilbert Młody aktywista

[quote=hidalgo4]aby mozna bylio zatrudnic wiecej trenerow nalezy rozbudowac BAZE TRENINGOWA [/quote]

Niekoniecznie. U mnie się ona nie zmieniła a miałem ten sam problem co jordaneq -
Zarząd zgadzał się tylko na jednego trenera (grałem Gwardią w Lidze Okręgowej).
Po pierwszym sezonie wywalczyłem awans do IV Ligi oraz dodatkowo miałem finanse w końcu na nieznacznym plusie - Zarząd już nie robił problemów z zatrudnieniem kolejnych szkoleniowców, także albo jeden z tych czynników albo oba są konieczne do powiększenia sztabu szkoleniowego.

Pzdr
…(…)…

qstosh Przodownik pracy

[quote=Ungarer]Szukam facepack do Serie A i B.Tylko taki bardziej obszerny.Coś takiego jak my tu mamy do naszych lig.Może zna ktoś linka do jakiejś włoskiej strony?[/quote]
Face do serie A wrzuciłem ci tu wyżej w poście #1326
Natknąłem się dziś w necie na FacePacka do serie B więc też ci posyłam. Z tym że nie są już one w stylu cut-out.
Wyglądają one TAK a pobrać je można tu:
Serie B - SuperPack (Rounded style)
Oczywiście face nie są mojego autorstwa.

[quote=Night E(L)f]Poszukuję loga Stomilu ( Nie OKS-u ) [/quote]
Skoro nie chodzi ci o OKS Stomil Olsztyn to może byś tak łaskawie podał ID zespołu o którego logo pytasz? To by znacznie ułatwiło użytkownikom wrzucenie ci tu tegoż loga.

[quote=Elendil]Poszukuję logopacka do angielskich klubów (tylko nie w tym stylu Carbon). [/quote]
Łap: English Premier League Logos (Incl. Competition Logos)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.