Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krolik12345 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2010 18:35    #12841     Sufler - Porady do gry - pytanie odnosnie DDT generator
spytam jeszcze o jedno
w fm 09 gdy wybieralem powiedzmy 5 lig grywalnych z powiedzmy 15 ligami dodanymi przez ddt generator, to gra smigała ładnie. w fm 10 jesli cos dodam za pomaca ddt, to mi pokazuje ze przekroczylem zalecany limit wybranych lig, czyli po prostu przesadzilem. ale jak juz napisalem wczesniej, ddt generator jakos bardzo nie spowalnia gry, wiec kierowac sie zaleceniami gry, czy je olac?

[quote=carlosss89]a co jesli DDT generator nie chce sie zaisntalowac mimo iz mam 3 rozne wersje Net frmaework :p[/quote]
jesli sie nie mylę, to potrzebujesz wersji 1.1
tez mialem z tym problem ale 1.1. pomoglo

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
22.01.2010 18:34    #12842     Sufler - Porady do gry - Dobry Pilkarz !
Pytaj tutaj.

carlosss89 Partyzant

Otoz mam pewien problem :/ Wydaje mi sie to bug poniewaz nalozylyly mi sie mecze reprezentacyjne z ligowymi. Sytuacja wyglada nastepujaca gram Barcelona i umnie 3/4 skladu oprocz maxymalnych rezerw polecialo na zgrupowania repreznetacji malo tego mam mecz z atletico madryt czyli nie z byle kim i unich nie wyjechal nikt co mnie mocno dziwie ?:/ ktos mi to wyjasni :p dodam ze to inauguracja sezonu ;p

Pozdrawiam ;)

RIDS Partyzant

[quote=ARTUREq]mam problem a mianowicie w fm 2010 nie wyswietla mi sie tabela ligowa na windows xp wszystko smigalo ... zainstalowalem windowsa 7 i nagle zniknely tabele wgranie najnowszego patcha nie pomoglo pousuwalem wszystkie dodatki i nadal jest to samo wie ktos o co moze chodzic ? z gory dzieki za pomoc pozdrawiam [/quote]

A tabeli nie ma w ligach grywalnych, czy niegrywalnych?
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

lzlt4c Partyzant

22.01.2010 00:19    #12845     Sufler - Porady do gry - Problem z rozbudową stadionu.
mam ten sam problem co kolega...

tylko, że ja gram FC Basel, stadion mam na 38000 osób natomiast posiadaczy karnetów 29485 mam roczek 2019 w grze , wartość klubu to 78mln funtów, finanse bogate...czy problemem może być reputacja krajowa?! czy też fakt, że w lidze mam słabsze drużyny na meczach z którymi mam ok. 36 000 widzów?!

Cocxa Partyzant

21.01.2010 12:52    #12846     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Witam! Mam pewin polem.Gdy naciskam na ikonkę Edytora wyskakuje mi "Cprogram filesSIFM 2009 oolsdata editordata editor.exe
Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.

Co mam zrobić?

Squeeze Partyzant

20.01.2010 22:48    #12847     Sufler - Porady do gry - TRENING
wojtek jesli masz problem napisz na GG 3519600

a co do intensywnosci treningu polecam dac przed sezonem : Wysokie, aby podczas sparingow biegali, a podczas treningow trenowali ostro, a podczas sezonu dac obciazenie : srednie. aby nie zlapali zadyszki :)

wojtekldp Partyzant

20.01.2010 22:04    #12848     Sufler - Porady do gry - TRENING
Wielkie dzięki za kilka wskazówek, a co do tego TUG to ja wiem jak go zaimportować tylko chodzi mi o to, że po ściągnięciu z neta nie mogę go rozpakować ani przez winrara, ani przez adobe reader i nie wiem co jest, dlatego muszę sam ręcznie ustawić trening, a mam z tym ogromny kłopot. Szfedo a mógłbyś udzielić mi trochę więcej wskazówek na temat treningu, np. jak u obrońców obronę i taktykę daje na maxa to jak reszte ustawiam, w ogóle jaką taktyke preferujecie np. do ligi angielskiej bo ja przeważnie gram Arsenalem i praktycznie zawsze 4-4-2 gram, ale różnie to wychodzi bo mówie wydaję mi się, że mam problem z tym treningiem i z poleceniami dla poszczególnych piłkarzy.

wojtekldp Partyzant

20.01.2010 19:50    #12849     Sufler - Porady do gry - TRENING
Witam, miałbym prośbę do Was drodzy użytkownicy. Jestem początkującym graczem i chciałbym prosić Was o radę dotyczącą ustawień treningu. Próbowałem sam z tym walczyć, ale nie bardzo mi to wychodzi, ściągnąłem także trening TUG, ale mam problem z rozpakowaniem go, a co za tym idzie nie mogę go wgrać do gry. Prosiłbym więc Wasz o pomoc, jakieś porady jak ustawić trening obronie, pomocnikom i napastnikom. Czy jest różnica w ustawieniach dla młodszych i starszych graczy? Jaką intensywność treningu nastawić przed sezonem, a jaką w trakcie sezonu? Ale najbardziej zależałoby mi na tym jak ustawić trening dla zawodników na poszczególnych pozycjach i na co kłaść nacisk. Z góry dziękuje za pomoc i gorąco pozdrawiam. Pomocne byłyby jakieś screeny itp.

ARTUREq Partyzant

mam problem a mianowicie w fm 2010 nie wyswietla mi sie tabela ligowa na windows xp wszystko smigalo ... zainstalowalem windowsa 7 i nagle zniknely tabele wgranie najnowszego patcha nie pomoglo pousuwalem wszystkie dodatki i nadal jest to samo wie ktos o co moze chodzic ? z gory dzieki za pomoc pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.