Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2010 10:57    #12831     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2010
To chyba nie ten temat:) Poza tym wyszukiwarka w Suflerze nie gryzie:). A co Twojego problemu - musiałeś odznaczyć w ustawieniach "Przenoszenie meczów do TV". Można to naprawić ponownie zaznaczając tą opcję, ale efekt będzie widoczny dopiero po rozpoczęciu nowej gry.

Myślę, że to można spokojnie wrzucić do nowego FAQ.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Benghazi Partyzant

24.01.2010 10:45    #12832     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2010
Mam pewien problem z europejskimi pucharami. Mianowicie Liga Europejska i Liga Mistrzow na w kalendzrach mecze w wtorki srody i czwartki. ale gdy przychodzi sroda to rozgrywane sa wszystkie mecze ( te z wtorku LM i czwartku LE tez). da sie to jakos naprawic ? dodam ze jak gralem przez neta z kumpelm ( on stawial serwa) to nie bylo tego problem. z gorydzieki

Flame333 Partyzant

24.01.2010 10:36    #12833     Sufler - Porady do gry - Instrukcje dot. rywala
W drugiej części rozgrywanego sezonu skorzystałem z rady ograniczania instrukcji i w pełni mi się to opłaciło. Na najgroźniejszego napastnika narzucam agresywny odbiór, skrzydłowi grający tylko jedną nogą są zmuszani do gry słabszą, podobnie jak najgroźniejsi, najbardziej kreatywni pomocnicy, na których nakładam jeszcze pressing, by mieli problem z dokładnym podaniem.

Dzięki za porady, temat do zamknięcia :-)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

23.01.2010 16:10    #12834     Sufler - Porady do gry - Zatwierdzanie kontraktu
vivi30 muszę Cię zmartwić:) Da się. A jak? O tak

pzdr
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

vivi30 Partyzant

23.01.2010 10:48    #12835     Sufler - Porady do gry - Problemy z widokiem meczu
[quote=wojtekldp]Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.[/quote]
folder scedules tam gdzie masz zapisanego FMa? Jeśli tak to nie ten older-wklej ten trening w folder Football Managera w moich dokumentach.

wojtekldp Partyzant

22.01.2010 22:22    #12836     Sufler - Porady do gry - Problemy z widokiem meczu
Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.

Elendil Partyzant

22.01.2010 22:20    #12837     Sufler - Porady do gry - Problemy z widokiem meczu
Mam następujący problem - dotyczący rozdzielczości ekranu meczowego w trybie TV w 2D.

Dotychczas mecze wyświetlały mi się w domyślnej rozdzielczości. Można by rzec, że w 4:3 (na całym ekranie)

Nagle kolejny mecz wyświetlił się jak gdyby w rozdzielczości 16:9. Pojawiły się na górze i na dole ekranu takie szare paski (ograniczniki). Szerokość owszem, pozostała normalna (przez całą długość ekranu), lecz boisko zrobiło się po prostu "niższe", węższe w pionie.

I teraz pytanie: jak przywrócić pierwotną, domyślną rozdzielczość widoku meczowego, taką na cały ekran? I czemu tak nagle bez powodu się to pozmieniało?

PS. Chciałem dać screena ale nie mogę znaleźć folderu gdzie się zapisał. To przy okazji taki drugi problemik.....

wojtekldp Partyzant

Witam :) słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema. Gram oczywiście w FM2010.

wojtekldp Partyzant

22.01.2010 21:21    #12839     Sufler - Porady do gry - TRENING
Witam ponownie :) słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.

carlosss89 Partyzant

Ogolnie od latki 10.2.0 mi sie gra czasami przycina a na wczesniejsze latce nie bylo zadnych problemow ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution