Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robinsonik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam
Mam problem dotyczący wyświetlania się kitsów niemieckiej Bundesligi (tylko i wyłącznie tej ligi,reszta jest ok),otóż koszulki przy niektórych klubach nie wyświetlają się,lub wyświetla się tylko pierwszy bądź trzeci a reszta to defaultowe kitsy z FM-a.Próbowałem już kitsów w różnych stylach dla tej ligi,ale za każdym razem błąd jest ten sam.Oczywiście pamiętam o przeładowaniu skina,odznaczeniu buforowania itd.Czy ma ktoś z Was na to pomysł?Z góry dziękiuje,pozdrawiam

Robi2009 Młody aktywista

01.02.2010 04:26    #12782     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów w klubie
Ilość trenerów zależy bodaj wyłącznie od reputacji. Im wyższa, tym więcej.

Ja mam z kolei problem z natrętami - na możliwych 17 trenerów, mam już 12 i więcej mi nie potrzeba, ale asystent ciągle mi w podpowiedziach sugeruje zatrudnienie kolejnego, co więcej - jeden taki ciągle się chwali w mediach, że jest posadą w moim klubie zainteresowany, mimo iż żadnych podchodów do niego nie robiłem. Nic tylko takiego palnąć...
There's nothing to fear except the fear itself

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

31.01.2010 21:42    #12784     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów w klubie
[quote=Bolson]Ja mam co sezon od 2 do 4 trenerów więcej do zatrudnienia, grając MU. Może problem leży w ilości zawodników i/lub jakości treningu. Bo jeżeli ta szóstka trenerów po przydziałach trenuje wszystko na 4 lub 5 gwiazdek, to po co płacić kolejnemu?[/quote]

jakość treningu to dobry trop, sam spóbuję, ale ilośc zawodników chyba nie, bo u mnie ta ilość wzrosła, a ilość trenerów spadła - ale jednocześnie trenerzy poprawili swoje staty...
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
31.01.2010 21:22    #12785     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów w klubie
Ja mam co sezon od 2 do 4 trenerów więcej do zatrudnienia, grając MU. Może problem leży w ilości zawodników i/lub jakości treningu. Bo jeżeli ta szóstka trenerów po przydziałach trenuje wszystko na 4 lub 5 gwiazdek, to po co płacić kolejnemu?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

31.01.2010 21:13    #12786     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów w klubie
Tym trenerom, co masz aktualnie w sztabie zaproponuj kontrakt jako asystent, a resztę daj normalnie. Tym sposobem będziesz miał kilku(nastu?) asystentów, ale moga oni trenować zawodników normalnie, jak trenerzy. A tamtych wówczas bez problemu będziesz mógł zatrudnić.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

To działalo w 09, może też pomoże:

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.

Cache Cleanera póki co nie widać nigdzie w internecie.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
31.01.2010 19:12    #12788     Sufler - Porady do gry - Talenty lista życzeń
lucasinho.blox.pl

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

30.01.2010 22:25    #12789     Sufler - Porady do gry - FMRTE PROBLEM
A jaki NET masz zainstalowany? Bez 3.5 SP1 nie ruszysz. I na przyszłość korzystaj z tego
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

RIDS Partyzant

Po co dublować tematy? przecież niedawno ktoś rozpoczął temat z tym samym problemem. -> http://www.cmrev(...)ds_.html
Do zamknięcia
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution