Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ryba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Widzę że muszę wkroczyć w temat... a więc:

Stadionu nie rozbudujesz chociaż byś miał niewiadomo ile kasy. Czemu? Bo stadion Schalke nie ma ustawionej ilości miejsc do rozbudowy. Problem podczas gry można załatwić jakimkolwiek edytorem czasu rzeczywistego.

clicers Partyzant

10.02.2010 10:47    #12722     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w lidze polskiej
Prowadząc Legie Warszawa mam dziwny problem w lidze polskiej. Mianowicie dostaje baty od kogo popadnie np Arka, Polonia B. itp. Oczywiście w danych meczach przeważam od początku do końca ale nie przekłada się to na wynik. Jednak w starciach z dobrymi zespołami w pucharach np. PSV czy Olimpiakos to ja zawsze jestem górą i ogrywam ich bez problemu. Dlaczego tak jest?

Cesar Partyzant

09.02.2010 21:04    #12723     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
Rzeczywiście powinno być:(, no to problem.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Najszybciej zdobyta bramka w mojej fmowej karierze- 13 sekunda Romagnoli podawał do własnego bramkarza, który ma problemy z nogami podobnie jak Borubar.

Podajęlinka do zapisu z meczu- plik należy wypakować do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/matches.

http://www.speed(...)_gol.rar

Sam przez dobre kilka minut nie umiałem wstać z ziemi.
#TeamTyniec

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Hehe

http://www.cmrev(...)onu.html

http://www.cmrev(...)nu_.html

Nic nie poradzisz.

EDIT: BTW, po co zamazywałeś nazwisko, skoro w drugim miejscu i tak je zostawiłeś? :D

tamudo2000 Partyzant

08.02.2010 20:10    #12726     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM-a
Witam mam problem ,a raczej mój kolegą.Więc tak ma on nieszczęsną viste.Zainstalowaliśmy fm 10wysztko tak jak należy(z grą wszystko ok bo kupiona w sklepie)Uruchamia on fm`a lecz nic się nie dzieje a nic żadnego błędu a ni nic czekaliśmy tak dobre 30 minut i dalej nic porze o odp .z góry dzięki

Kejba16 Partyzant

Witam , mam problem.
A ów problem jest taki : zrobiłem sobie w edytorze dołączonym do gry uptade składu Realu Saragossa, niby wszystko pięknie. Włączam grę (od nowa) no i nie mam jednego zawodnika - Humberto "Chupete" Suazo. Szukałem też na poprzednich grach czy jest ten zawodnik bez używania dodatkowych piłkarzy z Chile. Niestety go nie było , i czy można zrobić żeby on był ? Stworzyć go od nowa?

Z góry dziękuję

vivi30 Partyzant

08.02.2010 13:02    #12728     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
[quote=Chod]a podobny problem tyle że z jednym zawodnikiem na dodatek kluczowym. W ostatnim dniu okienka transferowego do swojej Barcy ściągnąłem Sergio Aquero. Mogę go używać w rozgrywkach ligowych, jednak jakimś cudem nie mogę w europejskich pucharach. Pisze "nie" i basta. Problem niezrozumiały dla mnie, bo prędzej przypuszczałbym że to się stanie w rozgrywkach La liga, a nie w Pucharze Mistrzów. Przeszedłem fazę grupową i dalej nie mogę go wybrać. Nie używam edytorów czy czegoś podobnego.[/quote]
Zapomniales go zglosic lub wczesniej gral z Atletico w jakims pucharze.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

08.02.2010 12:54    #12729     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
a podobny problem tyle że z jednym zawodnikiem na dodatek kluczowym. W ostatnim dniu okienka transferowego do swojej Barcy ściągnąłem Sergio Aquero. Mogę go używać w rozgrywkach ligowych, jednak jakimś cudem nie mogę w europejskich pucharach. Pisze "nie" i basta. Problem niezrozumiały dla mnie, bo prędzej przypuszczałbym że to się stanie w rozgrywkach La liga, a nie w Pucharze Mistrzów. Przeszedłem fazę grupową i dalej nie mogę go wybrać. Nie używam edytorów czy czegoś podobnego.
#TeamTyniec

czarny55 Partyzant

08.02.2010 11:05    #12730     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
Ja mam podobny problem.Zagrałem jeden mecz ligowy i mecz o Superpuchar Europy i było ok.Teraz mam kolejne ligowe spotkanie i nie mam kim grać.Niezarejestrowało mi zawodników.Gram lige hiszpańską i nic nie robiłem w edytorze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution