Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

colaGKS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2010 13:51    #12691     Sufler - Porady do gry - Zainteresowanie posadą
Ma pewien problem. Selekcjonerzy reprezentacji Polski i Chorwacji mają bardzo nie pewną pozycję. Pamiętam, że w starszych FMach w tym momencie można było wyrazić zainteresowanie reprezentacją. W FM 2010 tego nie widzę. Czy ta opcja została usunięta?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

17.02.2010 11:31    #12692     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienia i Wybór Lig
Patch wyjdzie na przełomie lutego i marca. Uaktualnienie zrobił ostatno Forbsie, ale nie jest ono idealne - możesz pobrać je stąd.

O kwestie związane z plikami pytamy TU.

Różnica między grywalną a podglądem polega na tym, że jak weźmiesz podgląd to nie będziesz mógł obejmować klubów z danej ligi i nie będziesz miał dostępu do statystyk zawodników grających w tych ligach. Więc liga na podglądzie też obciąża komputer. TU możesz poczytać więcej na ten temat.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Fabregas10 Partyzant

[quote=qstosh]Fabregas10 opis jak i gdzie wgrać kitsy (i inne grafiki do FM'a) znajdziesz w poście #1153.
Natomiast jeśli mimo zastosowania tamtych instrukcji wciąż będziesz miał problemy to do katalogu "kits" wgraj sobie tzw ghost removal.
Co prawda został on stworzony pod wcześniejszego FM'a ale nie zaszkodzi spróbować. Generalnie pliczek ten stworzono po to by defalutowe koszulki z FM'a nie były widoczne "za" tymi dodawanymi przez użytkowników (np SS'09)
Jeśli pliczek nic nie da - usuń go. Ja korzystałem z niego w FM09 ale w najnowszej wersji mi już nie był potrzebny.
Dodatkowo jeśli zauważyłbyś że niektóre kitsy Ci się nie wyświetlają to skorzystaj z tej porady lub ewentualnie z tej sugestii.
Powinno pomóc.[/quote]

Wielkie dzięki QSTOSH !! Twoja rada pomogła i od teraz także i ja mogę się już cieszyć wspaniałymi i lśniącymi koszulkami 2D w swojej grze :D Jeszcze raz dzięki za Twoją nieocenioną pomoc ;D

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Fabregas10 opis jak i gdzie wgrać kitsy (i inne grafiki do FM'a) znajdziesz w poście #1153.
Natomiast jeśli mimo zastosowania tamtych instrukcji wciąż będziesz miał problemy to do katalogu "kits" wgraj sobie tzw ghost removal.
Co prawda został on stworzony pod wcześniejszego FM'a ale nie zaszkodzi spróbować. Generalnie pliczek ten stworzono po to by defalutowe koszulki z FM'a nie były widoczne "za" tymi dodawanymi przez użytkowników (np SS'09)
Jeśli pliczek nic nie da - usuń go. Ja korzystałem z niego w FM09 ale w najnowszej wersji mi już nie był potrzebny.
Dodatkowo jeśli zauważyłbyś że niektóre kitsy Ci się nie wyświetlają to skorzystaj z tej porady lub ewentualnie z tej sugestii.
Powinno pomóc.

Fabregas10 Partyzant

Witam wszystkich Panów i Panie :D Mój problem polega na nieumiejętności wklejenia kitspacków do najnowszego dziecka SI. W poprzednich wersjach nie miałem z tym problemu, w tej edycji jednak nie mam pomysłu jak zastąpić koszulki 3D, które zupełnie mi się nie podobają na koszulki 2D ( np. te w wersji SS ). Czy ktoś z Was może mi poradzić ( opisać ? ), jak w FM 2010 należy sprawnie wkleić koszulki 2D tak, aby działały w grze? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że wreszcie i ja będę się mógł cieszyć eleganckimi koszulkami 2D w mojej grze :D Pozdrawiam !

Z takimi problemami zapraszamy TU
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Fabregas10 Partyzant

Witam wszystkich Panów i Panie :D Mój problem polega właśnie na nieumiejętności wklejenia kitspacków do najnowszego dziecka SI. W poprzednich wersjach nie miałem z tym problemu, w tej edycji jednak nie mam pomysłu jak zastąpić koszulki 3D, które zupełnie mi się nie podobają na koszulki 2D ( np. te w wersji SS ). Czy ktoś z Was może mi poradzić ( opisać ? ), jak w FM 2010 należy sprawnie wkleić koszulki 2D tak, aby działały w grze? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że wreszcie i ja będę się mógł cieszyć eleganckimi koszulkami 2D w mojej grze :D Pozdrawiam !

mckej88 Partyzant

16.02.2010 16:35    #12698     Sufler - Porady do gry - Licencje w FM 2010
Problem w tym że jest to forum obcjo języczne !!

Black Młody aktywista

Gram w FM10, używam PLU. Objąłem właśnie Pelikan Łowicz (II liga gr. wsch) i mam problem, gdyż nie wyświetla róznych ekranów, np. Ligi Mistrzów, czy Pucharu UEFA. Nie wiem jak z międzynarodowymi, gdyż jestem na początku sierpnia. I teraz pytanie, jak sobie z tym poradzić? Czy to jest zależne od tego, że jestem w tak niskiej lidze i mnie te rozgrywki nie dotyczą? Jak to ustawić, żeby się wyświetlało?

15.02.2010 12:53    #12700     Sufler - Porady do gry - crash dumps !! Pomocy ..
Wyszukiwarka w Suflerze nie gryzie - tu jest odpowiedni temat do tego problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution