Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2010 12:32    #12681     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote=stembor]tym skladem co przedstawiles nie masz szans z (jak to nazwales) sredniakami. choc nie wiem na jakiej podstawie okreslasz schalke czy fenerbache, jako sredniaka? duzo wieksze pieniadze, lepsi gracze i ligi lepsze. jedyne rozwiazanie to sciagniecie dobrych pilkarzy, bo tak jak wspomnialem tym skaldem co masz to mozesz popykac z Hajdukiem, albo austria wieden, a na pewno nie schalke.[/quote]

bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln

about Partyzant

19.02.2010 10:48    #12682     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
Gram Legią rok 2012 i mam problem w LM
Dośc nietypowy spokojnie co roku wchodze do fazy grupowej skład mam na miarę 1/16 ale jednak zawodnicy nie grają jak w lidze
W lidze spokojnie pierwsza piłka itp a w LM dostają piłki stoją jak wryci i tak przez 60 min . Dopiero się obudzą na ostatnie 30min no ale wtedy jest dużo za późno
Rozmowy motywacyjne mam różne od możecie wygrać po życze szczęścia .
W czym tutaj jest problem ?
Skład jeżeli jest ważny
Mucha
Rzeźniczak astiz choto wawrzyniak
radovic iwański borysiuk rybus
chinyama kucharczyk

W lidze przez cały sezon tylko jedna porażka , a w LM są jakieś szopki ( tylko faza grupowa ) w eleminacjach grają swoje

ps
Pytanie z innej beczki
Dlaczego przy rzutach karnych ( w meczu ) zawodnik zawsze trafia ? Nigdy mi się nie zdarzyło aby przestrzelił (bramkarz najczesciej stoi jak wryty )

bartek09u6 Partyzant

19.02.2010 08:35    #12683     Sufler - Porady do gry - Czarny obraz
Ja mialem np. tak ze po jakis dobrych 3 miechach grania na kompie nr.1 mialem 3D obraz i wszystko Bylo Pieknie Ladnie a gdy przenioslem sie na drugi komp to za jakis czas wszedlem na chwile w Fm'a na tym pierwszym kompie i jak juz chcialem 3D to sie nie dalo...;/ ..Takie dziwaczne..ale Prawdziwe..

Hmm.. nie poradze Ci na ten problem ale moglbys zmienic karte na lepsza..chociaz jakiegos Radeonka 9600 (256mb)..czy cos w tym stylu..

Pozdro ;p

19chudy19 Partyzant

19.02.2010 07:27    #12684     Sufler - Porady do gry - Memory leak troche inny problem
Witam!
Otóż mam taki problemik dawniej tj. jakiś miesiąc temu błąd memory leak występował po 2h grania, a treaz po zaledwie 20min. Zastanawiam siędlaczego tak jest w kompie nic niegrzebałem, a jedyne co zmieniłem w fmie to nowy i dużo większy od poprzedniego logopack,ale to raczej nie powinno robić różnicy.
Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego fm z tygdnia na tydzień tak drastycznie zwiększył tępo zużywania pamięci. Z góry dzięki.

LieToMe Partyzant

18.02.2010 21:11    #12685     Sufler - Porady do gry - Czarny obraz
Witam.
Mam problem z FM'em ponieważ gdy chce grać na trybie 2D pojawia sie czarny ekran. Tryb 2D chodzil mi jak dotad najlepiej, ale od pewnego czasu ciagle robi sie ten nieszczesny czarny ekran. Gram na patchu 10.2.0. Sterowniki w sumie mam najnowsze, directx tez, gre przeinstalowywalem i to samo. Moze ktos mnie nakieruje w rozwiazaniu problemu? Cos doradzi?

Ten problem zaczal sie juz jakis czas temu, ale kiedys moglem normalnie grac bez problemow w ta wersje FM'a.

Moj komp - Sempron 3200+ 1,8 ghz, 2,5 GB Ram, radeon x550 (128mb)

Prosze o jakies rady.

damianmks1 Partyzant

Mam problem. Podczas odpalania gry wyskuje mi błąd: Nie znaleziono punktu wejścia procedury SymGetLineFromAddrW64 w bibliotece dbghelp.dll.

Wie ktoś co z tym można zrobić?;/

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

18.02.2010 16:52    #12687     Sufler - Porady do gry - Kluby Filialne [ Fm 2010 ]
Na przykład tutaj była o tym mowa: w skrócie: będziesz mógł wybrać rodzaj współpracy po pewnym czasie, czyli jak osiągniesz jakieś większe sukcesy.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

dino99 Partyzant

18.02.2010 16:45    #12688     Sufler - Porady do gry - Kluby Filialne [ Fm 2010 ]
Witam wszystkich. Po przerwie wróciłem do gry w fm , wybór padł na Fm 2010. I oto napotkałem problem. Gram City i starałem się nawiązać współprace z klubem filialnym. Z tym raczej problemu nie było, ale mi chodziło o współprace która da mi korzyści finansowe. Pamiętam że w Fm 2008,2009 była możliwość wyboru rodzaju współpracy, w fm 2010 takiej opcji nie widzę, jest to jakiś bug ? Czy może jest taka opcja tylko ja nie potrafie jej odszukać? :<

Jeżeli jest już gdzieś taki temat i została w nim udzielona odpowiedz to proszę o link.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.02.2010 22:49    #12689     Sufler - Porady do gry - Trening
Nie znalazłem żadnej odpowiedzi na moje pytanie, więc zadam je tutaj :)

Jeżeli gram np. w lidze hiszpańskiej, to mam tam takie zespoły jak np.Castilla, prawda. Niestety, nie grają one w żadnej lidze, formalnie. W statystykach po wybraniu piłkarza z drużyny Castilla przy liczbie meczów, bramek, asyst - ma wpisaną ligę, w tym przypadku jest to "Segunda B2". Nie wybrałem w oknie tworzenia gry tej ligi.
I teraz niech ktoś mi powie, czy jeżeli nie mają ustawionych meczów w terminarzu, to czy będą rozwijać się (młode talenty), tak samo szybko jak mieliby ustawione mecze w terminarzu. Powiem tak, statystyki pokazują, że grają w tej lidze, ponieważ mają bramki, asysty, liczbę wystepów.
Aha, niech ktoś wypowie się, kto rozegrał sporo sezonów i jak rozprawił sie z tym problemem.

Po prostu, mam dylemat, czy ustawiać piłkarzom mecze sparingowe, czy zostawić tak jak jest, a chciałbym, aby rozwijali sie w miarę szybko i nie wiem czy ma na to wpływ.
Kiedyś jak grałem w Cm'a 01-02 i grałem Doncaster - to ściągałem młodych zawodników i ich rozwijałem do granic mozliwości - nawet, iż moje rezerwy nie grały w innej lidze, ale jak pamiętam mieli ustawionych "Full" meczów towarzyskich w każdym sezonie. Jestem ciekawy jak jest tutaj.

mamon12 Partyzant

17.02.2010 15:41    #12690     Sufler - Porady do gry - bledy?
nie ma to jak dobry temat problemu :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution