Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2010 13:58    #12611     Sufler - Porady do gry - trenerzy - przydzielanie
[quote=Baphometh]łap kalkulator pod fm10 :)
http://bonzollm.co.cc/[/quote]
Ale ja już posłałem link do kalkulatora gwiazdek do FM2010 w poście #3 :)

mckej88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.03.2010 13:44    #12612     Sufler - Porady do gry - Rozdzielczość w FM 2010
Witam mam problem posiadam netbooka asus 1001ha ! natomiast mam problem z rozdzielczością ponieważ jest ona za duża i nie miesci mi się cały obraz i muszę przewijać !! prubowalem zmienic rodzielczośc w laptopie to nic nie daje ! natomiast gdy daje compres mode owszem wszystko znajduje się na miejscu bez przewijania ale strasznie zacina wie ktoś jak można zmienic rozdzielczość ? proszę o pomoc

Fenix Partyzant

To co powyżej, dziękuję za taką "poradę". Tym bardziej, że "bawię się w edytory" od kilku ładnych lat i nie miałem tego typu problemów.

Fenix Partyzant

Witam
Mam problem w edytorku.
Pousuwałem trochę piłkarzy w celu zrobienia archiwalnego update'a i coś dziwnego się stało. Dodałem piłkarza przykładowo do Lecha. Wchodzę w skład Lecha, klikam na tego piłkarza i wyświetla mmi się .... nikt. Puste pola, a ID ... 0. Czasem w innych składach jest tak, że jak klikam np. na Mięciela (w składzie Legii), to wyświetla się profil Grzelaka. O co kaman?? Mi to osobiście aż tak nie przeszkadza, ale przy robieniu updete'a, boję się, że coś się w grze spartoli.

Lucasinho Ekspert

06.03.2010 10:56    #12615     Sufler - Porady do gry - bazy danych
lucasinho.blox.pl

Brac0 Partyzant

06.03.2010 10:49    #12616     Sufler - Porady do gry - Trening- problem
Mam problem dotcyzacy treningu moich pilkarzy(Arsenal) w FM 2010. Stosuje trening Tugs lub Holy i oba nie daja pozytywnych rezultatow a juz rece mi opadaja gdy takim pilkarza jak Bendtner, Vermaelen, Song czy Fabregas spadaja atrybuty. Prosze o jakies rady, mozecie tez wrzucic jakis efektywny trening.

qstosh Przodownik pracy

realista_9 -> Łap
paziu -> zapraszam do mojego posta #1210

Lucasinho Ekspert

05.03.2010 14:45    #12618     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie?
http://www.cmrev(...)?page=10

Na przyszłość pytaj tam.
lucasinho.blox.pl

SlimShady7 Młody aktywista

05.03.2010 14:23    #12619     Sufler - Porady do gry - faule
Już kiedyś na to pytanie odpowiadał rakowiec89 ;)

[quote=rakowiec89]Sprawdz wspolczynnik "Agresja", "Opanowanie" u swoich zawodnikow. Jezeli przy pierwszym jest wysoki, a przy drugim niski to masz odpowiedz, dlaczego graja tak agresywnie.
Jezeli w swojej taktyce pozwalasz zawodnikom na zbyt wiele swobody(czyt. nie stosowanie sie do polecen taktycznych), to tez przeklada sie na to, iz popelniasz wiele fauli w meczu.
Osobiscie uwazam, ze jak graja agresywnie to chyba dobrze, ale jesli masz problemy przy tym z kartkami to przeczytaj co napisalem wyzej.[/quote]

Proszę :P
Forza Grande Milan !!!

gucioprawda Młody aktywista

04.03.2010 19:29    #12620     Sufler - Porady do gry - stadion Wisły Kraków
Witajcie Towarzysze. Mam delikatny problem z stadionem Wisły Kraków. Otóż po informacji, od zarządu, że wprowadzamy się z powrotem na stadion przy Reymonta, Wisła przy Reymonta gra tylko w europejskich pucharach!! W lidze nadal gram w Sosnowcu;(!! Mam już drugi sezon - połowa września. W lipcu skończyła się przebudowa.
Macie jakieś sugestie, o co chodzi?

W informacji o bazie szkoleniowej przy dacie budowy stadionu pisze: Rok budowy 2022... WTF?!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution