Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=madryckikibic]Mam pytanie. Czy jest jakaś możliwość znalezienia PA piłkarza w edytorze bez wchodzenia w jego profil tzn. w wyszukiwarce albo tak jak do FM 2009 plik dodający CA i PA.
Proszę o pomoc...[/quote]

Z tego co wiem nakładka dodająca już chyba wyszła

[quote=badyl-jarzab]jak stworzyć zupełnie nową druzynę w edytorze. cz może ktoś krok po kroku przedstawić jak to należy zrobić i w którym miejscu zapisać plik??[/quote]

Edytor masz po polsku. Więc co za problem poszukać. Klikasz na górnym pasku dodaj i dalej powinieneś wiedzieć co robić.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

sanki88 Partyzant

08.03.2010 21:03    #12602     Sufler - Porady do gry - fm2009 na windowsie 7
No właśnie jak w temacie. Czy wszystko powinno działać czy tylko ja mam coś skopane? Wyskakuje błąd:" Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_37.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." Reinstalowałem FM'a już 2 razy i cały czas to samo ;/

hera Młody aktywista

Mam problem, nie mogę wejść w swoje manifesty z powodu złamania regulaminu. Mógłbym wiedzieć co zrobiłem ?

Komunikat

"
DOSTĘP ZABRONIONY

Nie możesz wykonać operacji - z powodu złamania regulaminu dostęp do funkcji został odebrany.
"

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
W innych przeglądarkach mam jeszcze poważniejsze problemy z "edytorem", który funkcjonuje w Manifestach - od "znikania" formatowania tekstu, po "znikanie" całego tekstu.

IE to dla mnie niestety jedyna opcja jeśli chodzi o umieszczanie manifestu(przynajmniej do tej pory nie sprawiał mi większych problemów), w sumie już tylko w tym celu używam tej przeglądarki, na co dzień korzystam z Chrome.

E: co prawda może nie powinienem się wtrącać, bo nie wiem co sam zainteresowany o tym sądzi, ale czy w manifeście Wujka:
http://wujek(...)son.html
można by dodać logo Ursusa Warszawa? Tak pusto bez tego ;).

E2: po około dwóch godzinach walki udało mi się w końcu opublikować tekst, ale prosiłbym abyście sprawdzili czy ten wspomniany "edytor" działa prawidłowo. Zauważone dziwne zachowania:
- tekst bez mojej ingerencji zmienia swoje położenie (np. pierwszy akapit ląduje na końcu tekstu),
- nie działa formatowanie tekstu (np. zaznaczam rozmiar czcionki na 12, ale ten nadal zostaje na 10),
- linia, którą można sobie wstawić, bez mojej ingerencji zmienia swoje położenie i wędruje gdzie popadnie.

Na dziś to koniec.

Pzdr
…(…)…

ryba90 Partyzant

07.03.2010 22:48    #12605     Sufler - Porady do gry - błąd w grze przez internet
Witam, mam taki problem- chce hostować grę przez internet w FM'a oczywiście na oryginałach z kolegą. Postępuje wg instrukcji lecz gdy kolega chce dołączyć do gry i wpisuje mój IP to pokazuje się komunikat: "Połączenie z serwerem niemożliwe". czy ktoś zna rozwiązanie problemu? dodam tylko że jestem użytkownikiem Neostrady a więc mam stałe IP. proszę o szybki odzew...

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

07.03.2010 15:37    #12606     Sufler - Porady do gry - stadiony - ligi polskie
Nie wiem czy mają zaplanowaną czy nie ale u mnie grają na Arenie Bałtyckiej i na Stadionie miejskim we Wrocławiu po 44 tyś. widzów,wiec ja nie widzę problemu-mam rok 2014.Legia natomiast gra na stadionie o pojemności 33tyś.Załaczam screeny:
http://www.bankfotek.pl/view/562185
http://www.bankfotek.pl/view/562187
Wiec jaki problem bo nie rozumiem?

Jeszcze stadion Legii: http://www.bankfotek.pl/view/562197

daver1977 Partyzant

07.03.2010 14:23    #12607     Sufler - Porady do gry - Kontrakt Prezesowski w edytorze
ja mam ten sam problem i nie wiem jak go rozwiazac :-(

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Witam.Problem jak w temacie,nadmieniam ze gram już 5 sezon,wkleiłem dodatek Vetr'a i do tej pory występowała reprezentacja Japonii prawdziwa od jakiegoś czasu występują "szaraki",praktycznie od dwóch spotkań nie występują w niej prawdziwi piłkarze,chociaż są tacy i to bardzo dobrzy-nie mają też kontuzji żeby nie mogliby być powołani.W pliku "fejk.Inc" przy reprezentacji Japonii występuję "0" wiec powinno być dobrze,ale nie jest.

Spotkał się ktoś z czymś takim i ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?

Oczywiście zaczynania gry od nowa nie biorę pod uwagę(szkoda to już 5-ty sezon:))-już wolę grać bez Japońców.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam

szfedo Przodownik pracy

06.03.2010 20:02    #12609     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam problem z Pablo Mouche, mimo dobrej gry, zaangażowanie w treningi od nowego roku jest beznadziejne. Od stycznia każda umiejętność spadła mu o 1 punkt. Nie wiem dlaczego, inni pracują dobrze i utrzymują statystyki bądź wchodzą na wyższy poziom. Na innym save było to samo, też Mouche miał beznadziejne staty po jakimś czasie (wszystko spadło o 2 pkt) to sprzedałem go do Middlesbrough, gdzie wzrosły mu na nowo. Nie wiem od czego to zależy, teraz gram na swoim treningu, wtedy na TUGu i jest to samo. Zrozumiałbym jeśli byłby to jeden miesiąc przestoju, no ale od stycznia do marca dosłownie wszystko mu spada.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2010 19:51    #12610     Sufler - Porady do gry - Kontrakt Prezesowski w edytorze
Mam taki problem, tworząc nowego człowieka w edytorze, w tym wypadku prezesa. Przypisuje jemu klub, w tym wypadku Arka Gdynia i po rozpoczęciu nowej gry, nie wiedzieć czemu, ma ustawiony kontrakt i pensje - dzieje się tak z każdą nową osobą w grze, którą sam tworze w edytorze (dotyczy to osób zarządzającymi klubami np. prezes, dyrektor).

I teraz mam pytanie, co ustawić w edytorze, aby nowo tworzone osoby - nie miały kontraktów, ani pensji, tak jak na początku na gołej wersji 10.3 mają wszystkie osoby tj. np. prezes i dyrektor.

Poniżej wklejam dwa screen'y, które troszkę rozjaśnią, jaki mam problem:

http://zapod(...)png.html

http://zapod(...)png.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution