Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robertfordon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2010 15:35    #12581     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić własną ligę ???
mam problem ponieważ chce zrobić jedną ligę w której będzie grać Barcelona, Man City, Inter, Chelsea, Lyon. Nie wiem jak to mam zrobić żebym mógł mieć swoją własną ligę.
Moje pytania:
1. Czy potrzebny jest do tego jakiś program (JAKI?)
2. Czy w ogóle można zrobić cos takiego ? (wydaje mi sie że tak)

aberdeen Młody aktywista

14.03.2010 15:14    #12582     Sufler - Porady do gry - Nauka języka
Jak długo może potrwać i od czego zależy nauka języka u zagranicznego piłkarza? Można to jakoś przyspieszyć? Mam w składzie Argentyńczyka, który po 3 latach gry w lidze szkockiej nie opanował angielskiego nawet w słabym stopniu. Dodam, że nie miał żadnych problemów z aklimatyzacją i grywa regularnie. Mam z tym problem, bo asystent za kiepskie wyniki zespołu obwinia trudności w komunikacji między zawodnikami...

krolik12345 Partyzant

14.03.2010 10:47    #12583     Sufler - Porady do gry - Wybór Klubu
niedługo ten temat zostanie skasowany, bo ,,nie jest tematem na sufler", ale jeszcze jest więc spróbuję pomóc. Mam dokładnie ten sam problem co ty. Najpierw wybieram sobie klub, koncentruję się tylko na ni, a najczęściej po kilku kolejkach mi się nudzi, bo albo dostaje po dupie, albo coś mi tam nie pasuje. Ja radzę Ci objąć albo super mocny zespół, żeby wygrywać i się cieszyć grą, albo jakiegoś słabiaka i cieszyć się jak dziecko z każdego punktu.Ja jakiś czas wybrałem sobie Stoke i grało mi się super, kiedy urywałem punkty Chelsea czy Arsenalowi. Nie wiem kim zazwyczaj grasz, ale radzę Ci wziąć klub z innej ligi, niz z tych które wymieniłeś. Ja też zawsze brałem klub z Hiszpanii lub Anglii, i mi te ligi naprawde zbrzydły. Polecam Ci Rumunię , Bułgarię, Polskę, Ukrainę i Turcję. Wg mnie ciekawe ligi (nawet nasza :D), w marę wyrównane, mające jakieś tam możliwości, aby namieszać w europejskich pucharach

dino99 Partyzant

14.03.2010 10:29    #12584     Sufler - Porady do gry - Asystent - Problem
Mam mały problem i chciałbym się was zapytać czy jest to jeden z błędów gry. Od czasu instalacji patcha 10.3 mój asystent nie pokazuje mi wszystkich zawodników którzy chcieliby przenieść się do mojego klubu ( oczywiście mam zaznaczoną opcje usuń nierealistyczne transfery ). Da coś zmiana asystenta ? Czy jest to jakiś błąd ??

Taki przykład :

http://img13(...)gero.png

http://img68(...)dyna.png

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

14.03.2010 06:04    #12585     Sufler - Porady do gry - Obserwowanie graczy
Ja mam podobnie,nawet jak się patrzy w profil gracza w rubryce "transfer" i w polu zainteresowanie gdy dodałem gracza do listy życzeń to pojawiała się tam nazwa mojego klubu - na łatce 10.3 nie ma tego... wcześniej było.To chyba błąd łatki bo już parę osób miało taki problem.(swoją drogą też mnie to trochę denerwuje :P)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
13.03.2010 17:31    #12586     Sufler - Porady do gry - Asystent
Panie Barc. Pierwsza zasada suflera głosi: sprawdź zanim założysz temat.
O proszę: http://www.cmrev(...)a__.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

N-Dubz Partyzant

13.03.2010 16:54    #12587     Sufler - Porady do gry - Asystent
a tak poza tym nie badzcie tacy do przodu bo to temat z zawodnikami a nie sztabem szkoleniowym. Porazka.. Zrobie 1 tys dzialow : Trenerzy, Asystenci Pilkarze, Problemy, Problemy z gra, problemy z zawodnikami itd, bo po co zakladac nowe tematy? Porazka.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

13.03.2010 15:06    #12588     Sufler - Porady do gry - Asystent
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

ag-25 Partyzant

13.03.2010 12:25    #12589     Sufler - Porady do gry - Błąd w nowym patchu
Pozwolę sobie podłączyc sie pod temat, by nie zaśmiecać suflera.

Na patchu 10.3 (jednak nie na nowej grze) zaobserwowałem dziwne problemy podczas meczu, sędzia zawsze gwiżdże 2-krotnie rozpoczęcie meczu i 2 połowy oraz jedynie moi zawodnicy, gdy dostają żółtą kartkę jest ona wyświetlana na pasku meczowym u dołu 2 razy (takie to prawie nie widoczne, bo jest jedna pod drugą)

Też macie takie dziwne zjawiska?

en_do Partyzant

13.03.2010 00:52    #12590     Sufler - Porady do gry - Klucz aktywacji
Ej a ja mam podobny problem ale nie wiem jak go wytłumaczyć. Instalowałem fm09 na poprzednim systemie z tym samym oryginalnym kluczem i było ok a teraz po formatce mi go nie akceptuje i sprawdzałem czy ma wpływ caps lock czy nie walnąłem się z (o=0) i nic, co gorsza sprawdzam go na tej stronce co podaliście i też jest nie poprawny ma ktoś jakiś pomysł? Oczywiście gierka jest oryginalna. Z góry dziękuję za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.