Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Aenain Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2010 17:07    #12571     Sufler - Porady do gry - Wymagania sprzętowe
witam
potwierdzam - będzie chodził, sam od niedawna gram w FM2008 na Windows7 - chodzi bez problemów :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
16.03.2010 12:32    #12572     Sufler - Porady do gry - Liga Japonska
O porady w sprawie transferów pytaj tutaj

rufigekru Partyzant

Mam FM 2010 z wszystkimi łatkami i spotkałem się z jedną mocno irytującą sprawą. Zawsze jak jakiś klub zaoferuje mi swojego zawodnika (zazwyczaj na własne życzenie wystawionego na listę transferową), po złożeniu oferty opiewającej na kwotę początkowo żądaną przez klub, jest ona odrzucana. Jest to o tyle irytujące, że oferty innych klubów są akceptowane. Przykład: Wolfsburg oferuje niezadowolonego Dżeko za 16 mln euro. Składam ofertę z żądaną kwotą (nic nie zmieniając) - Wolfsburg odrzuca, jednocześnie akceptując te same oferty 5 innych klubów. Próbuję nadal, ale dopiero 35 mln euro przekonuje władze Wolfsburga do współpracy. Tak było w kilku innych przypadkach (Gignac, Chamakh, Zapata). Czy ten kwiatek jest winą ostatniej łatki czy może problem da się obejść w jakiś inny sposób?

qstosh Przodownik pracy

A spróbuj może zainstalować TO. Ja w jednym z poprzednich FM'ów (nie pamiętam w którym) tez miałem jakiś problem z uruchomieniem gry (z tym że nie pojawiał mi się czarny ekran jak tobie a miast tego wyskakiwał mi jakiś błąd) i po zainstalowaniu tego problem zniknął i mogłem bez problemu włączyć FM'a. Co prawda trochę to waży ale lepiej to pobrać i zainstalować niż np. format robić.

qstosh Przodownik pracy

pele99993 wyszukiwarka nie gryzie. Następnym razem ZANIM o coś poprosisz, to sprawdź, czy przypadkiem tego już gdzieś nie ma na suflerze.
Ale skoro już zaśmieciłeś z lekka to...zapraszam do mojego posta #1210

carlosss89 Partyzant

15.03.2010 18:57    #12576     Sufler - Porady do gry - Niesamowita porażka.
nie wiem czy astystent moze zmieniac role zawodnikow i ich instrukacje ale moze w tym jest problem. Osobiscie rzadko korzystam z asystenta :)

Rybarca Partyzant

15.03.2010 17:51    #12577     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla Barcelony
witam...mam ogromne problemy żeby stworzyć dobrą taktykę do barcelony...
mam obecnie 8 sezon...pierwsze 6 sezonów dominowałem w lidze a potem nagle coś się popsuło, umiejętności moich zawodników są ogromne gdyż posiadam najlepszych z możliwych...tylko ta taktyka...mógłby ktoś zasugerować co preferować w taktyce i jaką formacje...

qstosh Przodownik pracy

Zobacz tu. Ten użytkownik też miał problem z "czarnym ekranem" i pomogło usunięcie skórki. Co prawda tamten temat odwołuje się do FM'a 2009 a nie 2008 ale spróbuj...

qstosh Przodownik pracy

15.03.2010 09:52    #12579     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić własną ligę ???
[quote=golex]
Do Panów Adminów... Mogę wiedzieć za co mam reakcjonistę ? Jak ostatnio nic takiego co by nadawało się na pomarańcz nie napisałem... [/quote]
Pozwolę sobie odpowiedzieć Ci na pytanie.

Jak najbardziej zasłużyłeś na reakcjonistę. Jeśli nie wiesz za co, to podpowiem. Dokładnie to za tego posta.
[jeśli screeny się w nim nie wyświetlały, to miast zaśmiecać temat mogłeś np. wysłać donos do autora poprzedniego posta ze screenami które nie działały i poinformować go o tym]

Zanim udzielisz się na jakimś forum przeczytaj zasady na nim obowiązujące.
Jeśli wciąż masz wątpliwości co do zasadności przyznania Ci reakcjonisty to przeczytaj sobie do czego służy dział: Przechwałki, rekordy, niesamowite wyniki, a co w nim jest niemile widziane to masz np tutaj:
[quote=Pucek]
Wracamy z naszym popularnym tematem i miejscem do dzielenia się z innymi użytkownikami CM Revolution swoimi rekordami i niesamowitymi sytuacjami związanymi z Football Managerem
...
Tutaj posty ze screenami i osiągnięciami. Nic ponadto.
...
[/quote]
EOT

crisadus Partyzant

[quote=pchela123]crisadus jak N nie za drogi to Ngwat Mahop ;] a PO to...Ahmed El Mohammady powinien sie sprawdzić :)[/quote]

Z tymi graczami może być problem z pozwoleniem na pracę, ale z pewnością sprawdzę:)
GO GO THE GUNNERS

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution