Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.03.2010 09:21    #12541     Sufler - Porady do gry - brak optymalnej formy
Witam. Mam problem z moimi grajkami. Na poczatku sezonu gdy przemelbowalem polowe skladu, postanowilem wpuszczac nowych zeby zgrali sie z reszta zespolu. No i zgrali sie, z Hull City na poczatku sezonu wygrywali po 7-0 z Sunderlandem to samo, z Portsmouthem itd. A z Chelsea 2-1 na wyjezdzie potrafilem wygrac co uwazam za dobra gre. A teraz gdy rozpoczela sie runda wiosenna ledwo ledwo wygrywam. Polowe bramek zdobywam z komentarzem ''Obronca rywali popelnil koszmarny blad'' lub z rzutow roznych. Moj Asystent ma motywowanie 19/20 i po meczu gdy prosze go o ocene albo mowi ze za slabo albo nic nie mowi, wg nie chwali. Gra jest slaba. Slaba skutecznosc. Nic sie w meczu nie dzieje, a gram na przewadze liczenej taktyka ktora zapewniala mi sukcesy. Morale wszystkich zawodnikow sa ''zanokomite''

co robic ?

prosze o pomoc pozdrawiam

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
20.03.2010 08:30    #12542     Sufler - Porady do gry - xml
Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2010 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2010fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.

Spróbuj zrobić tak.

Ciartur Młody aktywista

20.03.2010 08:20    #12543     Sufler - Porady do gry - Wolno działający FM...
Witam,
Moj problem polega na tym, że gra strasznie wolno chodzi (wydajność komputera 5 gwiazdek i przybliżona szybkość rozgrywki również), nie dotyczy to całego FM'a - na razie gra wolno się ładowała np. gdy chciałem zobaczyć skład zespołu lub wybrałem zawodnika i dałem "cofnij", aby wrócić do składu drużyny. Kompletnie nie mam pojęcia dlaczego tak jest, zwłaszcza, że jeszcze w czwartek/piątek gra chodziła normalnie z dużą bazą danych i ok. 12 ligami. Dzisiaj z kolei odpalam tylko 2 ligi, a gra haczy własnie w tych momentach (ładowanie trwa ok.30 sekund).
Wątpie, że jest to wina komputera, ponieważ wcześniej gra działała dobrze, a komputer mam następujący:
AMD Phenom 3x 2.11
Pamięć RAM DDR2 3GB

Pozatym nie pomogł reinstal, ani instalacja łatek.

McMoney Młody aktywista

19.03.2010 20:24    #12544     Sufler - Porady do gry - Wybór klubu
a ja Ci polecę :
Panathinaikos Ateny
CFC Genoa
Werder Brema (choć tu może być problem z wymaganą przez Ciebie kwotą)
OSC Lille
Glory, Glory MAN UNITED !!

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
19.03.2010 20:21    #12545     Sufler - Porady do gry - Hidden Attributes, łatka 10.3
Patche zmieniają kod gry, dlatego też dodatek ten nie działa dobrze. Albo zostaniesz przy patchu 10.1 albo poczekasz na nową wersję tego dodatku :]

Na przyszłość pytaj tutaj
lucasinho.blox.pl

grass13 Partyzant

19.03.2010 20:11    #12546     Sufler - Porady do gry - Hidden Attributes, łatka 10.3
Witam. Mam problem. Na patchu 10.1 miałem dodatek hidden attributes, pokazywalo mi PA i CA graczy. Zpatchowalem fm`a na patcha 10.3. Wchodze do fm`a I kolkumny CA i PA są, ale cyferek nie ma . Buforowanie skórki jest odznaczone. Prosze uprzejmie o pomoc.

Randt Partyzant

19.03.2010 19:44    #12547     Sufler - Porady do gry - Bug z bramkarzami rywali ...
Bug z bramkarzami rywali ... a przynajmniej wydaje mi sie ,ze bug ... FM 2010, najnowsza latka, Villarreal, drugi sezon. Juz w pierwszym sezonie katem oka zauwazylem te ''anomalie'', nie doszukiwalem sie jednak detali...w drugim sezonie przyjrzalem sie problemowi blizej...otoz: mam za soba 15 spotkan, Primera Division i Liga Mistrzow, w 6 z tych meczow trener rywali, przewaznie miedzy 30 a 45 minuta...zmienia bramkarza (!!!???), chyba ze dwa razy zdarzylo sie ,iz postanowil zmienic goalkeeper-a w drugiej polowie...niby szczegol ale postaje delikatny niesmak ,ze rywale nie dokonca wykorzystuja swoj potencjal/mozliwosci zmian. Zdarzylo sie to komukolwiek innemu??

P.S. Wlasnie rozgrywam mecz w Lidze Mistrzow z Glasgow Rangers: Pierwsze podanie meczu, Rossi rozpoczyna z Fusterem, podanie do tylu, do Marcano, blyskawiczne odegranie futbolowki na skrzydlo gdzie czeka Escudero, mlody Argentynczyk scina do srodka, podanie do ustawionego na 18 metrze Rossiego, prostopadle zagranie w prawy rog pola karnego...strzal z pierwszej pilki...i Santi Cazorla w 20 sekundzie meczu pokonuje zdezorientowanego Cedric-a Bethelin-a wyprowadzajac tym samym Zolte Lodzie Podwodne ze El Madrigal na prowadzenie. Reakcja menadzera Rangers-ow...zmiana wspomnianego Bethelin-a na McGregor-a...Czyzby przy okazji straty bramki, trener zauwazyl, ze nie ten bramkarz wybiegl na boisko???

Junin Partyzant

U mnie w lechu pojawił się ten sam problem. W LE wszystko OK, kontuzja raz na jakis czas, ale w ekstarkalsie to jakaś masakra, w zeszłej kolejce straciłem 2 zawodników(Bosackiego na 3 tygodnie i Bandrowskiego na 10dni) no dobra rozumiem, moze się zdarzyć. Ale dziś grając z Ruchem Chorzów straciłem Lewandowskiego na 7-8 tygodni i Peszkę na 4-5 miesięcy, ...i tak od nowej łatki mam często, a grając Lechem nie narzekam na zbyt szeroką ławkę(choć staram się ją poszerzać), w dodatku niedługo bede grac w fazie grupowej(AS ROMA, BRUGGE,D. ZAGRZEB) i niby kto ma im strzelać bramki? Juniorzy??
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Chod]Jak wy marudzicie...Przecież każdy profesjonalny i liczący się w Europie klub ma potężną i szeroką kadrę zawodników w razie plagi kontuzji. Sam miałem w jednym momencie grając moim PAO kontuzje Karagounisa i Katsouranisa i jakoś sobie poradziłem. A ty Dubz marudzisz grając większym i lepszym klubem niż mój klub z Aten.[/quote]

Od przechwałek i osiągnięć masz odpowiedni dział i tam coś takiego możesz wrzucić bo twoje wywody nie są związane bezpośrednio z problemem. Ja ostatnio miałem 13 graczy z 23 i musiałem ściągać grajków z rezerw i młodzieżówki

Spodziewam się, że SI jeszcze wyda łatkę oznaczoną numerem 4 w celu zlikwidowania problemu z kontuzjami i rożnymi.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

dobry.adam Partyzant

19.03.2010 11:26    #12550     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w zespole [FM2010]
http://www.cmrev(...)era.html
http://www.cmrev(...)nii.html
http://www.cmrev(...)___.html
http://www.cmrev(...)nii.html

Używaj wyszukiwarki - rozciąga się na niemal całą szerokość strony.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution