Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

efeman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2010 20:31    #12511     Sufler - Porady do gry - cofnięcie daty
Witam

Mam problem z savem z mojej winy. Chciałem zobaczyć jak zadziała ultimatum i mnie wywalil z klaubui, to od razu sobie trochę pograłem, by zobaczyć, czy łatwo znaleźć nowy klub itp itd... I niestety jak zabawa mi sie znudziła to nadpisałem to wszystko przez przypadek na mojego save'a(nie mam backupów). Chciałem zrobić przywracanie poprzednich wersji plików w windowsie, ale nie mam takiej możliwości. Więc czy istnieje możliwość załadowania napisanego save'a w grze i cofnięcia jakoś tej gry np o dwa miesiące, czy do danej daty z przeszłości?

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

22.03.2010 17:59    #12512     Sufler - Porady do gry - kłopot z ligami
Potwierdzam że jest z tym problem bez ingerowania w edytor, czy używania innych aplikacji.
#TeamTyniec

AllanKSG Partyzant

22.03.2010 14:45    #12513     Sufler - Porady do gry - Brak Twarzy w reprezentacji
Witam wszystkich, gram w Fm 10 na najnowszym patchu. Mam Facepacka z tej strony http://www.sorti(...)-thread/ i mam taki problem w reprezentacji Francji, a chodzi o to, że nikt nie ma twarzy mimo że jak wejdę na klubowy profil zawodnika to twarz on posiada. Czym to może być spowodowane? przesyłam obrazek z problemem. zdjęć nie posiada cała reprezentacja łącznie z trenerem, jak do niej przeszedłem również nie było mojego zdjęcia w profilu menagera reprezentacji. W innych reprezentacjach zdjęcia są i wszystko jest ok

tak to wygląda > http://www.fotos(...)dc1.html

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
22.03.2010 14:03    #12514     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 10
Jak masz jakiś problem, to skorzystaj z donosu - zapraszam. A tutaj przestań śmiecić. Następna wypowiedź, która nie będzie zgodna z regulaminem i zasadami tutaj panującymi, zostanie odpowiednio nagrodzona.

Jak zaglądniesz na ostatnią stronę instrukcji FM-a, to zauważysz dlaczego będę strzegł FM-a i tej strony przed piractwem. Pozdrawiam.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Czy używałeś ostatnio Revolution skin beta 0.9? Jeśli tak, to poczytaj sobie TU . Jeśli nie - to pytaj w temacie o dodatkach
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

RobinGG Partyzant

Witam, otóż mam taki problem w FM że z innymi skórkami powinny zmieniać się kolory atrybutów zawodników, a mi choć mam 20 różnych skórek ii jak zmieniam na inne to i tak atrybuty zawodników mają kolor niebieski, co zrobić aby za każdym zmienieniem skórki zmieniły się kolory atrybutów??

bednarz1992 Partyzant

Witam,
mam problem z Fm'em, kiedy zaczynam nową grę- po paru dniach(w grze) zacina mi się przy kontynuacji. Nie mogę przejść do następnego dnia. Mieliście coś podobnego? Co zrobić?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

21.03.2010 15:27    #12518     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja niemiec na 10.3.0
Wrzuć fejk Vetra do Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2010dataupdatesupdate-1030db1030. Powinno zadziałać. Jakby nie działało to pytaj TU
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

aberdeen Młody aktywista

21.03.2010 15:22    #12519     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja niemiec na 10.3.0
Po wgraniu najnowszej łatki na moim save'ie zniknęła mi oryginalna reprezentacja niemiec (gram 9-ty sezon). Oczywiście zaraz po instalacji patcha nawykowo usunąłem plik "lnc" i przy rozpoczynaniu nowej rozgrywki wszystko jest, jak być powinno, więc problem na pewno nie w tym. Próbowałem też ponownie zainstalować łatkę i powtórzyć wszystkie czynności, ale bez rezultatu... da się coś z tym zrobić?

Ciartur Młody aktywista

21.03.2010 13:14    #12520     Sufler - Porady do gry - Wolno działający FM...
[quote2=parachutes][quote=adrianqu]Ja mam Podobny poblem Tylko ze moja wydajnosc to pół gwiazdki a szybkosc komputera to 2 :( majac odpalona tylko mala baze danych i Polska Ekstraklase.

Mam lapka Core duo 1,66 i 2 Gb ram.
[/quote]
Pocieszę Cię, mam dwa razy mniej RAMu :)

kruger 1985, ale nie można porównywać działania na XP i 7 przy innym sprzęcie. Chyba, że macie taki sam?

Wróćmy do problemu Ciartura. Próbowałeś ustawić grze wysoki priorytet w menadżerze zadań? Czy może w Win 7 nie ma takiej opcji?[/quote2]

Ustawiałem nawet na czas rzeczywisty, ale to nie pomogło. Postanowiłem zformatować kompa - może to pomoże ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution