Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
No to nie kumam w czym problem aby zakupić RTE za 20-25 zł (plus 5 zł prowizji za przelew w banku lub na poczcie) skoro za samą grę zapłaciłeś. Przecież to nie majątek...

Gwarantuję Ci jednak, że tutaj nie uzyskasz takowego kodu od nikogo.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Dopóki nie awansujesz do Ekstraklasy, gdzie uwzględnione są przerwy na mecze reprezentacji, to ten problem może powrócić. Czasami po prostu komisja ligowa nie daje opcji przełożenia meczu lub się na nią nie zgadza. Sam doprowadziłeś do tej dziwnej sytuacji, bo normalnie nie powołuje się do reprezentacji 20 zawodników (praktycznie cały skład) z jednego zespołu niższej ligi.

dezerter69 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Jakoś udało mi się wygrać rezerwami. Skład powrócił z mistrzostw i wszystko wygląda normalnie. Może była to wina samego dodatku polskich lig? Może gra nie zarejestrowała tego meczu barażowego i nie dała opcji przesunięcia go? W sumie to już nie istotne. Mam nadzieję, że ten problem już nie powróci.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
11.07.2016 15:45    #1254     Sufler - Inne - FM15 Around The World wyrzuca do pulpitu
W którym momencie wywala cię do pulpitu? Jaki błąd wyskakuje? Podbijanie tematu nie sprawi, że ktoś magicznie znajdzie odpowiedź - sprecyzuj problem, zapodaj jakiś screen, cokolwiek. Nie jesteśmy przecież jasnowidzami.

Ja stawiam, że ładujesz jakieś dodatki, które się ze sobą gryzą i tyle. Nie ładujesz nic poza tym? Na pewno pobrałeś wersję do 2015? Oryginalna gra?

PS. Zmieniam nazwę tematu na bardziej konkretną. Nazywacie wątek "Football manager 2015" a potem się dziwicie, że nikt nie wchodzi...
twitter.com/Ceyvol

dezerter69 Partyzant

Witam. Tak jak w tytule mam problem z wystawieniem piłkarzy na najważniejszy mecz w sezonie.
Sprawa wygląda tak: przyznaję się, bawiłem się w edytorze, dość mocno wymaksowałem sobie skład (zrobiłem sobie coś w rodzaju "trainera";). Grałem od 4 ligi polskiej (dodatek z polskimi ligami), jestem teraz w 3 lidze, ostatni mecz barażowy o awans do 2 ligi i jest problem. Moi piłkarze są non-stop powoływani do kadry narodowej U-21 (około 20 zawodników), ale zawsze w skrzynce pojawiała się opcja przełożenia meczu z powodu reprezentacji. Tym razem tej opcji nie dostałem i 20 zawodników pojechało na mistrzostwa U-21. Zostało mi 4 piłkarzy, co mam zrobić? Rozegrać meczu nie mogę, przełożyć też nie, wcześniejsze save'y nie pomagają, opcja przełożenia meczu nie pojawia się... Jest mi smutno :( Jest jakaś opcja żeby ten problem rozwiązać?

Pozdrawiam

kondi192 Minister Kultury

10.07.2016 20:27    #1256     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
Biega o to, że grasz na piracie... Na oryginalnej grze, pobranej przez Steam nie miałbyś tego problemu, a tym bardziej problemu z nierealnymi nazwiskami piłkarzy i trenerów. Pozdrawiam

Nuken_2016 Partyzant

Jeśli chodzi o ten wątek z Parmą to miałem to samo ,tzn inne kraje miały swoje terminarze tylko serie A było gołe że tak powiem .Dodam że Liga Mistrzów normalnie mi się załadowała .Grałem na dodatku pobieranym z zagranicznej strony Geni Scout ,już dokładnie nie pamiętam jak się nazywał dodatek ,ale słyszałem że nie tylko ja miałem problemy z Parmą .Pozdrawiam

KingD99 Partyzant

10.07.2016 16:02    #1258     Sufler - Problemy techniczne - Problem z U-21
Witam, czy jest możliwość wyłączenia zasad z niektórych lig lub jakiś patch do pobrania? Bo gram w lidze Kazachskiej, niestety trzeba mieć 1 zawodnika u-21 w pierwsze '11, mam ich dużo tylko każdy nie jest przydatny :/

SynekNH Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.07.2016 21:11    #1259     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
No to pomocy nie uzyskam ?? Nikt na prawdę nie wie o co tu może chodzić z tym problemem ??

Gurianus50 Partyzant

07.07.2016 20:02    #1260     Sufler - Gra przez sieć - FM2016 - problem z hostem
Witam.
Razem z kumplem zakupiliśmy 2 oryginały.
Po zainstalowaniu gry nie możemy się połączyć online.
Kiedy kolega zrobi hosta nie moge go wyszukać żeby dołączyć do gry. Widze serwery innych graczy i mogę się spokojnie dołączyć.
Jednak tego konkretnego gra nie wyszukuje. w czym tkwi problem?
Czy ktoś mogłby nam pomóc w tej kwestii i wytłumaczyc jak to zrobić krok po kroku?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.