Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bartek94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.03.2010 15:41    #12461     Sufler - Porady do gry - Bardzo mały budżet
Mój problem wygląda następująco:
Wczoraj postanowiłem, że spróbuje zagrać GKS-em Bełchatów. Wszystko fajnie fundusze na poziomie 100 tyś €, lecz gdy kogoś sprzedaje dostaje tylko 5% ! Co zrobić, aby dostać całość lub chociaż połowę ze sprzedaży ? Pozdrawiam
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

goferzo Młody aktywista

29.03.2010 13:41    #12462     Sufler - Porady do gry - Losowość FM-a.
[quote=lukasz19121984]Dodam ponadto, iż Wisła przystępowała do meczu świeżo po zaklepaniu majstra[/quote]
Jeśli to było spotkanie ligowe, to jak dla mnie nic dziwnego ;) Twoim grajkom sie w d...głowach poprzewracało i po prostu odpuścili sobie mecz. Często miewałem podobne sytuacje :) jako przykład podam swój Lyon - na 10 kolejek przed końcem, bez żadnego przegranego meczu wygrałem ligę. W 10 ostatnich meczach, mimo że grałem najsilniejszym składem, wygrałem tylko 3 mecze, 2 remisy i 5 porażek ;) Problemy z motywacją się kłaniają!

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

29.03.2010 08:09    #12463     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie Gry po meczu.
Pewnie powieszą mnie za to za jaja, ale dobra.

Sam miałem ten problem na oryginalnej grze, ktoś mi poradził ściągnięcie cracka no-cd i...pomogło. Nie namawiam do piractwa, ale to w jakimś stopniu rozwiązuje ten problem.
#TeamTyniec

lookman Partyzant

28.03.2010 22:19    #12464     Sufler - Porady do gry - tragiczne wyniki
Witam. Mam problem polegajacy na tym, ze od samego poczatku kariery odnosze same porazki. Moim rekordem jest 18 meczów bez gola. Towarzyskie gram lepiej, ale gra w lidze to po prostu koszmar. Sprowadzilem paru nowych zawodników , ustaliłem dokladny trening i nie wiem co jest. Prosze o porady

N-Dubz Partyzant

28.03.2010 19:38    #12465     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
Dobrze, przepraszam. Po prostu, moze i dla ciebie to problem, oddaje honor. Po prostu rozegraj mecze ze slabszymi i pochwal ich po meczu, a dalej trzymaj dyscypline.

dziewiotek95 Partyzant

28.03.2010 19:33    #12466     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
Tak mam problem jeśli ci przeszkadza to nie pisz po prostu chciałem wiedzieć czy to mój błąd czy tak się już po prostu dzieje. Jak nie piszesz nic konkretnego to najlepiej w ogóle nic nie pisz . Reszcie dziękuje za pomoc

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
28.03.2010 19:31    #12467     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
Ma problem - jego sprawa. Nikt się nie śmieje z Twoich. Nie przesadzaj.

A wracając do tematu, może spróbuj organizować mecze nie z np. Gwardią tylko z jakimiś rywalami na twoim poziomie a nawet wyższym. Wtedy nie powinno być za surowego oceniania.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

N-Dubz Partyzant

28.03.2010 19:29    #12468     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
boze, masz chlopie problemy, ja mam asystenta 20 motywowanie i tez zdarza sie, ze paru pilkarzy skarzy sie ze zbyt surowo oceniam gre zespolu i spadaja im morale ze Znakomitych na Dobre, co robie ? Prowadze sam 1-2 sparingi i juz morale sa gitez, masz problem chlopie, masz problem...

dziewiotek95 Partyzant

28.03.2010 17:30    #12469     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
Szukałem podobnych tematów ale nie znalazłem jeśli ktoś znalazł niech poda link do tematu.Mam problem z moim asystentem w Jagiellonii . Zawsze gdy ustawiam aby to asystent prowadził sparing za mnie zawodnicy po meczu mają status "Uważa że zbyt surowo oceniasz grę zespołu ". Co zrobić aby więcej takie sytuacje się nie powtarzały?

jachimek Partyzant

Witam.Właśnie zacząłem grać 2 ligę Angielską Newcastle United w FM 2010 na Patchu 10.3 .Mam problem , ponieważ nie wiem kogo kupić (budżet na transfery mam 5 mln).Potrzebuje kogoś dobrego i sprawdzonego już w innych słabszych Angielskich klubach .Najlepiej żeby to był pomocnik i napastnik ale inne pozycje tez mile widziane.
www.youtube.com/jachimek7 - mój kanał yt, zapraszam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.