Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hilik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam nastepujacy problem: nagle bez zadnych wczesniejszych problemow gra sie zaciela i nic sie nie dzieje. Jesli ktos mial podobny problem lub wie jak go rozwiazac o ile sie wogole da to prosze o pomoc. Poprzedni zapis jest na tyle dawno, ze watpie by kontynuowanie kariery sprawialo mi dotychczasowa przyjemnosc.

Poul Partyzant

01.04.2010 18:28    #12442     Sufler - Porady do gry - "Zasypany manną z nieba"
Pomocy! ;) grając w FMa swoim Sangiustese, w roku 2015 dostałem przedziwną wiadomość.
http://i41.tinypic.com/x0of1c.jpg

Nie mam wątpliwości, że to bug. Głupio mi przyjmować taką kasę, bo w pewnym sensie to jest oszukiwanie samego siebie. Z drugiej jednak strony nie wiem czy jest możliwość jej nie przyjęcia. Stąd moje pytanie. Mieliście kiedyś taką sytuację? W jaki sposób pozbyć się tych pieniędzy? Z tego zrezygnować?
Nie korzystałem z żadnych edytorów, także odpada możliwość, że to z tego powodu pojawił się ten problem.

Derbak-MT Partyzant

Też szukam DP do mojego Zagłębia Lubin jestem w połowie 3 sezonu cena do 15 milionów funciaków problemem jednak jest płaca max 5 tysiecy tygodniowo ...

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
gregex zapraszam do mojego posta #1509.
Znajdziesz tam przynajmniej część z logosów których poszukujesz.

Norbertinho Partyzant

31.03.2010 20:24    #12445     Sufler - Porady do gry - FM staje się nudny..
No tak - rady dobre.. :P Ale chodzi o to, że ja gram tylko i wyłącznie ligami polskimi.. I może w tym tkwi problem, ze się nudzi FM, jak gram tylko ligami polskimi.. Może to ci głupie, ale ja po prostu nie lubię grać żadnymi, innymi ligami :D

K0ras Młody aktywista

31.03.2010 19:53    #12446     Sufler - Porady do gry - niezadowolenie zawodników
Jest niezadowolony no i co z tego? Pobędzie 2-3 miesiace i przestanie.

Z własnego doswiadczenia wiem, ze nie ma sie co tym zamartwiac, na palcach 1 reki moge policzyc zawodnikow dobrych korzy odeszli bo nie chcieli podpisac kontraktu. Bardzo pomaga prsesuniecie do rezerw, po miesiacu zawodnik juz nie bedzie marudził a i zgodzic sie powinien na nowy kontrakt bez problemu.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
30.03.2010 22:57    #12447     Sufler - Porady do gry - Ulubieńcy menedżera.
Do takiego samego powinni bez problemu. Jeśli chodzi o gorszy, to może być tak, że uwierzą, że coś wyczarujesz z tego klubu z ich pomocą i też przejdą.
E: To tak hipotetycznie, wg mnie patryk11 ma rację.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

K0ras Młody aktywista

30.03.2010 22:52    #12448     Sufler - Porady do gry - Gdzie sątrenerzy juniorów?
Oczywiście moge, ale ani problem nie jest duzy ani jakos mi to nie wadzi, raczej ciekawośc moja.

Dzieki za pomoc ;)

K0ras Młody aktywista

30.03.2010 21:52    #12449     Sufler - Porady do gry - Gdzie sątrenerzy juniorów?
Tak. Oczywiście sprawdzałem tworzac nowa gre na kazdej wersji i jest to samo (tylko na pcna stacjonarnym).

Dodam też, że inne ligi nie maja problemu a tylko w polskiej lidze w kazdym klubie jest z tym problem.

K0ras Młody aktywista

30.03.2010 21:43    #12450     Sufler - Porady do gry - Gdzie sątrenerzy juniorów?
Ja tylko widze 1 filtr, a tam jest zaznaczone wszyscy ;)

No i po deinstalacji fm'a, usunieciu sports interactive z moich dok. i roamingu wszystko powinno grac, tym bardziej, ze ten sam fm instalowany w tym samym czasie na laptopie nie ma zadnego problemu :/

Oczywiście trenerzy junirów ich trenują co widze po ilości przypisań do treningów. Jednak wolałbym mieć wplyw na to co maja trenowac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution