Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

K0ras Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem w tym, ze bede niedlugo mogl wystawić 10 obroncow w skladzie i jak Bog da 1 napastnika ; ) 1 raz sie spotykam w fmie z sytuacja gdy w 2016 roku nie ma kompletnie zadnych ofensywnych mlodych graczy z polski : )

RIDS Partyzant

Jak dla mnie to tylko przypadek, fart(albo i nie :D). Tylko w czym konkretnie problem?

Edyta mówi: Zamiast zakładać temat na suflerze, może pochwal się w tym temacie: http://www.cmrev(...)iki.html
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Craxa fan Młody aktywista

03.04.2010 20:48    #12413     Sufler - Porady do gry - Problem z 10.3
To proponuję wyinstalować patcha (jeżeli masz wcześniejsze patche to te również wyinstaluj) i grę. Zainstaluj wszystko od nowa i powinno być ok. Miałem podobny problem tylko że z łatką 10.2 i zadziałało...
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Redaktorom nie da się przyznać "pomógł" :) Problem rozwiązany, więc zamykam.
lucasinho.blox.pl

przemolec Partyzant

Mam pewien problem związany z oglądaniem bramek np.są najlepsze bramki miesiąca i daje obejrzyj bramki i nic albo wchodze w inny klub w terminarz i są mecze wchodze w jeden z nich i patrze w 53 min gol klikam na tą minute i nic

Grzelo Partyzant

03.04.2010 17:31    #12416     Sufler - Porady do gry - skórki
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Grzelo Partyzant

03.04.2010 17:30    #12417     Sufler - Porady do gry - update
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

volture92 Partyzant

03.04.2010 17:26    #12418     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą zawodników
Mam być może idiotyczne pytanie... Gram aktualnie West Bromwich Albion. Przeglądając dział Talenty natknąłem się na 2-3 zawodników, których chętnie widziałbym u siebie. Problem polega na tym, że nie mogę ich u mnie wyszukać.

Moje pytanie brzmi: czego to wina? Wybrałem dużą bazę danych, parę grywalnych lig, reszta na podglądzie. Nie mogę znaleźć np. zawodników z Ukrainy, których ligę mam ustawioną na podglądzie.

19chudy19 Partyzant

03.04.2010 16:14    #12419     Sufler - Porady do gry - Transfery kłopotliwy błąd
Witam mam taki problem z transferami podczas negocjacji z innym klubem oferty odrzucone lub negocjowane nie są kasowane z profilu zawodnika i wygląda to jakbym składał kilka ofert za jednego zawodnika. Nie mam możliwości transferu ponieważ po zaakceptowaniu oferty pojawiają się informacje ze klub żąda za zawodnika X funtów pomimo że przyjął inną oferte i bez zaakceptowania tej wiadomości nie mogę kontynuować gry, a gdy ją przyjmuje to negocjuje dwa kontrakty z zawodnikiem i transfer nie zostahe sfinalizowany. Ten błąd zaczyna sie zawsze tego samego dnia 13 stycznia 2019r wiem bo po wystąpieniu błędu prubowałem grać na starszym savie ale błąd wystąpił ponownie.

Macie jakieś pomysły? Z góry dięki.

karczu Partyzant

03.04.2010 13:07    #12420     Sufler - Porady do gry - Problem z 10.3
teraz inny problem z trybem 3D. Wczesniej wszystko smigało a teraz tam gdzie biegaly sobie ludziki jest czarny obraz o co chodzi ??
gra stoi gdy np: wciskam kamera Tv lub klasyczny obraz boiska. A gdy wciskam informacje meczyk leci dalej o h*j tu chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution