Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krysjaz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2010 21:20    #12331     Sufler - Porady do gry - Rozwiązanie błędu Crash Dumps
ale z tym problemem spotyka sie wielu użytkowniku więc chodziło mi o jak najkródsza droge do rozwiazania ale jezeli tak to sorry jestem od niedawna wiec temat zostanie usuniety czy co

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

13.04.2010 21:19    #12332     Sufler - Porady do gry - Rozwiązanie błędu Crash Dumps
Koledze chodzi o to, że napisałeś tą samą wiadomość w odpowiedzi na czyjś post, a następnie założyłeś kolejny, i skopiowałeś swoją wypowiedź.

Zasada suflera jest taka, żeby szukać odpowiedzi w poprzednich postach zanim założymy nowy, a ponadto, że jest to miejsce do zadawania pytań, a Ty od razu udzieliłeś odpowiedzi.

Jeśli ktoś będzie miał podobny problem, znajdzie Twoją wcześniejszą wypowiedź, więc nie ma konieczności zakładania nowego tematu. To właśnie parachutes określił (słusznie zresztą), jako spam.

Czy wyjaśniłem Twoje wątpliwości?

edt. Bolson - punkt za szybkość :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

krysjaz Partyzant

13.04.2010 20:47    #12333     Sufler - Porady do gry - Rozwiązanie błędu Crash Dumps
Miałem problem z Crash Dumps na windowsie viscie i 7 ale udało się go zlikwidować, ale nie przez czytanie głupich porad na forach (że trzeba usunąć folder gdzie się znajduje informacja) tylko drogą przypadku, a mianowicie przeczytaniu co daje poszczególny patch a jeden z nich chodzi o patch 10.1.1 likwidował błąd związany z wyciekiem pamięci, przejdę do sedna:

1. należy odinstalować FM
2. zainstalować ponownie
3. wgraj patcha 10.1.1
4. wgraj juz najnowszego pacha czyli wiekszosci przypadku 10.3.0

przetestowany sposób na jednym sezonie poprzednio mogłem zagrać tylko 2 mecze teraz bez problemu nie pojawia się mi jak narazie Crash Dumas

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

12.04.2010 21:06    #12334     Sufler - Porady do gry - Uskutecznienie napastnika.
Witam.

Proawdzę już jakiś czas drużynę Interu- mam sezon 11/12 i ogromny problem z skutecznością moich napastników.

Do rzeczy. W poprzednim sezonie w składzie miałem Diego Milito, Samuela Eto'o, Mario Balotelliego i Gignaca (w połowie sezonu Gignac odszedł, a przyszedł Agbonlahor). Nie ważne jakie polecenia bym im ustawił żaden z nich nie jest skuteczny. Gram taktyką 4-2-3-1 a moim najlepszym strzelcem w lidze był Gourcuff co rozczarowało.

Teraz kupiłem Rossiego z Villarealu, a wypożyczyłem D. Milito. Chcę grać 4-2-3-1, 4-4-2 bądź 4-5-1. Powstaje pytanie- jak uskutecznić napastnika?
#TeamTyniec

malek888 Partyzant

12.04.2010 17:18    #12335     Sufler - Porady do gry - Pomocy z FM 10! Pilne!
Witajcie!
Dzisiaj zacząłem grać w najnowszą wersję gry. Objąłem przewodnictwo w klubie Stal Stalowa Wola. Zacząłem układać taktykę, aby zorientować się kogo trzeba zakupić. Brakowało mi kilku zawodników. Odnalazłem zawodników na potrzebne pozycje... I nastąpił problem.

Jak wziąć raport scouta o zawodniku? Jak pozyskać o nim dodatkowe informacje typu czy będzie wzmocnieniem dla drużyny czy nie? W poprzednich wersjach gry było to proste...

P.S. Mam jeszcze drugie pytanie, tym razem dotyczące taktyki. Czy można w tej wersji gry użyć strzałek, aby wskazać zawodnikowi miejsce nabiegania?

Z góry dzięki. Pozdro dla wszystkich.

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
[quote=rakowiec89]Kiedyś na ten temat pisałem. (...)

A więc, nie będą pokazywane podsumowania kolejek np. Ligi Mistrzów, dopóki w niej nie zagrasz.[/quote]

Na takiej samej zasadzie subskrybujesz Puchar Mistrzów i otrzymujesz podsumowanie kolejek - gram obecnie Gwardią Warszawa w III Lidze i nie mam z tym problemów (oczywiście nie gram w Lidze Mistrzów, jakby ktoś miał wątpliwości).

Pzdr
…(…)…

parachutes Młody aktywista

[quote=realista_9]z tych regionów na pewno sciagniesz i to nie jednego dobrego młodziana...:)

EDIT: tak a propos jaki klub prowadzisz?[/quote]
Łęczną. Pierwszy sezon: 3 miejsce w Pierwszej Lidze. Drugi sezon: pierwsze miejsce i awans do Ekstraklasy. Trzeci sezon: drugie miejsce i udział w Lidze Europejskiej. Nic wielkiego, bo ciągle nikt z Europy nie chce u mnie grać :) Ale kiedyś doprowadziłem reputację swojego klubu do poziomu, w którym grali u mnie Hiszpanie, więc może za parę sezonów jakiś Czech się skusi...

[quote3=Przemu$^^][quote2=parachutes]
1. potem nie może zostać moim wychowankiem.
2. jeśli jest na wolnym transferze, to przez ten okres nie rozwija się
3. głupie pytanie :)[/quote2]

1. oczywiście, że może, jeżeli spędzi w klubie 3 lata, a to wychodzi od 18 do 21 roku życia, czyli na styk
2. jeżeli jest na wolnym transferze, to bezproblemowo dołącza do klubu po zakończeniu sezonu
3. wcale nie takie głupie jakby się wydawało ;)[/quote3]
1. A osiemnastolatek może zostać wychowankiem po przebyciu trzech lat w klubie? Myślałem, że musi być
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Kiyo Partyzant

12.04.2010 12:43    #12338     Sufler - Porady do gry - Scouci
Witam, Jestem Managerem Legii Warszawa na patchu 10.3.0.
Zatrudniłem dotatkowych 7 scoutow do mojego sztabu szkoleniowego. 3ch o dobrych statystykach umiejetnosci oceny gry i potencjału piłkarza. oraz 4ech z innych krajów europy. Każdego scouta wydelegowałem w różne miejsca takie jak ekstraklasa i l liga chorwacka, superliga i 1 liga serbska, słowenia,słowacja i z tego co pamiętam 2 lige portugalską.(starałem sie wysyłać ich w tereny które znają) Każdą z tych lig mam w swojei bazie jako Grywalną. Mój problem polega na tym, że 8 scoutow którzy penetrują europe od sierpnia do stycznia mają u siebie zakładke raport jako pustą jest tylko 1 scout którzy polecił mi piłkarza Vojvodny a tak pozatym to jedynym pracującym scoutem jest ten który obserwuje przyszłych rywali. Zaden scout jeszcze nie powrócił do klubu, pocieszające jest to, że w FMie nie musze im opłacać hotelu wyszła by już ładna kwota... Zresetować im ustawienia czy jeszcze dać im sie bawić moim kosztem?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote2=qstosh]Zapraszam do mojego posta #1592
[quote=maniutinho]Tylko że niemożna tego pobrać :( [/quote] [/quote2]
W takim razie wrzucam dwa alternatywne linki:
1.RapidShare
2.MegaUpload

maniutinho Młody aktywista

[quote=maniutinho]Szukam logosów do trzeciej i czwartej ligi Polskiej [/quote]
Zapraszam do mojego posta #1592.[/quote2]

Tylko że niemożna tego pobrać :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.