Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Margo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.04.2010 13:08    #12311     Sufler - Porady do gry - Faceack FC Porto
http://www.cmrev(...)?page=82

Jak qstosh Ci nie da, to taki facepack chyba nie istnieje ;)

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
[quote=adrian89]
Obie nogi mam na 20[/quote]
To jest właśnie przyczyna Twojego problemu.

adrian89 Partyzant

Witam
Ostatnio stworzyłem własnego zawodnika. I mam problem teraz. Bo wpisałem w atrybutach ze ma miec drybling 20 i technika tez ( z reszta3/4 mam 15-20) A wł gre i wychodzi na to jak bym miał losowane atrybuty bo pokazuje mi drybling 17 a technike 12. Podam ze potencjał i reputacja i umiejętnosci mam na 200.
I czym gorsza druzyna tym gorzej jest.

Proszę o odp

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
15.04.2010 21:50    #12314     Sufler - Porady do gry - Najlepszy Bramkarz
lucasinho.blox.pl

99Spider Partyzant

15.04.2010 21:36    #12315     Sufler - Porady do gry - Najlepszy Bramkarz
Witam:)
mam pewien problem;/
nie mogę się zdecydować którego z bramkarzy zakupić...
1.Guillermo Ochoa
2.Igor Akinfiejew
Który z nich lepszy? (cena nie gra roli;p)
a może zna ktoś jeszcze lepszego GK?
za pomoc z góry dziękuję
pozdro:)
ps.FM2010

członeKradYnadzo... Partyzant

15.04.2010 21:17    #12316     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
2) no dobra wiem o co ci chodzi ale mnie sie rozchodzi o to czy jak mam dwoch roznych napadziorów to grac szeroko czy waska? Poza tym gram słabym klubem i mam braki kadrowe i musze grac 4-5-1 wiec jest mały problem

napiszcie mi jeszcze: zawsze myslałem ze gra z kontry jest dla zespołow słabszych dla ktorych priorytetem jest bronienie sie a od jakiegos czasu czytam na forum e coraz to lepsze kluby grają z kontry np barcelona

vivaldi9 Partyzant

15.04.2010 20:46    #12317     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu- duże straty
[quote=Bolson] Po prostu trzeba wygrywać i mieć stadion na 100000 kibiców. :P[/quote]
Z wygrywaniem to nie taki problem, ale z tym stadionem to bardzo wielki. Zarząd uważa że gmina nigdy nie wyda pozwolenia na rozbudowę, z powodu braku wolnego miejsca. Czy coś takiego.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

stachu2424 Partyzant

[quote2=qstosh][quote=matteo8282]poszukuję facepaków w obojętnie jakim stylu:
schalke 04
bayern monachium
red bull salzburg
a co do judkowiaka to jest to bramkarz gks katowice, jakby ktoś umiał zrobić cut-out z tego http://www.90min(...)masz.jpg foto byłbym bardzo wdzięczny[/quote]
Proszę bardzo.
Wrzucam Ci tu facepacki Bayernu, Schalke i Salzburga.
Wszystkie w stylu cut-out.

Co do Judkowiaka, to tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście, nie mam jego face w moim zbiorze grafik więc zrobiłem Ci jego face w stylu cut-out na podstawie fotki którą tu wstawiłeś.
Face Judkowiaka wrzuciłem razem z tymi trzema facepackami.
Plik 'config.xml' też Ci od razu stworzyłem.

[quote=stachu2424]
trzymaj:http://hostuje.net/file.php?id=ffa3d3caad451957aa58ac8bf1a9643e[/quote]

To nie jest face w stylu cut out a o właśnie taki wyraźnie prosi tu matteo8282:
[quote=matteo8282]a co do judkowiaka to jest to bramkarz gks katowice, jakby ktoś umiał zrobić cut-out z tego http://www.90min(...)masz.jpg foto byłbym bardzo wdzięczny [/quote]
Jakby tego było mało, to jeszcze sama rozdzielczość face którego tu wrzuciłeś, jest niewłaściwa.
Podejrzewam, że takie face w zwykłym stylu które tu wstawiłeś, to matteo8282 potrafiłby zrobić sobie sam. Dlatego poprosił o cut out :][/quote2]

Aaa sorry nie zauważyłem "cut-cut" i myslalem,ze obojetnie jaki tj w przypadku tych bayernu,salzburga i schalke.-Ktore mu podałem wiec nie wiem po co jeszcze ty to zrobiles EKSPERCIE wielki:P

vivaldi9 Partyzant

15.04.2010 19:57    #12319     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu- duże straty
Witam. Mam problem, gram Girondins Bordeaux mam już rok 2013 a dokładniej październik. Mam bardzo duże straty w finansach klubu minęły zaledwie 3 miesiące nowego sezonu, a ja mam stan konta 19 mln zł, podczas gdy przy rozpoczęciu sezonu miałem 150 mln. Wie ktoś może co zrobić by straty były mniejsze, a najlepiej żeby wychodzić na plus co miesiąc? Z góry dzięki za pomoc.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Może to i dobrze.. a może... źle? Gdybyś osiągnął dobry rezultat z Egiptem podczas PNA, to Twoja reputacja by podskoczyła i mógłbyś wtedy bez problemu objąć Les Blues? Ale mogłoby Ci też nie pójść i wtedy kaplica. Ciężka sprawa z tymi reputacjami... ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.