Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adistofer77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.07.2016 21:39    #1231     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami i płacami.
Witam :D,
prowadzę Yeovil Town w FM 15 drugi sezon. Z finansami bywało różnie, obawiałem się nawet konsorcjum, ale co do czego jeszcze ani razu nie byłem na minusie. Obecnie wszystko ustabilizowane. Do rzeczy. Mam dostępny budżet płac 82tys. z czego wykorzystuję 62tys. Jakiś czas temu objęło mnie embargo transferowe, ale w sumie nie wiem sam z jakiego powodu. Nieważne jakiemu to piłkarzowi, czy to z wolnego transferu, czy też mojemu obecnemu, czy to rotacja czy też kluczowy zawodnik mogę proponować jedynie 600 euro! Nie mogę zaproponować nawet tyle ile obecnie zarabia! Wie ktoś coś na ten temat? Czym jest to spowodowane i jak to zmienić? Z góry dzięki za odpowiedź.

Naimon Partyzant

Nie mogę sortować piłkarzy pod względem statystyk w sezonie.

http://scr.hu/7co/v7v1t

Jak widać na obrazku chciałem przesortować od najwyższej średniej oceny do najniższej, a gra mi płata figle mieszając wszystkich piłkarzy po całej liście... Czy ktoś jest w stanie pomóc? :)

maciejbeniu Partyzant

21.07.2016 18:43    #1233     Football Manager - Ogólna dyskusja - POMOC
Witam mam problem pogram sobie chwile w FM16 i wywala mnie i pokazuje mi sie taki komunikat POMÓŻCIE!!!
pisze ze napotkano powazny blad i aklipacjia zostala zamknieta i komunikat o bledzie zostal utwozony w C:userMaciejDocumentsSports Interactive
co zrobic bu mnie nie wywalało

peter_92 Partyzant

Witam

Mam problem z baza zawodników grze. Otóż np znalazłem na stronkach jakiś talent chce go ściągnąć do swojego klubu to nie moge ponieważ pokazuje mi że nie ma gościa o takich personaliach? co sie dzieje ? przecież nie wybiore 20 lig do gry. Prosze o rady. Z góry dziekuje

E_Mylffon Partyzant

Mam problem.W Taktyce, zakładka Piłkarz jak dodam sobie polecenia dla konkretnego piłkarza, to znika mi możliwość ustawiania dla niego zmiany pozycji. Jeśli chcę żeby piłkarz zamieniał się pozycją z kolegą, to nie mogę go przypisać, i wtedy w "dowolny piłkarz na tej pozycji" mogę to ustawić. Czy można przypisać konkretnego piłkarza do danej pozycji, żeby nie ustawiać jego indywidualnych poleceń za każdym razem, a jednocześnie, żebym mógł mu ustawić zmianę pozycji?

Gapik Partyzant

19.07.2016 20:48    #1236     Sufler - Gra przez sieć - Problem ze znalezieniem serwera
Witam serdecznie i proszę o pomoc. Razem z bratem kupiliśmy sobie po FM-ie 2016 i chcemy pograć przez sieć no i tu problem. Początkowo wszystko ok, stworzyłem grę a on się dołączył, problem później, ze chcieliśmy wznowić grę i on mnie już nie widział. Tworzę nową grę ale również nie widzimy się nawzajem. Podobnie gdy on tworzy Nową grę sieciową, ja go też nie widzę, ale inne serwery (nawet te same) widzimy. Co może być przyczyną takich problemów?

zewsi666 Partyzant

19.07.2016 15:49    #1237     Sufler - Inne - Problem z kontraktami
Jak najbardziej, klub nie ma problemów z finansami. Obecnie już każdy zawodnik u mnie ma kontrakt tymczasowy.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.07.2016 15:38    #1238     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump po wybraniu lig
Za oficjalnym FAQ:

- upewnij się, że twoje sterowniki karty graficznej są zainstalowane i aktualne,
- jeśli grasz na laptopie z dwiema kartami graficznymi (zintegrowana i dedykowana), upewnij się, że to na dedykowanej uruchamia się FM,
- upewnij się, czy program antywirusowy nie gryzie się ze Steamem lub FM-em, co może powodować crashe,
- upewnij się, że masz aktualne Windows Update, DirectX i NET Framework.

Następnym razem o crash dumps proszę pisać w zbiorczym temacie (warto się z nim zapoznać). Wyszukiwarka nie boli.
http://www.cmrev(...)?page=30

Proponuję także wyczyścić bufor w ustawieniach oraz sprawdzić spójność plików gry w Steam.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.07.2016 15:38    #1239     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dumps
Za oficjalnym FAQ:

- upewnij się, że twoje sterowniki karty graficznej są zainstalowane i aktualne,
- jeśli grasz na laptopie z dwiema kartami graficznymi (zintegrowana i dedykowana), upewnij się, że to na dedykowanej uruchamia się FM,
- upewnij się, czy program antywirusowy nie gryzie się ze Steamem lub FM-em, co może powodować crashe,
- upewnij się, że masz aktualne Windows Update, DirectX i NET Framework.

Następnym razem o crash dumps proszę pisać w zbiorczym temacie (warto się z nim zapoznać). Wyszukiwarka nie boli.
http://www.cmrev(...)?page=30
twitter.com/Ceyvol

zewsi666 Partyzant

19.07.2016 15:12    #1240     Sufler - Inne - Problem z kontraktami
Cześć wszystkim,

Gram klubem półzawodowym z walijskiej ekstraklasy. I zupełnie nie wiem dlaczego mogę proponować zawodnikom tylko i wyłącznie kontrakty tymczasowe... Przy oferowaniu kontraktu nie mogę zmienić z tymczasowego na półzawodowy, bo nawet ta opcja się nie pojawia. Gdy piłkarz wymaga półzawodowego, to muszę zmienić na tymczasowy, bo półzawodowy jest na czerwono. Co z tym zrobić? Przecież klub półprofesjonalny powinien mieć możliwość zatrudnienia piłkarzy na takim kontrakcie, a jak przychodziłem do zespołu to większość piłkarzy miała kontrakt półzawodowy. Tak zdecydowanie łatwiej byłoby mi utrzymać piłkarzy w klubie, a klubu nie stać na status profesjonalny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution