Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LFC-MaCiek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2010 16:54    #12291     Sufler - Porady do gry - Błąd z wczytaniem gry
Mam taki problem z wczytaniem gry... Zatrzymuję sie w momencie i nie chce isc dalej... Wie ktoś jak temu zaradzic, była re-instalka, wcześniej robiłem formata i teraz nie mogę wczytać starych gier...

http://www.bankf(...)572.jpeg

cammilly Partyzant

18.04.2010 15:15    #12292     Sufler - Porady do gry - Własna Drużyna - Problem
Edytor bazy danych do FMa 10 jest na tyle przyjazny, że jeśli będziesz w miarę często zapisywał i sprawdzał czy gra ze zmianami działa (poprzez konfigurację nowej gry i puszczeniem powiedzmy 2 tygodni) nie powinno być żadnych problemów. Ja w ten sposób stworzyłem własną trzy poziomową ligę.

Uważaj jedynie na crash dumpy, więc gdy będziesz w połowie tworzenia zespołu, ligi czy czegokolwiek, sprawdź czy gra działa, żeby nie było zaskoczenia...
Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

Leito_KS Partyzant

18.04.2010 14:44    #12293     Sufler - Porady do gry - Własna Drużyna - Problem
Mam taki mały problem. Chcę stworzyć własną drużynę w FM 2010 ale doświadczenia z FM 2008 mnie zabolaly za bardzo i sie boje ^^ Mianowicie stworzyłem własną drużynę, lecz po ok roku w grze wywalalo mnie z niej. Wydaje mi się, że wynikało to z tego, że nie umiałem odpowiedno przerobić ligi itp. Niechce tej drużyny podmieniać za inną (tzn. np zmieniać ManUtd na mój AKS Pęczelice) lecz zrobić ją od zera. Czy jest taka możliwość, żeby zrobić tą drużynę i żeby to wszysto działało?

Cocxa Partyzant

18.04.2010 13:51    #12294     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Menadżera
Witam ponownie. Otóż nadal mam problem z niektórymi atrybutami, w szczególności z ambicją. Co jeszcze może wpływać na tak niską wartość tego atrybutu w przypadku mojego menadżera? Czy wyjazdy na urlop i stosowanie nie swojego treningu mogą się do tego przyczynić? Lub też korzystanie z FMRTE?

lukaszalbert Partyzant

A ja trochę inaczej. Sloty ramu itp to raczej nie bo występuje to tylko w FM-ie
1. Wgraj service pack 2 do visty (ten chyba najnowszy). Jeśli nie pomoże przejdź do pkt 2.
2. Zadzwoń na infolinie. Jeśli nie pomoże przejdź do pkt 3.
3. Sprubój uruchomić w trybie zgodności z XP. Jeśli nie pomoże przejdź do pkt 4.
4. Wywal Wiste, zrób format, zainstaluj Winde 7. Ktoś już napisał, że to wcześniej u niego rozwiązało problem. Więc...
Do dzieła.

PS. Jeżeli w pkt 2 tobie pomogą to proponuje i tak wysłać flaszeczkę do mnie bo im nie wolno w godzinach pracy ;]

kanonier14 Partyzant

17.04.2010 22:00    #12296     Sufler - Porady do gry - Gracze krajowi z Włoch
Witam, zwracam się do was po raz kolejny z prośbą. Tym razem chodzi mi o ustawianie graczy krajowych, przy niestandardowej bazie danych, a konkretnie gdy wybieram np. graczy z Ukrainy ogólna ilość zawodników w grze wzrasta o 3 lub 4 tysiące. Gdy wybieram piłkarzy krajowych z Włoch, ta ilość wzrasta o ... 15 tysięcy! Czy jest to normalne, czy wy też tak macie? Mam z tym problem, ponieważ gdy wybiorę graczy z Włoch wyskakuje mi, że wszyscy gracze przekraczają zalecaną ilość. Jest to ważne, bo chciałem zakontraktować kilka talentów właśnie z Włoch. Skąd bierze się aż taka różnica międzi ilością graczy krajowych z Włoch, a z innch krajów?

jimiH1967 Młody aktywista

17.04.2010 21:58    #12297     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
U mnie z kasą nie było problemu.;) Już go nie chcę, skoro on mi takie fochy strzela.

maniutinho Młody aktywista

17.04.2010 21:45    #12298     Sufler - Porady do gry - Skarga na manifesty
Też tak miałem Ursusem, jedna część wyszła, drugą napisałem miałem taki sam problem i zrezygnowałem...

Flame333 Partyzant

17.04.2010 20:36    #12299     Sufler - Porady do gry - Napastnik w 4-1-2-1-2
Mam ostatnio problem z ustawieniem napadu we właśnie takim ustawieniu. Of. pom. gra jako klasyczna 10, środkowi pomocnicy swoje klasyczne role, podobnie jak defensywny pomocnik. Napastników zaś ni ząb, nie mogę uaktywnić. Prośba o pomoc jest więc w tym miejscu oczywista.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
17.04.2010 20:25    #12300     Sufler - Porady do gry - Skarga na manifesty
Myślę, że powinieneś napisać to tutaj -> http://www.cmrev(...)?page=50

Sam miałem wiele razy taki problem no i po prostu kaplica, nic się nie da zrobić. Na przyszłość w zakładce "zmień teczkę" w okienku personalizacja jest opcja "automatyczne logowanie". Klik i wiesz, co się dalej dzieje. Pozdrawiam ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.