Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MoonFace Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2010 22:21    #12281     Sufler - Porady do gry - Usunięty save
Mam problem skasowałem przez przypadek jeden z save i teraz pytanie da rade go jakoś odzyskać jak wiadomo nic tak szybko z komputera nie znika więc da rade może go jakoś odzyskać ?
Tylko własnie nie mogę znalezdz tym programem zadnego skasowanego sava

adrian89 Partyzant

Witam
Ostatnio mam problem z FM
Otóż jakis tydz temu było wsio ok i nagle rozgrywka meczowa strasznie mi sie cieła ale tylko mecz gra sama w sobie była ok. Wiec przeinstalowałem gre no i pojawiły sie schody. Otóż jak wł gre to odrazu sie minimalizuje sama i jak naciskam na pasek to sie wł i za sek znowu minimalizcaja i tak 5-6 razy i potem juz jest ok. Wiec mysałem ze to wina instalacji. Odinstalowałem to sie okazało ze uninstalator działa ale usuwa tylko pliki mało znaczące bo gra sama w sobie działa. No i podczas instalacji wyskakuje ze w instalacji sa błędy i zeby spojrzeć do dziennka instalcji tylko zebym wiedział gdzie to jest
System mój to vista a gra jest z sieci

Proszę o jakąs rade

matashow Partyzant

Dziś miałem wolne więc trochę przy tym posiedziałem. Po pierwsze dzięki wszystkim za porady, ale niestety na razie nic nie pomogło. Podsumowując co zrobiłem :
1. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do całego sprzętu.
2. Próbowałem starszych sterowników.
3. Przeczytałem, iż problem page_fault_in_nonpaged_arena ma związek z RAM'em - wymieniłem kartę RAM - nie pomogło.
4. Directx i JRE zaktualizowane.
5. Uruchom w trybie zgodności z XP nie pomaga.
6. Gra lajtowo działała Mi na XP.
7. Service Pack do Visty zainstalowany.
8. Inne gry działają.
9. Nie działa również starsza wersja FM ! (2009). I tu wydaje Mi się pies pogrzebany..gdzieś gra kłóci się z systemem..
10. Edytor normalnie działa.
11. Próbowałem cracka, jak i wszystkich porad, które tutaj daliście.

Konia z rzędem (flaszka) temu kto Mi powie jak się z tym za przeproszeniem do kur...nędzy uporać.

Pozdro

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
18.04.2010 21:10    #12284     Sufler - Porady do gry - Face

Ajax Amsterdam Partyzant

Witam, udało mi się zassać z forum update FM 2008 Paczek1262 Update, no ale mam problem z instalacją, ew gra tego nie widzi czy coś, nie mam pojęcia. Pewnie ten temat sie już przewijał 100 razy, ale nie znalazłem żadnego info na forum. Mógłby mnie ktoś oświecić?:) co zrobić żeby działało:)

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
18.04.2010 19:11    #12286     Sufler - Porady do gry - FM '08-problem z updatem
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Ajax Amsterdam Partyzant

18.04.2010 18:55    #12287     Sufler - Porady do gry - FM '08-problem z updatem
Tak, gra jest org., więc nie wiem czemu takie problemy są;/

Ajax Amsterdam Partyzant

18.04.2010 18:47    #12288     Sufler - Porady do gry - FM '08-problem z updatem
Tak, jest zainstalowana.Może to być problemem?

Ajax Amsterdam Partyzant

18.04.2010 18:37    #12289     Sufler - Porady do gry - FM '08-problem z updatem
Witam, udało mi się zassać z forum update FM 2008 Paczek1262 Update, no ale mam problem z instalacją, ew gra tego nie widzi czy coś, nie mam pojęcia. Pewnie ten temat sie już przewijał 100 razy, ale nie znalazłem żadnego info na forum. Mógłby mnie ktoś oświecić?:) co zrobić żeby działało:)

kanonier14 Partyzant

18.04.2010 17:43    #12290     Sufler - Porady do gry - Błąd z wczytaniem gry
Ten problem także był poruszany, z tego co wiem pomaga przejście na urlop podczas feralnej daty, na której gra się zatrzymuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.