Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2010 15:02    #12271     Sufler - Porady do gry - ktory genia scout?
Mam ten sam problem też nie umiem włączyć Scouta, a mam zainstalowany najnowszy Framework 3.5.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
20.04.2010 06:57    #12272     Sufler - Porady do gry - Facepack
Plik 'config.xml' umieść domyślnie tutaj:

C:Documents and Settings[nazwa użytkownika]Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010graphicspicturesplayerspogoń siedlce

edit.
W razie jakichś problemów z tym facepackiem odezwij się do mnie przez donos.

Emas90 Partyzant

20.04.2010 03:21    #12273     Sufler - Porady do gry - Facepack
Witam:). Zrobiłem swój pierwszy facepack. Gram na tym dodatku
http://www.cmrev(...)v09.html drużyną ze swojego miasta mianowicie Pogoń Siedlce i mam mały problem bo nie wiem w jakim folderze zamieścić plik config. Proszę o pomoc. Z góry dzięki;)

Baffis Partyzant

19.04.2010 21:03    #12274     Sufler - Porady do gry - Anglia - Rezerwy
Witam,
mam pewien problem. Otoz gralem Arsenalem na latce 9.0 potem mialem kilku miesieczna przerwe. Zainstalowalem najnowszego patcha 9.3. Na starym patchu nie otrzymywalem zaproszenia do ligi rezerw, tylko do U-18. Myslalem ze teraz to sie zmieni, sezon sie skonczyl, zaproszenie do U-18 otrzymalem, a do ligi rezerw juz nie. Gdy rozpoczne nowa gre to juz jest liga rezerw. Czy jest szansa na takowe zaproszenie? Nie chce tracic 8 sezonow.

Z gory dzieki.

bober123 Partyzant

19.04.2010 20:58    #12275     Sufler - Porady do gry - reprezentacje niemiec, japonii..
niestety w zaden sposob nie rozwiazuje to problemu z rep. niemiec..

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
19.04.2010 17:11    #12276     Sufler - Porady do gry - Trening dla półzawodowców
lucasinho.blox.pl

Desperation88 Partyzant

19.04.2010 15:19    #12277     Sufler - Porady do gry - sposób na genie scouta
Większość z nas miała problem z odpaleniem najnowszego FM Genie Scouta, ale jeden z zarejestrowanych użytkowników znalazł metodę na uruchomienie programu, który nikomu nie chciał działać. Osobiście wypróbowałem jego metodę, ale swoimi drogami.

Na stronie Genie Scouta pojawiło się info, że program działa jak przeinstaluje się Adobe Flash Player.

I tu moje uwagi:
1. Po downloadzie ze strony adobe i instalacji żadnych zmian
2. po deinstalacji wszystkiego (adobe flash, adobe shockwave, adobe air) i ponownej instalacji też nic
3. wbiłem do folderu windows/system32/macromed/flash kliknijcie dwa razy na flashutil10e.exe lub NPSWF32_FlashUtil.exe i zapyta was o to czy chcecie aktualizacje, wszystko potwierdzajcie i spróbujcie jeszcze raz uruchomić

przy 3. kroku powinno ruszyć na 100% próbujcie po każdym kroku uruchomić scouta :) mi działa :)

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Masz bardzo małą renomę w porównaniu do renomy klubu. Prawdopodobnie przez ustawienie przy włączaniu gry słabej reputacji (poprzez wybranie opcji ''amator'';). Następnym razem, jeżeli chcesz objąć dobry zespół (Valencia, Barca, Betis itd.) wybierz Zawodowca albo Reprezentanta kraju.
Oczywiście jeśli osiągniesz kilka sukcesów i renoma ci trochę podskoczy to bardzo prawdopodobne że problem się rozwiąże.
Proponuję to olać. Za bardzo nie wpływa na przebieg gry.

jimiH1967 Młody aktywista

To jest normalne, szczególnie jeśli rozpoczynasz rozgrywkę i jesteś nieznany, właściwie jesteś "człowiekiem znikąd". Tymbardziej jeśli prowadzisz dobry klub, dobry piłkarz może mieć problem do znalezienia w sobie motywacji do gry w klubie, który jest przez Ciebie prowadzony.

siimo-on Partyzant

19.04.2010 13:13    #12280     Sufler - Porady do gry - jak dodawać zdjecia.
witam, mam pewien problem. Pytalem juz predzej jak dodawac zdjecia w manifestach i dowiedzialem sie ze szerokosc max. 500px uzycie linku bezposredniego zdjecia.. ok wszystko ladie pieknie ale gdy opublikowalem manifest moich screnow nie dalo się powiekszyc. a są dosc nie wyrazne w tak małym formacie i tu moje pytanie. Jak zrobic by po kliknieciu sie powiekszały?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.