Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=N-Dubz]czy zatrudnienie asystenta o motywowaniu 20/20 zalatwi na amen sprawe z motywowaniem ?[/quote]

Nie załatwi. Znalazłem w tym roku fantastycznego asystenta, motywowanie, ocena PA i CA na 20, wiedza taktyczna, poziom dyscypliny i kierowanie klubem (nie pamiętam jak się ten atrybut dokładnie nazywa) powyżej 15. Ogólnie cud-miód i palce lizać. Zachwycony zleciłem mu zajęcie się sparingami i po zaledwie 3 meczach piłkarze zaczęli narzekać, że zbyt surowo oceniam zespół. Może jak mu skoczy wiedza o klubie, to się coś poprawi. Spróbuję za rok ze sparingami.

Edit: No i mam odpowiedź. Dokładnie rok później powtórzyłem eksperyment i mimo że mój asystent ma pełną wiedzę o klubie i motywowanie 20/20, to po sparingach moi grajkowie narzekają, że zbyt surowo są oceniani. Czyli znowu czeka mnie ciężki początek sezonu i walka z niskim morale i problemami graczy. :/
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

James199696 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Potrzebuję napastnika do Korony Kielce.Problem tkwi w tym ,iż nie mam funduszów transferowych.

lucko17 Partyzant

tez mam ten problem i odinstalowanie fm nie pomoglo nie wiem jak z tm poradzic?

ZioOom Partyzant

[quote=Yerdek]Potrzebuję dobrego prawego pomocnika, dobrze by było, żeby nie miał problemów z dostaniem pozwolenia na pracę. Cena to maksymalnie 2,5 mln euro. Gram Leeds, rok 2011, Premiership. [/quote]

Myśle że możesz kupić Sławomira Peszko jest Polakiem, a do tego w tym zespole napewno się odnajdzie.
klikajcie pomógł jak pomogłem.... ;)

Grzelo Partyzant

26.04.2010 17:02    #12235     Sufler - Porady do gry - zmiana rozdzielczosci
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

esn1337 Partyzant

26.04.2010 15:14    #12236     Sufler - Porady do gry - Zgłoszenie zawodników do LM
Witam,

Mój problem wygląda następójąca, obecnie mam już bodajrze 5 sezon i nadszedł czas zgłaszania zawodników do LM. Problem tkwi w tym, że całkowicie zapomniałem iż jednym z kryteriów jest posiadanie 4 wychowanków, których nie posiadam, a że muszą grać pare sezonów to U-19 mnie nie ratuje... w jaki sposób rozwiązać ten problem ?

BartekF07 Partyzant

[quote=McMoney]Witam
Panowie zrobiłem tak jak jest tutaj wszystko opisane, lecz gdy po dodaniu tekstu w tej linijce, daniu zastosuj i okej i uruchomieniu gry, gdy chce wczytać sejwa pojawia się "gra nie została wczytana" . Mam jeszcze szansę na odzyskanie sejwa?[/quote]
Mam ten sam problem co kolega, a usunięcie wszystkiego z "settings" nie pomaga.

qstosh Przodownik pracy

26.04.2010 12:53    #12238     Sufler - Porady do gry - Nie mogę włączyć gry
1. Zmień nazwę tematu. Doprecyzuj ją.
2. Wrzuć linka do screenu z błędem ponieważ nie wrzucił Ci się żaden załącznik.

edit.
Zamykam temat ponieważ podobne już się pojawiały. Chociażby tutaj.
Następnym razem zanim założysz jakiś temat, skorzystaj z wyszukiwarki.
Jeżeli znajdziesz tematy które poruszają problem z którym się borykasz to skorzystaj z porad w nim zawartych. Jeśli natomiast nie znajdziesz tam odpowiedzi, to zadaj tam pytanie a nie zakładaj kolejnego tematu.

Yerdek Partyzant

Potrzebuję dobrego prawego pomocnika, dobrze by było, żeby nie miał problemów z dostaniem pozwolenia na pracę. Cena to maksymalnie 2,5 mln euro. Gram Leeds, rok 2011, Premiership.

qstosh Przodownik pracy

[quote=gregex]Potrzebuję Loga Ekstraklasy zespołów Arka gd, lecgia gd, piast gliwice, polonia warszaw, śląsk wrocław, w plikach ściąganych z tych stron niestety brak było tych logosów.[/quote]
Łap: Brakujące loga

[quote=gregex]I prośba o loga lig niższych z dodatku który oferował grę lig polskich od IV ligi, a są to kluby ,Gwardia Koszalin, Wierzyca starogard, Lechia IIgd, orzeł trąbki w, czarni czarne, wiectisa skarszewy, tczew 2009, czarni pruszcz gd, koral dębnica, piast człuchów, powiśle dzierzgoń, kolbudy pogoń,orlęta reda.Pozdrawiam[/quote]
Zapraszam do mojego posta #1592
Jeśli pomimo wgrania tych logosów będzie Ci jakichś brakować to wtedy podaj tutaj numery ID tych klubów których logosów Ci zabraknie.
Jeśli będę je miał, to je tutaj wrzucę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution