Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
baluch zanim zadasz jakieś pytanie to przeszukaj wcześniej suflera i sprawdź, czy już ktoś wcześniej nie zadawał podobnego pytania lub podobnej prośby. Poza tym nie sprecyzowałeś o jakiego genie scouta Ci chodziło. Tzn do jakiej wersji FM'a?
Jeżeli chodziło Ci o tego pod FM2010 to w takim razie poszukaj tutaj

MaTX Partyzant

Grupa: Użytkownik
27.04.2010 17:00    #12222     Sufler - Porady do gry - PPr błąd gry.
Witam.
Mam mały problemik z pozwoleniem na pracę.
Gdy podpisywałem z kilkoma zawodnikami kontrakty w styczniu z Ameryki Pn. otrzymywali pozwolenie. Przyszedł 1 lipca, a tu ZONG. Obok ich nazwiska widnieje czerwony prostokącik z PPr ;/. To jest jakiś bug czy co/ Też tak mieliscie ?

Kacper125 Partyzant

27.04.2010 16:08    #12223     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
ale on u mnie może grać w pierwszym składzie bez problemu bo to najlepszy mój napastnik na obecną chwilę. tylko wypożyczenie raczej nie spowoduje wzrost atrybutów. mam nadzieję że jeszcze parę osób się udzieli
pzdr

Rafix9c Partyzant

27.04.2010 15:57    #12224     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Witam gram już 9 sezon Wisła Kraków i mam poważny problem :/// Polega on na tym że cały czas jestem obecny w LM i jestem 16 klubem w Europie ,a co chwile odchodzi jakaś gwiazda mojego zespołu i nikt powyżej 6mln niechce dojść do mnie. Jest to bardzo uciąrzliwy problem gram na 10.0.2. Znacie może jakieś rozwiązanie tego kłopotu ??

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert

jimiH1967 Młody aktywista

27.04.2010 15:20    #12226     Sufler - Porady do gry - Gdzie go ustawić?
Witam, mam problem i proszę Was o opinię. Otóż mam ciekawego newgena, rozwija się masakrycznie w 1,5 roku niektóre atrybuty wzrosły o 4. Nie wiem jednak gdzie go ustawić. Jego naturalną pozycja to napastnik, jednak z takim wykańczaniem akcji i opanowaniem wolałbym, żeby grał gdzie indziej. Zastanawiałem się nad skrzydłem, tu jednak słabo prezentują się dośrodkowania. Może of pom, ale tu słabo z podaniami. Załączam screena.

Szobinho Młody aktywista

Tym stwierdzeniem pomagasz mi jakoś w rozwiązaniu problemu? Nie sądzę...

EDIT: Teraz w ogole ucięło mi prawie cały tekst.... help ;/
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Craxa fan Młody aktywista

Witam. Ostatnio ściągnąłem sobie dwa update'y do FM 2010. Ten który dokłada niższe klasy rozgrywkowe w Polsce i ten który dokłada niższe klasy rozgrywkowe w Anglii. Do polskiej ligi wkleiłem sobie logosy 3-ligowych drużyn i wszystko było w porządku dopóki nie ściągnałem update'u dokładającego 5 klas rozgrywkowych w Anglii. Logosy polskich drużyn mają angielskie drużyny. Czy jest jakikolwiek sposób, aby zaradzić temu, bo chciałbym zacząć rozgrywkę w ligach z Anglii i Polski. Jeżeli to jest tylko problem z logosami to je usunę i nie ma problemu, ale nie wiem czy te dwa update'y nie kolidują ze sobą i nie pozamieniają drużyn np. w pucharach. Dodam jeszcze że nie korzystam z żadnych edytorów itp. Z góry dziękuję za pomoc.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Szobinho Młody aktywista

witam. cały czas próbowałem zmienić czcionkę w manifescie na większą, ale nie szło. jak sie udało to zaczęły sie robić coraz większe odstępy i nie idzie tego wyeliminować;/ rzuccie okiem na moj manifest, moze jakoś pomożecie...
'Por Que?No Entiendo Por Que'

bugi42 Młody aktywista

[quote=James199696]Potrzebuję napastnika do Korony Kielce.Problem tkwi w tym ,iż nie mam funduszów transferowych.[/quote]

Ebi Smolarek, Zbigniew Zakrzewski, Addison
...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution