Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2010 20:12    #12201     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie
Wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobne jest to, że za często robisz rewolucję w składzie. Chłopaki nie wiedzą, o co chodzi i boją się, że będziesz dalej sprzedawał i kupował. Jeśli ci z pomniejszym problemem nie są jakimiś ważnymi zawodnikami, to przesuń ich do rezerw, żeby nie siali fermentu i odbudowali się. Chwal ich nie tylko po wysokich wygranych, ale i po minimalnych przegranych, zwłaszcza na wyjeździe.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
01.05.2010 20:04    #12202     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie
zaczynam własnie 4 sezon, sprowadzilem 8 zawodników i niestety pasek ''atmosfera w zespole'' jest juz zoltego koloru i co chwile dostaje wiadomosci: pilkarz x jest zaniepokojony brakiem harmonii w zespole. Czy to jest wina tego, ze przyszlo tylu piłkarzy ? Dodam, ze w poprzednich 3 sezonach tez tylu sprowadzalem, a nawet wiecej i problemów takich nie było. Nie wiem co na to poradzic, zeby przywrocic poprzedni stan, czyli "poczucie wspolnoty w druzynie", bo przez te problemy zawodnicy graja straszna padake. Jeszcze dziwniejsza rzecz, to to, ze pierwszy sparing wygralismy z jakimis ogorkami 9:0, wszysycy ocena powyzej 8, albo rowne 8 to dalem w rozmowach po meczu ''zachwycony'', a mimo to 9 zawodnikow ma pomniejszy problem "uwaza ze zbyt surowo oceniasz gre zespolu"

Ktos ma jakies pomysly ? pierwszy raz mam takie jaja i pierwszy raz nie wiem dlaczego. debiutancki sezon w Serie A za progiem i troche lipa jak bedziemy tak grac, bo moj cel to przynajmniej srodek tabeli

19chudy19 Partyzant

30.04.2010 16:31    #12203     Sufler - Porady do gry - Ustawienie Lukaku
Witam mam problem, daltego proszę was o opinię.
Tak jak w temacie, nie wiem jak ustawic Lukaku przy taktyce jak na screenie tutaj http://zapod(...)bmp.html .
Chodzi o to, że Lukaku jest ani skuteczny, ani widoczny itp... Poprostu gra piach i tu powstaje problem jak ustawic go aby zacząc wykożystywac jego niemałe umiejętności.
Atrybuty Lukaku statystyki- http://zapod(...)bmp.html

Szyna9 Młody aktywista

30.04.2010 00:31    #12204     Sufler - Porady do gry - "Gra tylko na własnej połowie"
w interakcjii mu powiedz aby poprzestał tego zagrania i jeżeli się zgodzi i nauczy to po problemie

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

29.04.2010 23:03    #12205     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji przez kapitana...
[quote=ZioOom]Problem leży w wieku zawodnika. Kapitan powinien mieć długi staż pracy w danym zespole oraz wiek ponad 27 lat oraz dużo pkt znaczenia wtedy drużyna będzie zadowolona ponieważ będą wiedzieć że piłkarz, który będzie im wydawał polecenia jest doświadczony oraz nie będą się łudzić, że oni w tak młodym wieku też zasługują na miano kapitana.[/quote]

Poczytaj poprzednie posty. Mój kapitan ma 23 lata (21 jak został kapitanem), i nie mam takich problemów :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

ZioOom Partyzant

29.04.2010 22:00    #12206     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji przez kapitana...
Problem leży w wieku zawodnika. Kapitan powinien mieć długi staż pracy w danym zespole oraz wiek ponad 27 lat oraz dużo pkt znaczenia wtedy drużyna będzie zadowolona ponieważ będą wiedzieć że piłkarz, który będzie im wydawał polecenia jest doświadczony oraz nie będą się łudzić, że oni w tak młodym wieku też zasługują na miano kapitana.
klikajcie pomógł jak pomogłem.... ;)

dooomiiin Młody aktywista

29.04.2010 19:05    #12207     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji przez kapitana...
Wg mnie problem nie leży w tym, że kapitan jest za młody, bo gdyby tak było, to raczej piłkarze by się od razu zbuntowali.
Problemem są najprawdopodobniej charaktery zawodników. A może znudziła im się już gra w Twoim klubie i szukają nowych wyzwań?
by dooomiiin

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

29.04.2010 18:56    #12208     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji przez kapitana...
[quote=K0ras]Kapitanem powinien byc gracz ktory jest najdluzej w klubie, badz jest jednym ze starszych zawodnikow.

[quote]U mnie w zespole kapitanem jest 23-latek (zaczyna właśnie 3-ci sezon kapitanowania) i nie mam takich problemów. Ale ja wibierałem patrząc w 50% na "Znaczenie", a w 50% na rolę w drużynie - ten akurat jest pierwszoplanową postacią (rozgrywającym) - to też może mieć wpływ na to jak odbierają go koledzy. [/quote]

U mnie byl tez 23 latek, jednak srednia wieku w zespole mialem 21 lat moze ty tez masz mlody zespol?

Bo u mnie zawsze byly jakies problemy jak mlody gracz dostawal opaske. [/quote]

Fakt, mam bardzo młody zespoł, ale jest w ekipie kilku starszych, niż Kapitan. SI mogło dać tutaj sporo losowości, bo to w końcu relacje międzyludzkie. Ile osób jest takich, których nie lubimy/unikamy, a w sumie nie wiemy dlaczego? Ja bym dał na wstrzymanie, FM ma to do siebie, że prawie wszystko z czasem mija :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
29.04.2010 18:51    #12209     Sufler - Porady do gry - Update FM 2010
Raczej nie ma. Na przyszłość pytaj tu
lucasinho.blox.pl

przemolec Partyzant

29.04.2010 15:19    #12210     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji przez kapitana...
A ja też mam z tym problem a to dziwne bo gram bosrussia a kapitenm jet kehl który wszystkie podane przez was wymagania spełnia jest dość stary siedzi w klubie długo atrybuty psychiczne duże więc o co cchodzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution