Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

NinoPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2010 02:43    #12171     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem (wazne)
Cześć, mam problem. Chciałem urozmaicić swoją grę w FM 2010 i użyć FMRTE, ale 5-6 dni temu miałem format komputera i teraz nie chce działać. Wyskakują dwa błędy, załączę obrazek. Mam Net Frameworka 3.5.
Prosze o pomoc.

6quarg Partyzant

04.05.2010 19:38    #12172     Sufler - Porady do gry - Hiperdefensywna taktyka
omg,
to nie jest problem tak naprawdę, po prostu ustawiamy taktykę tak że mamy 1 napastnika, lub nawet sam omc, reszte przydzielam pomiędzy obronę a defensywną pomoc, w tym panelu gdzie ustalamy krycie indywidualne dajemy wszystkim tylko i wyłącznie ścisłe krycie, obrońców, najlepiej 5 ustawiamy na ultradefensywnych z kryciem 1 na 1, defensywnych tak sama z kryciem strefowym, presing (gra przy przeciwniku) u obrońców tak by wychodzili lekko poza pole karne, resztę na o 2 więcej (własna polowa) linia obrony średnio cofnięta, gra szybka, odbiór u wszystkich poza zaufanymi 2,3 obrońcami na delikatny, jeśli macie gościa naprawdę psychicznie dobrego to agresywny, ataki z głębi pola wszędzie na rzadko, podania jak najdłuższe
najlepiej ustawić jednego najbardziej zaufanego gościa jako libero, z agresywnym odbiorem i jak zwykle ultradefensywa,

dlaczego wszyscy oprócz tych ostatnich mają mieć odbiór delikatny? ponieważ gdyby tego nie było t zostalibyście rozstrzelani z rzutów wolnych,
a wcale nie przeszkadza on w bronie, wręcz przeciwnie, tam jest taki tłok że jeśli ktoś by próbował agresywnie odebrać piłkę to by zrobił miejsce, po prostu nie i tyle, sami możecie sprawdzić

wszyscy piłkarze powinni mieć bardzo ograniczone pole gry, oprócz tego omc kóry powinien muc często wychodzić do przodu, ale nastaienie lekko defensywne, dzięki temu grałby tak jak milto, wychodziłby to długich piłek, proste,

znowu wszyscy oprócz omc mają mieć reszte w normie, a nasz pseudo napastnik wyjścia na wolene pole i szukanie gry, dzięki temu by po prostu strzelał gole, bo same remisy 0-0 nas nie urządzają

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

04.05.2010 19:08    #12173     Sufler - Porady do gry - aklimatyzacja
[quote=Jacko]Ja to miałem z D'Alessandro, grał pierwsze skrzypce. Największa gwiazda zespołu, ale się nie ugiąłem i problem ustał.
Moim zdaniem brakuje w FM-ie dodatkowych rozmów trenera z zawodnikiem, właśnie w takich sytuacjach.[/quote]

A u mnie zawodnik grałw pierwszym składzie ponad rok, i problem nie ustał.
Potem 3 razy wysyłałem go do domu, co nie pomogło. Sprzedałem zawodnika, bo grał słabo.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

parachutes Młody aktywista

04.05.2010 19:03    #12174     Sufler - Porady do gry - aklimatyzacja
[quote=Magicc]Często spotykam się z tym problemem (w polskiej lidze nawet piłkarze z III-go świata nie mogą się odnaleźć) i do pewnego czasu wysyłałem grajków na urlopy nawet 4 razy podczas sezonu. Potem uznałem, że koniec żartów, na kilku konferencjach prasowych powtórzyłem, że "nie jest to czas na urlopy", dawałem gościom grać i po niecałym sezonie byli normalnie Łodzią zachwyceni (to już przesada moim zdaniem, ale OK).

Jeden z nich nawet gra teraz w polskiej kadrze (bo we Francji go nie chcieli):)[/quote]
może pokaż mu Katowice? :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

patryk_augustow Młody aktywista

04.05.2010 15:31    #12175     Sufler - Porady do gry - Kolory atrybutów
Dziwne, że usunięcie skórek nic nie dało. Miałem ten sam problem i owo rozwiązanie pomogło.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

matulik Partyzant

04.05.2010 15:21    #12176     Sufler - Porady do gry - Kolory atrybutów
Witam. Mam problem z kolorami atrybutów piłkarzy - przy zmianie skórki wogóle się z nie zmieniają.
Czytałem że problem stwarza revolution skin, którego zainstalowałem. Usunąłem go (zarazem wszystkie) i nic - po zmiany skórki dalej mam domyślne kolory atrybutów.

Czy wie ktoś jak temu zaradzić?

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Tytułem wstępu:
FM 2010 - 10.3.0, problem wystąpił w grze, którą możecie nawet poczytać w manifestach mojego autorstwa, jeśli kogoś razi temat problemu, to przepraszam, ciężko było coś wymyślić :), nie znalazłem również podobnego problemu na Suflerze.

Tytułem rozwinięcia:
Legia Warszawa jest moim klubem patronackim (gram Gwardią Warszawa), co roku wypożyczam z Legii zawodników. Z końcem sezonu 2010/11 zawodnicy wrócili do Legii - praktycznie wszyscy wyrazili zadowolenie z gry dla Gwardii, że dużo się nauczyli itp. (wszyscy byli ważnymi postaciami w mojej ekipie). Na sezon 2011/12 ponownie wypożyczyłem ich z Legii, ponownie grali u mnie pierwsze skrzypce, w zespole panuje i panowała dobra atmosfera. Z końcem sezonu 2011/12 zawodnikom tym kończyły się z Legią kontrakty i udało mi się z nimi podpisać umowy na prawie Bosmana, które będą ważne od 30.06.2012r. W momencie potwierdzenia umów wszystkim pojawił sie w "osobistych" komentarz – „nie może doczekać się zmiany klubu”. 30 maja 2012 roku pokończyły się tym grajkom wypożyczenia, więc na ten jeden miesiąc wrócili do Legii. I tu się zaczęły dziać ciekawostki - praktycznie wszyscy (pomimo, że Gwardia jest ich ulubionym klubem, u niektórych ja jestem ich ulubieńcem) stwierdzili, że gra w Gwardii przez ten rok to była porażka, niczego się nie nauczyli i żałują tego wypożyczenia (przypominam, że grali regularnie w pierwszej jedenastce) - nadal oczywiście nie mogą doczekać się zmiany klubu i przejścia do mnie.

Tytułem zakończenia:
Czy może to być bug gry, czy doświadczyliście czegoś takiego u Was w grze?
Jak dla mnie jest to co najmniej dziwne zachowanie grajków.
…(…)…

oGryZ Partyzant

04.05.2010 12:33    #12178     Sufler - Porady do gry - [Problem] z widokiem 3d
Witam może jest już gdzieś na ten sposób bo nie szukałem ale byłbym wdzięczny gdybyście mi pomogli.

Od wczoraj gram w FM 2010 wcześniej grałem troszke w FM 2009 ale to zaledwie pare dni.

A więc mam problem w FM 2010 gdy wchodze w widok 3d obojętnie jaka kamera mam czarny obraz i gra tak jakby lekko się ścina a jak wyjde z tamtąd gra chodzi normalnie tyle że nie widze ich gry.

A to mój sprzęt:
Athlon 3200+
Ram; 1gb
Karta; Geforce 7600gs 512mb
Dysk; 250

i tyle? Patch 13.1.0 spolszczenie i tyle. Co mogę spróbować zrobić żeby mi to działalo?

Magicc Ekspert

04.05.2010 11:47    #12179     Sufler - Porady do gry - aklimatyzacja
Często spotykam się z tym problemem (w polskiej lidze nawet piłkarze z III-go świata nie mogą się odnaleźć) i do pewnego czasu wysyłałem grajków na urlopy nawet 4 razy podczas sezonu. Potem uznałem, że koniec żartów, na kilku konferencjach prasowych powtórzyłem, że "nie jest to czas na urlopy", dawałem gościom grać i po niecałym sezonie byli normalnie Łodzią zachwyceni (to już przesada moim zdaniem, ale OK).

Jeden z nich nawet gra teraz w polskiej kadrze (bo we Francji go nie chcieli):)

Yerdek Partyzant

03.05.2010 22:52    #12180     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne.
Witam, mam problem ze stałymi fragmentami gry, konkretnie chodzi mi o rzuty rożne. Moja drużyna w przeciągu rozegranych 4 sezonów zdobyła, raptem kilka goli po rzutach rożnych na dodatek, 2/3 z nich nie padły po jakimś "wyćwiczonym" rozegraniu, ale wynikały z błędów rywala. Wiem, że w FM10 istnieją "kiler-rogi" wykorzystujące rozegranie piłki na przedpole, ale nie bawi mnie gra z wykorzystaniem tego buga. Jakie macie sposoby na w miarę skuteczną grę w tym aspekcie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.