Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2010 09:50    #12141     Sufler - Porady do gry - Ilość sprzedanych karnetów
[quote=vivi30]pachnie ściemą... taki stadion na premiership -żenada...[/quote]Przepraszam ale CO twoja wypowiedź wnosi do dyskusji? Gdzie tu pomoc w poruszonym problemie? Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nic nie pisz.
Jeśli dziwi cię pojemność stadionu to zamiast pisać o żenadzie to wystarczyło np. zaproponować rozbudowę stadionu. Sufler jest po to by pomagać innym a nie po to by ich obrażać tudzież prowokować przepychanki słowne.

Del Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam.. Jestem jako tako nowy na forum. Gram sobie od jakiegos czasu w FM2010 i niedawno postanowilem zrobic swoja pierwsza super taktyke (wczesniej gralem na sciagnietych).
No i niby wszystko fajnie. Gram sobie Juventusem wiec na sklad nie narzekam, kilka transferow do napadu, do obrony... ale do rzeczy... Mianowicie chcialbym wam poslac moja taktyke (nie jest oczywiscie jakos specjalnie super :D), zebyscie mi poradzili co powinienem w niej zmienic, co poprawic, jakie zachowania dodac.. aby poprawic gre obronna przede wszystkim (taktyka miala na celu calkowita dominacje nad przeciwnikiem) ale ze strateg ze mnie marny - wlasciwie dopiero sie ucze grac, tak wiec prosze was o pomoc.
Wiem, ze wielu z Was sie nie bedzie chcialo nawet jej sciagnac a co dopiero testowac ale prosze o jakakolwiek porade.
Problem lezy w tym, ze gram ustawieniem 4-2-3-1. Mam trzech swietnych ofensywnych pomocnikow, ale ten jeden napastnik cos sobie nie radzi. Nie wiem w jakiej roli go tam obsadzic. W Juve sa na ogol zawodnicy rosli i wysocy (Treze, Amauri, Iaquinta).
To samo tyczy sie defensywy.. cala druzyna rywali na wlasnej polowie.. jedno wybicie obroncow i moja defensywa nie potrafi przeciac glupio wybitej pilki. No ale.. nie wiem, nie znam sie - tak jak wspominalem dopiero sie ucze.
Tak wiec prosze o porady, o wskazowki jakie "instrukcje z lawki" zastosowalibyscie? Bedzie bardzo wdzieczny za wszelka pomoc.

link do taktyki: http://hostu(...)df70df49

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Mam poważny problem. Wklejam treść manifestu (11 stron w Wordzie, pisane 11 i 12, ale nie tekstem ciągłym) do właściwego miejsca, chcę zapisać jako kopię roboczą, zapisuję i... ucina mi ponad 200 słów, to jest cała strona tekstu! Przez to nie mogę opublikować manifestu, a każda próba "doklejenia" pozostałej części kończy się fiaskiem. Co można w tej sprawie zrobić?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

MoonFace Partyzant

08.05.2010 19:25    #12144     Sufler - Porady do gry - Ilość sprzedanych karnetów
Mam problem gram Kettering jestem już w Premier League i mam stadion o pojemnosci 6100 (w tym 1100 siedzących) i zostało sprzedanych ok 3,5 tyś karnetów na sezon a na mecze ligi przycodzi mi tylko 1100 osób natomiast na mecze pucharowe przycodzi już komplet widzów i teraz czym może to być spowodowane ?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2010 17:31    #12145     Sufler - Porady do gry - Error
Kolego

Ten temat był założony bardzo niedawno

Wejdź tu http://www.cmrev(...)or.html, i poczytaj, zapoznaj się także z regulaminem

pozdro

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
07.05.2010 22:33    #12146     Sufler - Porady do gry - klauzula menadżerska?
Me4You, rozumiem że chcesz mieć koniecznie dużo punktów ale trochę przystopuj, napisałeś to samo co Godman tylko że 17 minut po nim. Problem rozwiązany, temat zamykam.
lucasinho.blox.pl

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2010 22:28    #12147     Sufler - Porady do gry - klauzula menadżerska?
[quote=Me4You]Działa to na takiej zasadzie, że piłkarz który jest już starszy będzie chciał w innym klubie rozpocząć kariere managera będzie mógł przejść do innego klubu bez problemu właśnie za tą cene podaną w klauzuli[/quote]

Zostało to już napisane przez Godmana, więc po co powtarzasz?
#TeamTyniec

Me4You Młody aktywista

07.05.2010 22:17    #12148     Sufler - Porady do gry - klauzula menadżerska?
Działa to na takiej zasadzie, że piłkarz który jest już starszy będzie chciał w innym klubie rozpocząć kariere managera będzie mógł przejść do innego klubu bez problemu właśnie za tą cene podaną w klauzuli

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2010 22:00    #12149     Sufler - Porady do gry - klauzula menadżerska?
to jest takie samo coś, jak klauzula oferty minimalnej, tylko że w sytuacji, kiedy Twojego zawodnika inny klub będzie chciał na managera. Starsi zawodnicy, któzy chcą zostać managerami, często chcą taką klauzulę z zerową kwotą, żeby mogli bez problemu przejść.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

ChickenMan Partyzant

07.05.2010 20:14    #12150     Sufler - Porady do gry - Pozycje - pomocy !
Mam pewien problem, sciagnalem taktyke sobie z internetu do FM lecz nie moge jakos rozszyfrowac skrotow pozycji, mogl by ktos mi pomoc ?

DRL
DC
DMC
MC
MRL
AMC
FC

z gory thx

P.s. I nie chodzi mi o rozszyfrowanie skrotow typu GK - Goalkeeper, wystarczy mi GK - Bramkarz itp :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution