Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Marjo_O Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2016 17:48    #1211     Sufler - Inne - Hiszpania - finanse klubów B
Witam Państwa. Sprawa jest krótka - prowadzę Villareal, na dwóch managerów, drugim prowadzę Villareal B. W sezonie 2017/18 mam problem z finansami, bo okazuje się, że z konta pierwszego zespołu robione są przelewy na konto rezerw. Tu nie ma nic dziwnego, bo klub partnerski płaci zawsze dla klubu B, ale teraz te przelewy to każdorazowo około 5 mln euro (co dwa miesiące), co jest bez sensu, gdyż rezerwy takiej kasy nie potrzebują (budżet płac nie przekroczony, nic się nie buduje, etc.), a poza tym psuje mi to finanse pierwszego zespołu, bo mniej więcej tyle wydaję miesięcznie na pensje, więc razem z tym wspomaganiem rezerw wychodzi około 10 mln, a to już za dużo jak na Villareal. Ktoś coś wie na ten temat albo ma podobnie?

ZielonaDrabina Partyzant

02.08.2016 14:41    #1212     Sufler - Porady do gry - Transfer przełożony?
Witam,
Jest to moja pierwsza styczność z serią gier FM.

Postanowiłem rozpocząć zabawę z klubem któremu kibicuję od 7 lat - Borussią Dortmund, jednak mam dosyć poważny problem.
Otóż nie mogę dokończyć transferu, przeczytałem cały kontrakt, wszystkie opcje, wydaję mi się, że nie ma szans aby transfer się nie powiódł jednak mimo dogadania się z klubem jak i zawodnikiem dostaje wiadomość iż nie stać mnie na dokonanie takiej opcji, pomimo tego, iż na koncie zostaje kilkadziesiąt tysięcy na płace oraz prawie 20 mln na budżet transferowy.

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi, czy ja czegoś tu nie widzę?

https://zapod(...)png.html

Z góry dziękuje oraz przepraszam, jeżeli taki temat był, przejrzałem forum i nie udało mi się znaleźć żadnej odpowiedzi.

PS. Tak, to jest oryginał FM 2016 :)

Tysqie24 Partyzant

01.08.2016 18:56    #1213     Sufler - Problemy techniczne - Problem z subskrypcja ?
Witam , mam problem w mojej nowej karierze . Otóż , wybralem okolo 18 lig z 8 krajow i sobie gram , wszystko fajnie ale w subryspcjach nie moge wybrac niz oprocz 1 polskiej ligi gdzie prowadze podbeskidzie . Wiadomo, zawsze mozna bylo sobie zmieniac wsyzstko w ligach i krajach , ktore mielismy do wyboru gdzie mozemy sobie grac a tutaj moge tylko z ligi , w ktorej aktualnie prowadze druzyne . Jest jakis sposob , aby wrocilo to do normy ?

Tommy6 Partyzant

01.08.2016 10:18    #1214     Sufler - Edytor - Edycja Ligi
Hej! Mam problem gdyż po raz pierwszy chciałem zmienić zasady grywalnych lig za pomocą reguł zaawansowanych w FM 2015, konkretnie liga polska, podczas testowania rozgrywek pojawiają się różne informacje, wskazujące niezgodność dat. W edytorze z zasadach zaawansowanych początkiem jest zawsze rok 2000 czy muszę zmienić go na rok 2014 w każdym przypadku, czy to może być problem. Proszę o pomoc, lub jakieś wskazówki, z góry dziękuję

kornuch Partyzant

Niestety nie mam pojęcia. Prawdopodobnie jest problem ze względu na drużyny w Ekstraklasie, I i II lidze, które się różnią w mojej bazie i w PLU, ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić.

Fifi11 Partyzant

Cześć wszystkim,

Mam pytanko, gram na bazie danych PLU czyli wszystkie polskie rozgrywki aż do okręgówek, niestety nie da się tego połączyć z Twoją bazą, wyskakuje problem przy II lidze bodajże, jesteś w stanie coś z tym zrobić ? Świetna robota naprawdę !

Pozdro

Tysqie24 Partyzant

31.07.2016 15:31    #1217     Sufler - Problemy techniczne - Nagła zmiana nazwisk
Zmiana nazwisk jest objawem posiadania pirackiej wersji gry. W tym roku producenci wypowiedzieli wojne piratom . Jezeli kupiles klucz na steam i grasz na steamie to problem powinien byc rozwiazany gdy sprawdzisz spojnosc plikow .

Viique Młody aktywista

Miałem identyczny problem - również jestem maniakiem minimalizowania gry co minutę, przez co musiałem wykonywać zapisy gry dosłownie co tydzień by nie tracić czasu na powtarzanie tych samych meczów z racji na mnogość crashów gry. Rozwiązanie problemu okazało się trywialne; od kiedy gram w trybie 'pełnoekranowym w oknie' nie mam problemów z wykrzaczaniem się gry.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tysqie24 Partyzant

Witam,mam takowy problem,otoz podczas gry,gdy zminimalizuje ekran aby przełączyć piosenkę na yt lub coś zobaczyć na forum , raz na jakiś czas,gdy chce już wrócić do gry,robi się czarny ekran i po chwili crushdumb. Podkreśle , że nigdy nie miałem takiego problemu licząc od fm 2007 do aktualnej wersji. nawet jakieś parę miesięcy temu nie było tego problemu . Zaczął występować jak wróciłem do gry po 2miesiecznej przerwie. Gram na full screnie 1920x1080 i takową mam też ustawiona na pulpicie. Nic w sprzęcie nie zmieniane przez te 2miesiace jak i oprogramowanie bez zmian. Ktoś wie co może być tego powodem?

teekoki Partyzant

30.07.2016 11:41    #1220     Football Manager - Ogólna dyskusja - ca/pa ..Oszukuje?
Witam.
Mam oryginalnego fm 15,i dzieją się rzeczy dziwne.Mianowicie grałem 5 nowych karier drużynami z różnych lig i dość często spotyka mnie taki obrazek
1. http://wrzucaj.net/image/7VhvK
2. http://wrzucaj.net/image/7V3GO

NA Pierwszym obrazku widnieje gość z PA 169,a na drugim PA 200.
Czy tylko ja widzę że oni powinni mieć odwrotnie te PA?
Natrafiłem na ten problem uruchamiając Genie Scout w celu sprawdzenia z ciekawości jak niektórzy gracze w mojej drużynie mogą się rozwinąć.
Porównując mojego ziomka z byłego PSG(teraz przeniosłem się do legi) do ziomka z mojej aktualnej drużyny to widać że coś tu nie halooo.To jakiś bug w grze czy o co chodzi?Chciałem go zabrać ze sobą do legii na zmiennika,bo scoutowie mówili że wielki talent,że zostanie bramkarzem klasy światowej,a jak się rozwinął to wszyscy widzą(to mój 3 sezon w legi)
Dodam że inne atrybuty,te ukryte jak lojalność,profesjonalizm itd.. są praktycznie na równym poziomie.
taką przypadłość zauważyłem w każdej mojej karierze u kilku zawodników.
Czy to po prostu tak jest że koleś z nizszym PA może miec lepsze skille od tego z większym PA? czy to wina gry?
Dziękuję:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.