Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2010 14:38    #12081     Sufler - Porady do gry - FMRTE - ERROR
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

qstosh Przodownik pracy

[quote=Wojtek86]jest qstoch problem z fotkami wklejam niby gdzie trzeba ale i tak ich nie pokazuje jak wlaczam Fma????
[/quote]

Przekręciłeś z lekka mojego nicka ale jesteś tu nowy więc wybaczam :)
Wracając do Twego problemu to samo wrzucenie grafik do FM-a nie wystarczy. Zerknij do mojego posta #1153. Tam masz wyjaśnienie co trzeba zrobić, by gra "widziała" nowo wrzucone grafiki (herby, face itp)

Wojtek86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
jest qstoch problem z fotkami wklejam niby gdzie trzeba ale i tak ich nie pokazuje jak wlaczam Fma????

np: Nikao wklejam do Santosu i nic ;/

Guezmir Młody aktywista

Moje rozwiązanie nie jest idealne, ale cóż....
działa jak trzeba, tak jak to opisałem - jasne, że LM i LE, a nawet liga ma przerwy, ale lepszego rozwiązania nie widzę. Jak kogoś z Was będą męczyć tabelki lub wyniki podawane co tydzień, ustawcie np "co miesiąc".
Najgorzej jest z eliminacjami do turniejów - nie da się tych ekranów ustawić tak, żeby rozwiązały problem.

Chłopaki -> ustawienie "po zakończeniu" gwarantuje Wam jedno - ekran z wynikiem meczu finałowego po jego zakończeniu.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Pomstiborius Młody aktywista

To co mnie przed chwilą spotkało jest dziwne. Przy pisaniu komentarza zacytowałem wypowiedź jednego z poprzedników (używając przycisku "Cytuj";) i nie było problemu. Pojawiła się ona w polu odpowiedzi, dopisałem swój komentarz i wszystko gra. Postanowiłem jednak zacytować niżej drugą wypowiedź, więc zrobiłem 2 linijki miejsca i kliknąłem "Cytuj" przy drugiej wypowiedzi. Wtedy zjadło mi moją wypowiedź i pół starego cytatu, wstawiając w to miejsce nowy.

Na obrazku po lewej komentarz przed wstawieniem drugiego cytatu, a po prawej po wstawieniu.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

qstosh Przodownik pracy

[quote=franas]Witam. Po kilku miesiącach przerwy mam wreszcie czas i możliwości pogrania dłużej w FM'10. Jednak mam problem ze znalezieniem jakiejś dobrej aktualizacji składów na wiosnę tego roku. Co polecicie ?
Przepraszam za wcześniejsze umiejscowienie tego pytania w nieodpowiednim miejscu.[/quote]
-Update do FM 2010 (datowany na 09.03.2010)
-Update do FM 2010 (datowany na 13.04.2010)

franas Młody aktywista

Witam. Po kilku miesiącach przerwy mam wreszcie czas i możliwości pogrania dłużej w FM'10. Jednak mam problem ze znalezieniem jakiejś dobrej aktualizacji składów na wiosnę tego roku. Co polecicie ?
Przepraszam za wcześniejsze umiejscowienie tego pytania w nieodpowiednim miejscu.
Uśpiony revolucjonista ;)

Lucasinho Ekspert

16.05.2010 16:27    #12088     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie do FM 2010
lucasinho.blox.pl

franas Młody aktywista

16.05.2010 16:25    #12089     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie do FM 2010
Witam. Po kilku miesiącach przerwy mam wreszcie czas i możliwości pogrania dłużej w FM'10. Jednak mam problem ze znalezieniem jakiejś dobrej aktualizacji składów na wiosnę tego roku. Co polecicie ?
Uśpiony revolucjonista ;)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Hej;)
Od razu przejdę do kłopotu który sam sobie stworzyłem;/
Przeglądając swój zespół U-20 (Lazio) by zobaczyć mniej więcej potencjał swoich wychowanków, chciałem by tym którzy mają PA poniżej 80 wygasły kontrakty więc zaznaczyłem tych grajków (za pomocą ctrl shift) i w FMRTE użyłem opcji "spraw by wygasł" problem pojawił się wtedy gdy przeszedłem do następnego dnia i zapisałem jak przed każdym meczem.
Okazało się że kontrakty skończyły się wszystkim moim juniorom. Szczególnie boli to że na niektórych trzeba było trochę kasy wydać.
Da się to jakoś naprawić za pomocą tego czy innego edytora czasu rzeczywistego?
Dodam że gdy chcę podpisać nowe kontrakty oni nie chcą ;/
Zależy mi na czasie by nie przeszli do jakichś innych klubów.

P.S. Jest jakiś program TYLKO do sprawdzania CA i PA działający na łatce 10.3.0 ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.