Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

artekwnc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.06.2010 17:11    #12011     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
Mam ten sam problem - reinstalka nie pomogła. Nie wgrywałem niczego, tylko patch. Mam Viste. Co moge zrobić?

dooomiiin Młody aktywista

03.06.2010 13:50    #12012     Sufler - Porady do gry - Problem z mentorem.
Przydzieliłem młodemu zawodnikowi mentora, ale po jakimś czasie sprzedałem go (mentora) do innego klubu. Teraz chciałem młodemu przydzielić innego mentora, ale nie mogę, bo w 'osobistych' ma napisane, że się uczy od tego sprzedanego...
Jest na to jakaś rada?
by dooomiiin

szucik Partyzant

03.06.2010 13:40    #12013     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Mam problem z FMRTE. Nie chodzi mi żadna wersja tego programu do patchu 2.10 po każdym uruchomieniu wyskakuje mi to -> http://www.bankfotek.pl/view/655957 i http://www.bankfotek.pl/view/655960
kompletnie nie wiem co zrobić...

Szobinho Młody aktywista

03.06.2010 12:57    #12014     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem goli
ciężko powiedzieć co jest nie tak. czasem mam wrażenie, że to gra sama z siebie sie stawia i juz przed sezonem wiadomo jak będą grali, po prostu stosują czity xd cos jest na rzeczy, na początku szło mi dobrze w fma 10,nawet po instalacji najnowszej łatki,kiedy inni gracze skarżyli się, ze ciężko wygrywać mecze - no ale cos sie zepsulo. grałem ostatnio feyenoordem, mimo wielu gwiazd w zespole w 4 sezonie wciąż mi nie szło i zrezygnowalem.To samo mialem grając ostatnio Barceloną. Problemy mam nawet nie kupując zawodników. Nie wiem o co chodzi. Może ktoś sobie poradził z podobnym problemem?Na pewno robię coś źle, tylko pytanie - co?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

oskar934 Partyzant

Witam!
Mam pewien problem.Pomimo takiej konfiguracji komputera ( 2.5 duo 3Gb 600Mh ram 512 mb geforce 8600) moj Fm działa poprostu żałośnie.
Gra ocenia wydajność komputera na 1.5 gwiazdki.Prosze o jakieś propozycje rozwiązania tego problemu.Dodam że format i wyłączenie komunikatorów czy antywirusa nie pomogło. Kolega ktory ma bardzo podobny komputer do mojego tz różni się tylko o ile dobrze pamiętam ilością ramu on ma chyba nawet 2 gb a posiada 4.5 gwiazdek i chodzi mu o wiele płynniej i szybciej.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
02.06.2010 16:54    #12016     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem goli
Ja miałem kiedyś taki problem, przez 2 sezony z rzędu. Miałem taki słaby skład, że dokupowałem po co najmniej 5 graczy do drużyny. Grałem wprawdzie dużo sparingów (10-12) przed sezonem, ale prowadził je mój asystent. Miał on motywowanie na 20, a mimo to 2 lata z rzędu moi piłkarze byli obrażeni za zbyt surowe traktowanie w czasie sparingów. To plus niezbyt dobre zgranie dawało dość niskie morale oraz słabą formę, która jeszcze bardziej obniżała morale. Musiałem zawsze kilka miesięcy na poprawę czekać.

PS. Samo wykańczanie akcji to nie wszystko. Mam młodego, zdolnego napastnika, który ma wykańczanie na 19 i opanowanie na 17. Przez 2 pierwsze sezony (jak to młodzik) wchodził w końcówkach i grał nieźle. Po przeniesieniu na stałe do seniorów zaciął się i przez 3 kolejne sezony strzelał w góra 10% meczów (a grał zawsze przynajmniej w 20 spotkaniach w sezonie). Dopiero w tym sezonie się odblokował i w 18 spotkaniach strzelił 8 goli.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Szobinho Młody aktywista

02.06.2010 14:37    #12017     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem goli
Powiedzcie mi co jest nie tak ;/ gram Villarreal, po pierwszej połowie sezonu byłem w strefie spadkowej. Potem nagle coś zaiskrzylo i wdrapałem sie na koniec sezonu na 5 miejsce. Teraz nowy sezon i to samo.Mam listopad i jedno zwycięstwo w w lidze. Gra wygląda cudnie, Pięknie gramy, ale nie zdobywamy goli i nawet największy szrot strzela mi bramki ;/próbowalem wszystkiego, począwszy od zmiany taktyki, poprzez tempo, szerokość itp. Co radzicie? ;/
'Por Que?No Entiendo Por Que'

qstosh Przodownik pracy

[quote=ndL]Orzeł Ząbkowice - ID:2062017337[/quote]Nie mam tego.

[quote=McMoney]Jakby można było to jeszcze kitspack do Regionalligi Nord.[/quote]Kiedyś tu wrzucałem kitspack z 3 ligi niemieckiej ale podobno były z nim jakieś problemy.

[quote=jacelinho]Czy istnieje logopack do 4 ligi polskiej ?? [/quote]
Zerknij do mojego posta #1592. Wrzuciłem tam loga z najniższych rozgrywek ligowych jakie ja posiadam w swoich zbiorach. Niższych już nie mam bo na takowe się nie natknąłem w necie. Jeżeli ktoś ma loga z jeszcze niższych lig to niech wrzuca.

qstosh Przodownik pracy

02.06.2010 08:18    #12019     Sufler - Porady do gry - Logopacki

Lucasinho Ekspert

01.06.2010 18:10    #12020     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie do FM 08
Panowie, z takimi prośbami prosimy tu - http://www.cmrev(...)?page=95
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.