Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

frosty12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2016 23:12    #1201     Sufler - Problemy techniczne - fm online błąd
gram kariere z kolega, mamy mecz ze sobą i kliakmy rozmowe motywacyjna wszystko i gdy klikam rozpocznij mecz nic sie nie dzieje a kolega ma samą płytę boiska? ktioś miał taki problem?

frosty12 Partyzant

12.08.2016 23:11    #1202     Sufler - Gra przez sieć - problem
gram kariere z kolega, mamy mecz ze sobą i kliakmy rozmowe motywacyjna wszystko i gdy klikam rozpocznij mecz nic sie nie dzieje a kolega ma samą płytę boiska? ktioś miał taki problem?

romantico Partyzant

12.08.2016 14:16    #1203     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"]Nigdy bym nie pomyślał, że można zaprosić 18-latka do składania zeznań w sądzie bo ktoś kogoś oszukał w zabawie na niszowej stronie internetowej. Szybko wchodzisz na szczyt absurdu żeby uzyskać satysfakcję z udupienia Mahdiego. Bo nie sądzę że chodzi o te paręset funtów nagrody.[/quote]

Bolsonie szanuję Twoje zdanie, jednak przez te kilka miesięcy spotkałem sie z dowodami sympatii w tej kwestii, które z okresleniem "Absurd" nie miały wspólnych mianowników.

Rozumiem, że powinienem odstąpić od obranej drogi, (przepraszam za nadużycie), być może wysłać do UK list gratulacyjny, że organizator zrobił ze mnie idiotę, bo sądziłem, że II edycja RM będzie czysta do samego końca. Myślę też, że nie tylko ze mnie, bo pierwotnie wszystko miało rozstrzygać się o grę, a nie o to czy Ojciec Założyciel kogoś darzy sympatią, czy też nie (RD). Konkurs był dla wszystkich, a że ktoś nie potrafi personalnych kwestii oddzielić od kwestii konkursowych, to już nie mój problem.
W kwestii spraw sądowych - ludzie się sądzą o 50 czy 100 złotych - ja miałem okazję wygrać kilkaset funtów. Mogłem ich nie wygrać, bo inni mogli być lepsi, jednak skończyło się tak jak skończyło...
Tak jak napisałem w swojej wypowiedzi - mam nadzieję, że Agnieszka wykaże chęć porozumienia, by tą sprawę załatwić na stopie email lub fb. Nikogo nie chcę udupiać, bo jakbyś nie zauważył - nieproszony starałem się wskazywać błędy w RM na etapie przez jej początkiem a także w trakcie, za co byłem niemiłosiernie bluzgany.

Shelby500 Partyzant

12.08.2016 14:03    #1204     Football Manager - Ogólna dyskusja - Brak podglądu.
Witam! :)
Mam taki problem jak w temacie, a dokładniej, że od początku gry miałem podgląd na dwie nagrody, tj. "Złota Piłka" i "Piłkarz Roku".
Teraz za to od paru sezonów zupełnie straciłem tą możliwość. :(
Jest tego jakaś przyczyna? Co jest

Mój FM to 14, obecnie mam 2022 rok.

kowalsyk Partyzant

Wgrałem sobie Metallic Logos Megapack, mam wyłączone buforowanie skórki i włączone odświeżenie po zaakceptowaniu zmian. Problem polega na tym, że nie pojawiają mi się loga klubów (w sensie mam miniloga jak wejdę np. w tabelę ligową, wszelakich rozgrywek klubowych i międzynarodowych, ale jak wejdę w profil jakiegoś klubu, zawodnika czy na ekranie głównym mojego zespołu lub w trakcie meczu są loga oryginalne. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną i jak to naprawić?

Viique Młody aktywista

11.08.2016 11:20    #1206     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
Tak jak się spodziewałem - wystarczyło ledwie kilka tygodni, a gra zamiast prężnie się rozwijać by starać się utrzymać jak najdłużej ogromną rzeszę graczy, ta stara się podkładać kłody pod nogi największym zapaleńcom, próbując wydoić z nich jak największą kasę. Rezygnacja z systemu namierzanie Pokemonów sprawiła, że najbardziej opłacalne jest siedzenie w jednym miejscu, gdzie jest wiele Pokestopów (w Krakowie najlepiej grinduje się na Plantach - jest nawet jedno miejsce gdzie w odległości 20m są trzy Pokestopy), wysypanie tam proszku i czekanie aż stworki same do nas przyjdą. Najlepszym rozwiązaniem na ten problem były strony internetowe typu Pokevision, które na bieżąco wspomagały trenerów, pokazując na mapach google jakie pokemony zespawnowały się w najbliższej okolicy. Niestety wraz z ostatnim patchem wszystkie zostały zablokowane, przez co sam również straciłem jakąkolwiek ochotę do dalszej zabawy. Co robią twórcy by ulepszać swoją produkcję? Oferują zmianę wyglądu naszej postaci w dowolnym momencie... Szkoda tylko, że wszystkie i tak wyglądają tak samo, więc nie ma nawet możliwości wyróżnienia się na tle innych.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

bartton Partyzant

Zgaduję, że instalacja Steama/FM-a na dysku D rozwiąże problem. Jak zainstalujesz to przerzuć stare sejwy/taktyki z dysku C na D.
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

Shrek Partyzant

06.08.2016 22:51    #1208     Sufler - Inne - Głębia szczegółów
Da się tak zrobić, chociaż jest to troszkę pracochłonne.
Musisz na każdym meczu być - tj gdy Barcelona gra, dać opcje pojedź, a gdy załaduje się mecz po prostu z niego wyjść. Niestety gdy grasz w tym samym czasie, to jest problem.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
04.08.2016 21:43    #1209     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki Polskie ligi FM 2016
No więc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Gra nieoryginalna posiada taki "kwiatek", że zmienia prawdziwych zawodników na jakichś dziwaków. Kup grę oryginalną to nie będziesz miał tego problemu.

19KraLuk96 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
04.08.2016 21:28    #1210     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki Polskie ligi FM 2016
Witam mam taki problem po wgraniu dodatku niższe ligi polskich gra normalnie działa lecz po kilkunastu kolejkach zawodnicy zostają usunęci a w ich miejsce pojawiaja się jacyś inni zawodnicy obcokrajowcy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.