[quote="Bolson"]Nigdy bym nie pomyślał, że można zaprosić 18-latka do składania zeznań w sądzie bo ktoś kogoś oszukał w zabawie na niszowej stronie internetowej. Szybko wchodzisz na szczyt absurdu żeby uzyskać satysfakcję z udupienia Mahdiego. Bo nie sądzę że chodzi o te paręset funtów nagrody.[/quote]
Bolsonie szanuję Twoje zdanie, jednak przez te kilka miesięcy spotkałem sie z dowodami sympatii w tej kwestii, które z okresleniem "Absurd" nie miały wspólnych mianowników.
Rozumiem, że powinienem odstąpić od obranej drogi, (przepraszam za nadużycie), być może wysłać do UK list gratulacyjny, że organizator zrobił ze mnie idiotę, bo sądziłem, że II edycja RM będzie czysta do samego końca. Myślę też, że nie tylko ze mnie, bo pierwotnie wszystko miało rozstrzygać się o grę, a nie o to czy Ojciec Założyciel kogoś darzy sympatią, czy też nie (RD). Konkurs był dla wszystkich, a że ktoś nie potrafi personalnych kwestii oddzielić od kwestii konkursowych, to już nie mój problem.
W kwestii spraw sądowych - ludzie się sądzą o 50 czy 100 złotych - ja miałem okazję wygrać kilkaset funtów. Mogłem ich nie wygrać, bo inni mogli być lepsi, jednak skończyło się tak jak skończyło...
Tak jak napisałem w swojej wypowiedzi - mam nadzieję, że Agnieszka wykaże chęć porozumienia, by tą sprawę załatwić na stopie email lub fb. Nikogo nie chcę udupiać, bo jakbyś nie zauważył - nieproszony starałem się wskazywać błędy w RM na etapie przez jej początkiem a także w trakcie, za co byłem niemiłosiernie bluzgany.
Najnowsze posty