Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2010 23:22    #11991     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
05.06.2010 21:15    #11992     Sufler - Porady do gry - Problem! Pomocy!
[quote]1. Wchodzisz w właściwości w skrócie do Football Manager
2. Masz tam taka linijkę Football Manager 20XXfm.exe"
3. Robisz tak Football Manager 20XXfm.exe" --reset_preferences
4. Dajesz zastosuj ,wchodzisz w grę bez żadnych już kłopotów
5. Jak będziesz wchodził drugi raz na fm to odznacz tę linijkę do
Football Manager 20XXfm.exe"[/quote]

Dzisiaj już dwa razy odpowiadano na ten problem.
#TeamTyniec

LArtur Partyzant

05.06.2010 20:57    #11993     Sufler - Porady do gry - Problem! Pomocy!
Wiem, że ten problem był już opisywany tutaj ale nie potrafię sobie z nim poradzić i proszę o dokładną instrukcję i pomoc...
Nagle gra wyłączyła mi się i wyświetlił się komunikat: not well-formed invalid token at line 1 of default.xml i nie da się grać.. usunąłem FMa i chciałem od nowa zainstalować ale wyskakuje jakiś błąd przy instalacji..
Co robić?? Pomóżcie !!;)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

[quote=pele99993]poszukuje trenera stałych fragmentow, strzałow i ataku... łatka 10.3 najlepiej 5 gwiazdek... do tottenhamu 2 sezon[/quote]

Rzuć sobie okiem do posta 1345 :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Me4You Młody aktywista

05.06.2010 15:16    #11995     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2010
Jakiś błąd gry pewnie, rozwiązaniem tego problemu może być nowa gra.

Hageon Partyzant

05.06.2010 15:10    #11996     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2010
witam mam pewien problem z grą
otoz gralem sobie doszedlem do konca sezonu 2024 i wszystko bylo OK
a potem nagle FM zaczal bardzo dlugo wchodzic w wiadomosci, historie pilkarza i kiedy cofam itp
jesli ktos zna przyczyne i jak ja rozwiazac bylbym wdzieczny

srwk Partyzant

05.06.2010 14:11    #11997     Sufler - Porady do gry - FM08 parsing error at line 224
siema mam pewien problem z ktorym sie nigdy nie spotkalem zawsze gralem w fma 06 ale postanowilem sie przeniesc na 08 no i przy wlaczaniu pojawia mi sie parsing error tyle ze nie z tych czestych:/ not well-formed (invalid token) at line 224 of media/opp_teams_poromtion_chances jesli ma ktos jakiekolwiek propozycje to bede wdzieczny:) PS. temat pewnie nadaje sie do przeniesienia albo cos:P

micpry Partyzant

05.06.2010 12:40    #11998     Sufler - Porady do gry - Scouting
ja mam inny problem... Prowadze Wisłe i nie moge wysłać scouta do ameryki południowej czy afryki ani azji wyświetlają mi się tylko państwa europy i liga polska...

Telfind Partyzant

Otóż tak. Mam oryginalną wersję FM 2010. Zainstalowałem ją przy użyciu płyty wszystko było dobrze, grałem pare miesięcy i koło stycznia/lutego mi się znudziło. A pare dni temu znowu naszłą mnie ochota na FMa, więc instaluje go znowu. Znowu instalacja przy użyciu płyty, wszystko fajnie, zainstalowałem patcha, wszystkie szmery bajery typu logo/face packi. Odpalam gre i jade. Skończyłem grać, wyłączyłem i było wszystko w porządku. Ale następnego dnia, gdy chcę odpalić FMa płyta jakby dostawała czkawki i na ekranie startowym jest napis Proszę Czekać Trwa Ładowanie, czy coś w ten deseń i tak do usranej śmierci. Nigdy się nie załaduje. Muszę otworzyć kieszeń, gra krzyknie wtedy o płytę, to ja chowam kieszeń znowu i już jest dobrze. To samo jest przy zapisywaniu. Gdy pasek dochodzi do końca płyta dostaje czkawki. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać, bo już zaczyna mnie irytować to ciągłe wyjmowanie i wkładanie płyty.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

szfedo Przodownik pracy

Tak już jest i nic z tym nie zrobisz. Po prostu w słabszych i biedniejszych klubach prezesiro akceptuje wszystkie większe oferty. Jedyne co możesz zrobić to ustawić cenę zawodnika na 92 mln lub więcej. Wtedy gdy taka kwota zostanie przyjęta nie będzie problemu ze sprowadzeniem zastępcy ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution