Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2010 22:23    #11971     Sufler - Porady do gry - Bomboniera
http://www.cmrev(...)?page=98

Tu pytaj o coś takiego.
lucasinho.blox.pl

Wilimowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
10.06.2010 16:34    #11972     Sufler - Porady do gry - ustawienia bloga
Problem ten sam jak u kolegi:
Próbuje w formatach jpg, png i nic z tego rozmiary nawet 100X100 czyli dużo mniej niz podane 500X120, i dalej nic z tego. Moze ktoś pomóc, albo przynajmniej wyjaśnic czym to może być spowodowane? Dzięki

nusscire Partyzant

10.06.2010 16:08    #11973     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacją U-21
Witam!
Wybieram i zatwierdzam skład do reprezentacji U-21 wszystko jest ok. W dniu meczu przy zawodnikach pojawia się informacja, że nie mogą zagrać w kolejnym meczu. Z całej reprezentacji zostaje może 3. Czy ktoś ma jakiś pomysł czym może to być spowodowane? Dodam, że nie ma informacji dlaczego nie mogą wystąpić, więc jestem zielony. Proszę o pomoc

pawlik09 Partyzant

09.06.2010 20:56    #11974     Sufler - Porady do gry - uszkododzony plik fm.exe
Mam taki problem gdy uruchamiam fm 08 pojawia sie taki komunikat:
http://i46.tinypic.com/30uu540.jpg .Po jakimś czasie gry wyświetla się raport o błędach i fm mi się wyłącza....

Zipo7 Partyzant

witam. mam problem a mianowicie czy można cofnąć składy fm 2010 do składów takich jakie były np w 2004.? czy jest jakiś mod, uaktualnienie lub łatka.?a jeśli nie to jak taką zrobić.? bardzo podoba mi się ADDM Academy Database ale to jest do wersji 2009. szukałem takich podobych modów, niestety nic nie znalazłem. jeśli ktoś coś wie na ten temat pomóżcie :)).

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Wejdź:

http://www.cmrev(...)?page=97

Tam zapytaj w tej sprawie.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Zipo7 Partyzant

witam. mam problem a mianowicie czy można cofnąć składy fm 2010 do składów takich jakie były w 2004.? czy jest jakiś mod, uaktualnienie lub łatka.?a jeśli nie to jak taką zrobić.? bardzo podoba mi się ADDM Academy Database ale to jest do wersji 2009. szukałem takich podobych modów, niestety nic nie znalazłem. jeśli ktoś coś wie na ten temat pomóżcie :)).

parachutes Młody aktywista

08.06.2010 20:10    #11978     Sufler - Porady do gry - Logopack i rozszerzenie .fmf
Skopiuj plik FMF do folderu z grą w Twoich Moich Dokumentach? Zacznij grę od nowa lub przeładuj skórkę? Jakoś tak i powinno pomóc. I pytaj o to w odpowiednim temacie:

http://www.cmrev(...)?page=97

EDIT:
@dobry.adam
Ale fmf jest (chyba) formatem czytanym przez FM10, nie ma potrzeby wypakowywanie tego, tym bardziej że Resource archiver lubi się zawiesić.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

dobry.adam Partyzant

08.06.2010 20:08    #11979     Sufler - Porady do gry - Logopack i rozszerzenie .fmf
A rozwiązanie Twojego problemu jest tutaj: http://www.cmrev(...)fmf.html

parachutes Młody aktywista

[quote]2.5 duo 3Gb 600Mh ram 512 mb geforce 8600[/quote]
Sprzęt masz ok, RAM trochę wolny ale nie na tyle, by 4 ligi wolno działały. Problemem jest zbyt długie przetwarzanie wyników czy wolny czas od kliknięcia jakiegoś obiektu do wyświetlenia kolejnego menu? Czy i to i to?

Wrzuć skana z Menadżera Zadań przy odpalonym FM-ie. Tyko uszereguj malejąco od użycia procesora (Ctrl alt del -> procesy -> użycie procesora).

Może faktycznie jakiś tryb oszczędzania energią?
A może dysk masz wolny?

Na pewno na czas działania gry nie mają wpływu zbyt częste zapisywania gry :) No, chyba że gra zapisuje się automatycznie co tydzień - przy wolnym sprzęcie to może irytować.

PS. FM obsługuje kilka rdzeni w CPU? Bo że wyświetla ilość procesorów zauważyłem, a czy w pełni wykorzystuje ich moc?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.