Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

osasuna Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2010 11:28    #11961     Sufler - Porady do gry - Problem Kontrakt
witam
gram Los Angeles Galaxy, zmieniłem zasady MLS (usunąłem limit płac) ale mam problem gdyż posiadam budżet płacowy 2,1 mln do wykorzystania a maksymalną płacę dla kluczowego gracza mam 5.5 tys
proszę o pomoc

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
13.06.2010 10:25    #11963     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps - Pomocy !!!
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

RobinGG Partyzant

Witam, otóż mam taki problem, że zawsze po 1 rozegranym sezonie mam tak że wszystkie kraje europejskie nie są członkami Unii Europejskiej! i np chcąc w Anglii zatrudnić Hiszpana czy Włocha musi uzyskać pozwolenie na pracę! dalej pojawia się taki problem że, każde państwo ma ustawione rok do otrzymania obywatelstwa danego kraju! i jest problem z reputacją lig, liga angielska ma np 10, aa litewska 25! o co chodzi? Nie pierwszy raz mi sie takie coś przydażyło i zawsze mam tak po sezonie i nawet ustawienie krajów na ue w edytorze nic nie zmienia dalej wołają pozwolenia na prace z każdego kraju europy! co to się mogło stać z FM??

klor4 Partyzant

Szukam graczy do chemika police pierszy sezon fm 09 latka 9.3 wszysko wolne transfery naprawde prosze bo ma problem a chce awansowac bo budzet jest na dnie byle kto tylko ze by dal rade w 3 lidze prosze bardzo was

bryndol Partyzant

12.06.2010 23:57    #11966     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps - Pomocy !!!
Czasami w takiej sytuacji pomaga wzięcie urlopu. Ale powtarzam: CZASAMI. Miałem kiedyś do czynienia z podobnymi problemami w wersji 07 i raczej się udawało ale nie zawsze... Mimo wszystko uwazam, że warto spróbować. Powodzenia!

DariuszSWD Partyzant

Witam mam taki mały problem gram w FM 10 wersja 10.3.
Posiadam piłkarza który ma klauzule oferty minimalnej 5 mln zł.Jeden z klubów był zainteresowany moim piłkarzem i zaoferował taka sumę.Tamten klub oraz piłkarz się niedogadani na moje szczęście.Wiec postanowiłem dać mu nowy kontrakt z dużo większą klauzula oferty minimalnej i tu jest właśnie problem do wyboru mam tylko "klauzula odejścia w razie spadku,klauzula braku awansu,roczna podwyżka wynagrodzenia,podwyżka po awansie,redukcja po spadku oraz menadżerska klauzula odejścia.
Szukałem na forum informacji i nic nie znalazłem
Z góry dzięki za odp

klor4 Partyzant

Szukam graczy do chemika police pierszy sezon fm 09 latka 9.3 wszysko wolne transfery naprawde prosze bo ma problem a chce awansowac bo budzet jest na dnie

FeroN Partyzant

11.06.2010 22:55    #11969     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran meczowy
Witam wszystkich!
Mam problem dotyczący FM10 i postanowiłem zapytać na tym forum. Chodzi o czarny ekran meczowy. Kiedy przechodzę do opcji "ekran TV" pojawia się czarny ekran, kursor i nie leci czas. Ktoś polecił mi zainstalowanie nowszego DirectX. Tak zrobiłem i wszystko działało do czasu aż ponownie nie włączyłem komputera. Cały czas mam czarny ekran meczowy i nie wiem co z tym zrobić.

sqnx Partyzant

11.06.2010 16:07    #11970     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Robie tak jak piszecie, ale pojawia sie drugi problem.Save nie chce sie wczytac.Czy da sie cos z nim zrobic? Bo nie mam ochoty kolejny raz zaczynac gry od nowa...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.