Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=nadal92]Witam!
Otóż mam takie pytanie postanowiłem w edytorze dołaczonym do gry zmienic barwy mojego klubu. Odpalam edytor wczytuje baze danych a pozniej wczytuje PL Update v0.9 odrazu wchodze na swoj klub ktory jest w czwartej lidze tam zmieniaim barwy i zapisuje. Odpalam nową grę i zaznaczam zmieniony juz update wczytuje sie i wyskakuje blad ze jest zly dobor druzyn ktore wchodza do puchary polski jest ich za duzo itp. itd. a ja nic nawet nie zmienialem tylko barwy jednej druzyny... Z gory dziekuje za pomoc.Pozdrawiam![/quote]

A na której bazie w edytorze robiłeś zmiany w PLU? Z tego co pamiętam to kleyo pisał, ze wszelkie zmiany nalezy nanosić na podstawowej bazie danych, a nie na patchach. Inaczej mogą pojawić się problemy.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

dobry.adam Partyzant

29.06.2010 14:12    #11872     Sufler - Porady do gry - Uruchamianie gry
Skoro mówisz, że wiele osób korzysta z Twojego komputera i nie wiesz, co mogą instalować - spróbuj wykorzystać funkcję "Przywracanie systemu", o ile masz ją aktywną.

Jeżeli nie, spójrz do apletu "Dodaj lub usuń programy", posortuj listę wg daty i wyszukaj program(y), które zostały zainstalowane przed pojawieniem się problemu.

Możesz też po włączeniu komputera i odczekaniu kilku minut otworzyć "Menedżer zadań", by w zakładce "Procesy" zobaczyć, jakie programy masz uruchomione w tle (kliknij na "Nazwa użytkownika", by je posegregować). Jeżeli są na tej liście wpisy, które odpowiadają za nieuruchiomione przez Ciebie aplikacje, spróbuj je po kolei wyłączyć (oczywiście pod warunkiem, że wiesz, co to za programy).

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=Chod]Niestety nie ma seedów i nie da rady ściągnąć: |[/quote]
Seedów nie ma...ale za to jest qstosh
Szukałem w necie za tym patchem ale zdecydowana większość linków już wygasła. Jedynie garstka była aktywna ale one...przekierowywały mnie do nowszej wersji owego patcha. Ale to chyba nie problem co nie?

Championship Manager 03/04 Patch 4.1.4

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
29.06.2010 12:33    #11874     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Zmieniła Ci się reputacja KLUBU ale nie LIGI. Raczej nie licz na kupno piłkarzy pokroju CR9 nawet jeśli wygrasz LM 5 razy z rzędu.

Piłkarze światowej klasy nie będą chcieli do przyjść do Twojego klubu ponieważ wg. nich reputacja samej ligi jest zbyt słaba i traktowali by to jako krok wstecz w swojej karierze. Niestety sama perspektywa gry w pucharach nie jest dla nich wystarczająco kusząca. Po prostu na decyzję piłkarzy w FM-ie czy przejdą do danego klubu ma wiele czynników takich jak właśnie reputacja ligi (musi być odpowiednio wysoka i adekwatna do ich własnej reputacji światowej, ambicji itp) oraz takie czynniki jak np. sympatie do danego managera tudzież piłkarza który już występuje w klubie który się o niego stara, lub np to, czy dany klub zalicza się do jego 'ulubionych'.

Należy jednak pamiętać że są to czynniki jedynie 'wspomagające decyzję' ale nie mają decydującego znaczenia przy definitywnym podjęciu decyzji.
Jak mniemam twórcy zrobili pewnie odpowiedni ranking takich czynników które mają wpływ na decyzję no i wszystko wskazuje na to, że reputacja danej ligi jest jednym z ważniejszych czynników w czołówce owej hierarchii.

Reasumując - Ligi które wymieniłeś mają reputację większą niż Twoja i stąd problemy by 'pościągać' z nich co lepszych zawodników. (próbuj zatrudniać utalentowanych juniorów oraz klasowych graczy którzy są bliscy zawieszania butów na kołku-im zwykle mniej zależy na klubowej renomie)

Pytasz jak to zmienić - otóż w samej grze nie da się tego zrobić. Edytorami gardzę :) dlatego nie powiem czy czy w którymś z nich jest możliwość zmiany reputacji ligi na rozpoczętej już karierze.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
28.06.2010 22:13    #11875     Sufler - Porady do gry - Regen
Ale w takim, jak opisanym wyżej przypadku, jeśli nawet CA będzie większe niż powinno być, to atrybuty wzrosną, a nie spadną, z czym zakładający temat miał problem, czyż nie?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Kirchoff]Witam szukam grajków do newcastle united poczatek gry.
Ale jest jeden problem budzet 0.
Prosze o rade[/quote]
Zmień klub lub bierz z wolnego.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kirchoff Partyzant

Witam szukam grajków do newcastle united poczatek gry.
Ale jest jeden problem budzet 0.
Prosze o rade

about Partyzant

28.06.2010 14:10    #11878     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentantem
Mam zawodnika który jest z argentyny , grał kilka lat w Polsce mogę go powołać do reprezentacji ale sęk w tym że nie mogę !!! Problem tkwi w tym że od 2 lat gra w u-23 i do dnia dzisiejszego nie został usuniety ( argentyna grała 2 lata temu na olimpiadze ) co w tym momemcie mogę zrobić ? Próbowałem edytorem usunąc go z repry ale się nie da

nadal92 Partyzant

Mam jeszcze jeden problem jak zmienic barwy druzyny bo gram 4 liga i tam wszystkie sa czerwone i niebieskie jak chce zmienic na biale i zielone ze np jak strzele w domu bramke to zeby pasek gool byl podswietlany na bialo niebiesko a jak strzele na wyjezdzie to na zielono bialo.Z gory dziekuje :)

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
27.06.2010 19:31    #11880     Sufler - Porady do gry - Megapacks 205 nowych lig
Do takich spraw przeznaczony jest ten temat:

http://www.cmrev(...)page=102

A poza tym dawaj link do forum, nie do wrzuconego przez Ciebie pliku.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.